Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
sziasztok volna egy kérdésem !
Szóval vettem egy használt és ki is derült hogy egy rossz set top boxot.301t jelzésüt alul furcsa is volt hogy a résen le tudtam olvasni hogy 30gb os a vinyója, ez egy kicsit fura is volt otthon kiprobáltam és csak kerregettde nem tudott elindulni a rendszer
fel is hivtam az eladót ö azt mondta hogy nem fizeti vissza a pénzt t... tehát rácsseszés volt 
szóval a kérdésem hogy mit tudok kezdeni ezzel a kütyüvel ha nincs benne a t-home nak az opp rendszere? esetleg lehetne valahogy szerezni ilyet?
vagy mi a lehetöség ?
-
Bakter82
csendes tag
Haliztok!
Még mindig ezzel a kód problémával küszködök!
Nokia N8 al akarok csatlakozni a Thome wifijére. Nem megy. Már átírtam a kódot mindig kiírja hogy ellenőrize a jelszót. Más wifire simán tudok csatlakozni ithhon meg nem megy.
A laptoppal megy a wifi. Valami beállítás gond lehet a wifi security menüjében.
Meg tudná valaki mondani hogy melyik a helyes beállítás ha magad adsz meg kódot?
WPA ? WPA2 .... satöbbi. -
Garold
senior tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Még ha meg lenne az ip cím azzal sem érnél semmit. Az stb hozzá van rendelve az előfizetett csomagokhoz.
-
geprombolo
őstag
válasz
dr.bubo
üzenetére
Ez miért van így? Elvégre LAN kábelen kapja a STB a jelet, ami elméletileg valami számítógép által is emészthető kódolású, H.264 ha jól tudom, streamelve. Akkor miért nem lehet gépen nézni? Több angol nyelvű fórumon is találtam olyat, hogy a VLC-vel meg lehet nyitni a streamet, de ahhoz kéne a stream forrásának ip-címe. Tudja valaki a T-home-os IP-t?

-
Bakter82
csendes tag
HAli!
T-home os pirelli ruterre szeretnék csatlakozni wifis telefonnal.
Sajnos nem megy sehogyan. A laptopon megy a net csak aza baj hogy a WPS -el csatlakoztam arra. Próbáltam jelszót cserélni de sehogy nem megy.
A laptopon is alig birtam visszaküszködni a netet. Hiába írom be a telefonon a jelszót nem fogadja el. WPA2 vel van titosítva.
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi! -
törölt tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
Elérhető weben, tegnap este óta.
[link] -
Gordiann
őstag
Üdv!
Valaki meg tudja nekem mondani hogy kell beállítani ezt a rohadék iPhone műsorújság appot, meg most hol mit kell regisztrálni hova mit kell beírni?
KATASZTRÓFA hogy a T nem képes évek óta egy gyors érthető leírást adni erről... ugyanolyan szívás a beallitas mint kb 3 éve ahogy próbáltam..:S :SÖsszevissza írnak mindenhol mindent...
Köszönöm! -
mimic1979
aktív tag
Sziasztok! Nem vagyok otthon a témában, de valószínűleg egy rövid mondattal elintézitek majd a választ! Jelenleg egy megosztott internetet használok a szomszédommal ami mellé meg van neki rendelve az IPTV. Gépen tudom én is nézni?
-
Pap Wiktor
csendes tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Ezt én is megerősítem!Áprilisban volt egy karbantartás a XVIII. kerületben is és azóta hibátlanul megy!Sem fagyás sem akadozás nincs!Remélem ez így is marad és majd csak felfele kúszik a minőség

