- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
AAntii
őstag
A vaterán mennyiért mennek ezek a cuccok?
-
tactic
csendes tag
Lehet (sőt, biztos) hogy hülyeséget fogok kérdezni de annyira nem vagyok otthon a témában hogy az valami hihetetlen. Szóval: adott egy Cisco isb6030mt-a (T-home-os iptv-s) ketyere minden tartozékával és egy full hd-s tévé. T-home szolgáltatást nem használok, diginél vagyok(net+tv). Jelen esetben használható valamire a beltéri egység vagy t-home szolgáltatás nélkül csak papírnehezéknek jó?
-
Pap Wiktor
csendes tag
Sokkal jobb mint az analóg!Az analóg zavaros néha csíkos...nem jó.Az IPTV-n ezzel szemben tiszta kép,tűéles,zavarmentes,jobb színek...persze ez függ a csatornáktól is mert van olyan adó akinek fos a műsor minősége!
Nekem bevált és a + szolgáltatásokat is nagyon szeretem!
-
cudar07
senior tag
sziasztok
ZTE rootert kaptam és kicsit nehezen megy a utorrent beállítása
a feltöltés nem igazán tudom beállítani tudnátok segíteni
elvileg beállítottam UTP portot -
W.
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem: ma kötötték be az iptv-t optikával, szép és jó, eddig nagyon tuti, viszont nem tudok rájönni, hogy a csudában kell a stb távirányítójával ( isb2000 ) összehangolni a tv be- és kikapcsolását. Így most be kell nyomni a tv-t, kiválasztani a megfelelő jelet, és úgy már látom. Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm!ui: amúgy nagyon meg voltunk elégedve mind a szerelőbrigáddal, mind a szolgáltatással, le a kalappal előttük.
-
AAntii
őstag
válasz
#78121280 #5080 üzenetére
Mivel ma délután kötöttem a szerződést, így még ha minden igaz el tudtam intézni, hogy a szerződést ennek megfelelően módosítsák, így 95%, hogy megúszom a 