-
csemberlen
őstag
nem szeretem dicsérni a céget, de az utóbbi néhány hónapban valamit fejlesztettek bp-en, mert csatorna gyors folyamatos léptetésnél se akad .
-
Lazac81
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni iptv-hez kapott router-en PIRELLI PRG A4201G (wifivel) szeretnék nyomtatót összekötni a számítógéppel. Sikerült-e már valakinek? -
MY2K
aktív tag
A másnaposok 2 ingyenes a tékában.
-
Fauszt
senior tag
válasz
fourstar
üzenetére
Bár nem írtad le, hogy pontosan milyen eszközöket (modell, hardver/szoftververzió), pontosan hogyan kötöttél össze és azt sem, hogy miért úgy ahogy, hogy esetleg alternatív javaslattal tudjunk szolgálni, ennek ellenére segítségek a témában: korábbi hozzászólások 1, korábbi hozzászólás 2.
-
fourstar
csendes tag
Sziasztok, ma vettem egy uj TPlink - TL-WR1043ND-t. A gyári firmwarrel egyből alapból mind a 4 routerem látja egymást a speedtouch ossza az IP-t ez eddig OK de az IPTV még mindig nem müködik. a konfigom a következő : Speedtouch --- Tplink acces point (kettő utp-vel összekötve) ---TPlink 541-es router (acces pointhoz wds bridge-ben csatlakozva) ---TPlink swich (az 541-el összekötve az 541 lan portja megy a switchbe --- WR1043ND (swich-el összekötve a wan port). A WR1043ND topikban kaptam egy tippet hogy a 34172-es portot forwardolni kell ez müködik is olyan szinten hogy igy az STB a TCP-es kapcsolatban a 10 mp addig van kép utána jönne az IGMP (multicast a T-home media szervertől, ezt viszont nem oldotta meg a port forward. Tehát ez a hálózatom, az stb-t összesen 2 helyre lehet tenni vagy a switchre vagy directbe a 1043-ba, végeredmény ugyanaz a 10mp-es tcp kapcsolat alatt van kép utána az igmp (multicast) kapcsolat már nem működik. köszi előre is ha bárki aki tudna segiteni kérem segítsen nagyon szeretnék már tv-t nézni.
-
jdomok
csendes tag
Sziasztok,
A felvevős beltèrim úgy néz ki, hogy haldoklik. 2 órán belül 2-szer kifagyott úgy, hogy se t-home se idő a kijelzőn, csak sárgán világító power gomb. Azt mondták, hogy cserés lesz... Kétszer megdöntöttem és elindult. A filmeknek hello, de így, hogy újra megy átmenthető a cucc az újra??? Ezalatt a netem is elszállt, pedig a modemen a dsl folyamatosan világított. Emiatt is szóltam, erre az a válasz jött, hogy "resetelve" lett (nem a t-home szervíz csinálta, meg én se) a modem és újra kellett az azonosítót és jelszót rögzíteni. A szervizes szerint ez akkor lehet, ha áramingadozás van és e miatt ment a beltéri is tönkre. A tv, nonsense egyéb megy, szerintem ők indították újra így..... Közben megint megállt a beltéri, mindjárt megdöntöm. Ilyennel valaki már találkozott? Köszi Üdv -
Pap Wiktor
csendes tag
Nem tudom sajna hogy egyszerre megy e a két kimenet...mondjuk mivel szoftveresen nem kell kiválasztani,hogy mit használsz elképzelhető...próba cseresznye

Talán 1 próbléma akadhat...Ha mondjuk a TV 4:3 a monitor meg 16:9 akkor valamelyiken torz lesz a képed mert vagy 16:9-re vagy 4:3 állítod a boxot...ha esetleg mindkét megjelenítő azonos képaráynú akkor ez nem probléma.
-
Spirit
őstag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
Elnézést, lenne még egy kérdésem. Lehetséges, hogy egy box-ra 2 megjelenítőt kössek? Az egyik szobában Scarton lesz kötve a tv, de van egy monitortv is, amire rádugnám HDMI-n. Megy egyszerre a két kimenet?(természetesen ugyanazt az adót lehetne csak nézni)
-
Spirit
őstag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
Nem vagyunk nagy tv-sek, 2db 22"-os HD ready-s jószág van és egy ezeréves CRT. Azért természetesen az LCD-ket HDMI-n vinném, csak egyszerűbb és jobb. Köszönöm válaszod.
Személy szerint a netet jobban várom.

-
Pap Wiktor
csendes tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
Ha az erősítő nem HDMI-s de házimozi akkor egy optikai kábelre van szükség a hang átvitelére...ha esetleg csak sztereó az erősítő akkor pedig egy analóg rca kábelre van szükség (persze ezekből is ajánlom a jobb minőségűeket).
-
Pap Wiktor
csendes tag
Elméletileg adnak kábelt (HDMI) de én azt javaslom,hogy érdemes egy picit jobb minőségű kábelbe beruházni.Szóval ha HDMI-s a tv akkor egyetlen darab HDMI kábelre van szükséged!
Ha van házimozi erősítőd és van rajta HDMI akkor érdemes azon keresztül bekötni!Így a HDMI.n kersztűl az erősítő is megkapja a digitális hangot és rajta keresztül a TV a képet.
így 2 db HDMI kábelre van szükség! -
Spirit
őstag
Sziasztok. Most fognak kötni nálam iptv-t. Kérdésem annyi lenne, hogy a premium csomag nélküli STB-hez milyen kábelek járnak, mert előre bevásárolnék. (kell hdmi-hdmi is, meg scart vagy kompozit is)
-
Skynet258
veterán
válasz
dr.bubo
üzenetére
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a lanon lévő PC-m és a wifi-n lógó xbox360 vígan beszélget egymással ftp-n keresztül, szóval szerintem nincs itt gond, látják egymást (optimális esetben).

De írhattam volna a Galaxy SII - PC felállást is, előbbi szintén wifin, ott is látják egymást.
Aztán hogy tévénél mit dob a gép, az más kérdés - bár elvileg ott sem kéne gond legyen... -
vtechun
veterán
válasz
vmaxter
üzenetére
nem hiszem, hogy bármiféle korlátozás lenne ilyen tekintetben a routerben, belső hálózaton nem nagyon szokott korlátozás lenni ezekben az eszközökben, alapesetben. inkább javaslom a tűzfalad megnézését, azok szoktak sunyi módon blokkolni ilyesmit.
ha értesz a routerekhez akkor lépj be a konfigurációs felületre és nézzél szét esetleg ott is, a t-home (szuperszerviz) azért segít ebben az esetben pénzért, mert nem szolgáltatásbeli problémáról van szó, hanem "ügyfél-érdekkörű" dologról. milyen típusú router amúgy?
-
vmaxter
tag
válasz
Lacza_26
üzenetére
Sajnos ez sem vitt közelebb a megoldáshoz. Közben kiderült, a másik topikban hogy a T-home intézte úgy - legalábbis ezt állítják - hogy ne lehessen Wi-Fi-n hozzáférni a PC-hez. Ez azért szomorú, mert direkt ezért vettem meg az adapter hozzá.
Mindenesetre azért köszönöm a választ.
-
xGP
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy mikor be van kapcsolva a TV, de közben kikapcsolom a gépet, akkor a kép megáll 2-3 percre, menü, meg minden más működik, csak a kép áll. Ez mitől lehet ? -
Lacza_26
aktív tag
válasz
vmaxter
üzenetére
Próbáld ki a ps3 Media Server-t
Ismerősnél működött Samsung tv-vel. Nálam Sony házimozin működik.
Megy rajta mkv flac is. Windows Media Playeren sajna csak mp3 és divx. -
vmaxter
tag
Üdv!
Tegnap hazahoztam egy Samu D5500-as TV-t, amihez kaptam Wi-Fi adaptert és szeretném kiaknázni a lehetőségeket. A PC-ről szeretném egy másik helyiségben a filmjeimet, képeimet nézni.
A hálózatot sikerült bekonfigurálnom, netezni is tudok a TV-vel, Wi-Fi használatával. Azonban a Samsung All Share progijával nem látja a másik eszközt, sem a TV-n, sem a PC-n. A hálózat jó, internetre tudok csatlakozni, a PC-re viszont nem. LAN-on, kábellel is próbáltam, azonnal működött. Azon egyébként szuperül mennek a HD filmek is, de egyenlőre a fenti problémával küzdök. Szerintem a routerben kell valamit piszkálni a WI-Fi-nél, vagy a Windows-ban.
Hívtam a Samsung ügyfélszolgálatát, készségesek voltak, próbált a srác segíteni, arra jutottunk, hogy a szolgáltató tudna segíteni, mert a router-ben lehet valami. A T-Home azonban csak pénzért segít.
Köszönöm!
-
vtechun
veterán
válasz
csaodarwin
üzenetére
Felhivod a 1412-t és megcsináljak neked...
-
Lazac81
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni iptv-hez kapott router-en PIRELLI PRG A4201G (wifivel) szeretnék nyomtatót összekötni a számítógéppel. Sikerült-e már valakinek? -
csaodarwin
csendes tag
Szia/Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van két stb-m és az egyik be van üzemelve de a másikat csak akkor tudom használni mikor kikapcsolom a másikat és ujjból csatlakozom a kiszolgálohoz hogyan lehet megoldani hogy mind kettő működjön egyszerre??? (egyik X300T a másik X301T)
válaszotokat előre is köszönöm vagy esetleg megoldásotokat

-
törölt tag
-
törölt tag
az IP tévén müxik az a megoldás valamelyik csatornákon, hogy a filmeket eredeti hanggal nézni és feliratot választani hozzá magyart pl. ??
Vagy ez csak vágyálom ?merthogy elkezdték valamelyik csatornán leadni a szinkronizált Waczak Szállót, ami egy fájdalom.

agyoncsapja az egész filmet.
-
luciferk
senior tag
válasz
üzenetére
Meg van, hogy miért számláztak 2300 FT-ot a hbo pak-ra, a számlázás szerint már tavaly decemberben lejárt a hbo pak-ra a hűségem. A platina eléréséhez vajon mennyi minimum havidíj szükséges? mert ha netán lemondom a hbo pakkot nem e esik vissza a platina fokozat aranyra. Valamint az előző héten felvettem egy műsort de nem lehet megnézni, lejátszáskor a film helyett fekete képernyő fogad, az infóban 1 óra 25 perc szerepel, te nem tapasztaltál hasonlót?
-
-
Doub
csendes tag
Sziasztok!
Én már az elején előfizettem, alapjában véve elégedett vagyok, de azért van hiba a rendszerben. Tudok olyan lehetőségről, hogy megosszuk a T-vel a tapasztalatokat/hibákat? Kb mintha tesztelnénk a szolgáltatást.
-
luciferk
senior tag
Hali!
Akinek hűséggel van hbo pak előfizetése mennyi havidíjat vonnak le? Az előző havi számlán 2032Ft szerepel a mostanin meg már 2300Ft. Nem úgy van, hogy akinek hűsége van annak nem emelkedik a havidíja?

-
Garold
senior tag
válasz
reechyke
üzenetére
Szia!
Ha tényleg optikán megy hozzád akkor a válaszok a következők:
1. Ehhez képest ez a konstrukció miben tér el ettől, értem ugy hogy a kábelezés hogy működik? Kapsz egy ONT-t ami optikai modemet, 4 db lan csatlakozóval amiből csak az 1-esen megy a net, az OTN és az STB utp kábellel lesz összekötve.
2. Milyen vastag az optikai kábel? - 2-3 mm, kb mint egy fülhalgató kábele
3. Befér a parketta-szegélyléc mögé? - igen, csak ne törjön meg
4. Milyen boxokat kapok? Van rajt hdmi kimenet? - valószínűleg Cisco-t, minden iptv stb-n van hdmi
5. Milyen lesz az adás minősége? - az analógnál jobb, de saját tapasztalatom alapján kicsit rosszabb mint a sat. Persze különbség LCD-Plazma tv vehető csak észre.
6. Itt is jár a modemhez beépített wifi router? - nem, csak modemet kapsz, saját routerel megoldható
7. Esetleg szakadozás van-e? - 2 év alatt nekem 1x volt hibám akkor is központi hiba volt
8. A routerből a set top boxig milyen kábel megy/milyen vastag? - szabvány UTP kábel, valószínűleg CAT5
9. A szerelők mennyire dolgoznak szépen? (Sopron) - nemtom, Nyíregyházán jól dolgoznak
10. Van-e valami fontosabb dolog, amit jó ha tud az ember? - nem tudom mire gondoltál, de a prémium opciót érdemes igénybe venni -
reechyke
tag
Sziasztok, pár kérdésem lenne a hozzáértőktől. Jövő héten jönnek bekötni az iptv-t 2 set top box-al, optikán keresztül egy telefonnal. Eddig sat tv-m volt, illetve egy adsl-el, és soha nem láttam iptv-t meg optikát sem.

1. Ehhez képest ez a konstrukció miben tér el ettől, értem ugy hogy a kábelezés hogy működik?
2. Milyen vastag az optikai kábel?
3. Befér a parketta-szegélyléc mögé?
4. Milyen boxokat kapok? Van rajt hdmi kimenet?
5. Milyen lesz az adás minősége?
6. Itt is jár a modemhez beépített wifi router?
7. Esetleg szakadozás van-e?
8. A routerből a set top boxig milyen kábel megy/milyen vastag?
9. A szerelők mennyire dolgoznak szépen? (Sopron)
10. Van-e valami fontosabb dolog, amit jó ha tud az ember?Előre is köszönöm a sok hasznos választ!
-
Pap Wiktor
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
annyi türelmem nincs.
egyébkéntis, asszem , mivel van réz, így nekik ott nemfontos az üvegszál.
sajnos.majd keresek másik szolgáltatót, ha lejár a hűségidő a nyáron, ha addig nemvagyok nekik fontos, hogy intézkedjenek, aztgondolom olvassák ők ezt a fórumot, veszik a panaszt.
-
törölt tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
kábelen döcög.
optikán nyilván jobblenne -
törölt tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
nemtom, de én is ugyanezekről a lefagyásokról panaszkodom folyamatosan.
Gyanus is volt, hogy senki másnál nem jön elő, de mostmár legalább látom, hogy másik Pestlőrinci kuncsaft is súlytva van a probléma által.
(bocs, nem káröröm
)
Igen, az a gyanus hogy általában este jön elő, csúcsidőszakban, napközben nemnagyon vagyok otthon, de nemjelezte senki a családban.
Lehet hogy a vonal terheltsége, lehet hogy STB szoftver gond, igazából ugylehetne kiszűrni, ha cseréltetne az emberfia STB-t, hogy akkor mivan.nemtom, de idegesítő...
-
Pap Wiktor
csendes tag
Sziasztok!
Mi okozza azt a hibát,hogy csatornaváltáskor lefagy a kép egy csatorna képénél és csak néhány ide-oda kapcsolgatás után "ébred fel" újra. Mi a hiba oka és van e rá gyógymód?
A szaggatások akadozások mitől függnek? van mikor hibátlanul megy minden napokig és van hogy egy este többször is akadozik(erre van e gyógyír?).
Amúgy ezen kívül jól megy a dolog,a PVR nélkül már nem is tudnék meglenni annyira hozzászoktam.A megosztást meg azóta nem próbáltam mert ráuntam.Majd megpróbálom ha lesz Win 7 a gépemen mert azon állítólag fut.

-
syraly
csendes tag
Viszont problémám az van:
Megörültem, amikor megláttam, hogy a cisco epc3925 az gigabit+n router is egyben, gondoltam kiváltom a mostani tplink tl-wr1043nd-t, kevesebb áramot fogyasztok.
Van a hálózaton néhány gép megosztott mappákkal és kényelmesen lehetett használni a hálózati meghajtókat. A cisco epc392-val sehogy sem találják meg a hálózati meghajtókat.
Ha a tplinkhez csatlakozok (az összes géppel) akkor minden megy a régebben, ha ciscohoz, semmi megosztás.Ekkor aztmondtam, tplinknek nagyobb az antennája, marad. Ezután azt vettem észre, hogy ha tv-t nézek és netezek, akkor sisco néhány óránként lefagy vagy újraindul (siscoban cisco cis 2001+ tl-wr1043nd)
Most átdugtam a TVt a TPlinkbe, így a TV az OK azóta, de a net néha akadozik.
Van valakinek 5lete, hogy mennek a hálózati meghajtók a cisco epc3925-n (tűzfalat már kikapcsoltam), vagy hogy mehet jól a rendszer?
-
Fauszt
senior tag
válasz
schweppes
üzenetére
Az élő adás IGMP multicast címzést (is) használ. Nem tudom pontosan hogyan kötötted be a saját routered (írd le mit hova), de ha rajta keresztül megy az adatfolyam, akkor annak támogatnia kell ezt a címzést.
NAT-olva a SOHO routerek többsége nem támogatja, de ez függ a hardver- és a rajta lévő szoftververziótól is.
Ha csak switch-ként használsz erre a célra routert, akkor viszont nagy valószínűséggel nem lesz gond, mert ilyen formában a legtöbb eszköznek ez nem okoz gondot.
Egyszer volt nálam egy TP-LINK TL-WR741ND V1 típusú router, melynek megfelelő firmware-rel (a linken szereplő 2010.09.10-ei) NAT-olva sem okozott gondot a feladat.
Sőt még WIFI-n WPA/WPA2 PSK titkosítással csatlakozva Pirelli HGW-hez is problémamentesen szolgáltatott IPTV adást a 741ND LAN portjára kötött STB.
Szóval azért annyira nem elszomorító a helyzet, mint ahogyan azt Adama123 írta.
A múltkor Pl. egy La Fonera-at illesztettem DD-WRT firmware-rel WDS bridge üzemmódban egy Pirelli HGW-hez és a FON ethernet portjára kötött STB ebben az esetben is problémamentesen szolgáltatta az IPTV összes funkcióját... -
coxy01
tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
Helló. Ezzel szenvedek én is! Rájöttem,csak Xp alatt csinálja Win7-el OK. De találtam egy programot amivel Xp alatt is működik: Wild Media Server http://www.wildmediaserver.com Használ ezt. üdv. Ja ha a film lejátszásra van megoldás engem is érdekel

-
Talma
tag
Azt a sípolás-szerű hangot nekem is néha kiadja a HDD amikor sokáig össze-vissza pozicionál a fej, mintha swappolna, vagy nemtom. Én ilyenkor elkapcsolok egy másik csatornára egy pillanatra meg vissza, és megszűnik. Ótvar workaround, de bejön

-
törölt tag
Csak abban az esetben tudod cseréltetni ha meghibásodnak. Add le valami kitalált indokkal hibára, pl "néha-néha kellemetlen sípoló hangot ad a merevlemez". Én így cseréltettem le a X301T STB-t, hozzá teszem valóban kellemetlen sípoló hangot adott a merevlemez benne, persze nem állandóan csak amikor épp kedve tartotta, szerelő kijött már az új box volt nála, régit elcsomagolta, az újat meg üzembe helyezte és távozott, nem foglalkozott vele, hogy megnézze tényleg sípol e.

-
schweppes
csendes tag
Sziasztok!
Gondom van
Van a lakásban 2 db ISB2000 iptv vevő egység. Ezek a t-home által kihozott Cisco EPC3925 routerrel megy. Mivel az iptv egységek helyileg külön vannak (két különböző szinten), ezért az alsó szobában lévő iptv vevő elé szeretnék berakni egy további router. Ez egy tplink WR941nd router lenne. Érdekes módon ezt megtettem és minden működik, kivéve a tv adást (megy a műsorújság, megy a HBO OD). Mit kell beállítanom a routeren, hogy a tv adást is tudjam az iptv vevő egység segítségével venni?Nagyon idegesítő

-
Talma
tag
Van 2 régi X301T STB-m. Arra van lehetőség, hogy ezeket újabbakra cseréltessük?
Nem lehet mellettük normálisan aludni, olyan hangosak, be-bekapcsolnak éjszaka, annyit fogyasztanak mint állat, stb... Szóval minden nap áramtalanítgatni kell.
Másodlagos STB-nek ráadásul egy HDD nélküli is jó lenne nekem, azzal úgysem működik a felvétel. -
válasz
szunyog199
üzenetére
kísérletezések voltak, de ott talán meg is rekedt a dolog...

-
válasz
szunyog199
üzenetére
szerintem sehogy!
a szolgáltatónál a médibox is beregisztrálásra kerül, esetlegesen még azonos típusú, de saját tulajdonú eszköz beregisztrálása sem egyszerű a szolgáltató által, olyat meg végképp nem hallotam még, hogy saját tulajdonú, és más típusú eszközzel menne a dolog...
-
válasz
szunyog199
üzenetére
inkább csak médiabox útján akarod nézni, hidd el!

-
szunyog199
tag
Sziasztok.
Egy pár technikai kérdéssel fordulnék felétek az IPTV -val kapcsolatban. Mint köztudott ez egy IP alapú technológia, tehát olyan eszközök is alkalmasak az IPTV használatához, mint például egy számítógép, vagy esetleg egy PDA, okostelefon(wireless IPTV esetén).
Az lenne a kérdésem azokhoz, akik jobban jártasak ebben, hogy ez miként valósul meg? Tegyük fel, hogy nekem van egy előfizetésem, és nem set-top-box-al szeretném nézni a műsort, hanem mondjuk közvetlenül a számítógépen, és ugyanitt szeretném a szolgáltatásait is igénybe venni.(műsorújság, élőkép megállítása, stb.)
Tudtommal a jel a home-gatewayból egy UTP kábelen keresztük csatlakozna a számítógépbe. Kell-e bármilyen hardveres eszközt közbeiktatni ill. milyen szoftverek kellenek hozzá.Köszönöm segítségeteket!
-
Pap Wiktor
csendes tag
válasz
Pap Wiktor
üzenetére
-
vmaxter
tag
válasz
dr.bubo
üzenetére
Értem, köszönöm!
TV-t készülök venni. Ha veszek egy All Share funkcióval rendelkező Smart TV-t, akkor az STB-t kikerülve lesz már lehetőségem a helyi hálózaton keresztül megtekinteni a számítógépemen található bármilyen állományt? Csak azért tiltja a T-Home mert az STB az ő tulajdona?
Aktív témák
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

fel is hivtam az eladót ö azt mondta hogy nem fizeti vissza a pénzt t... tehát rácsseszés volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(bocs, nem káröröm
)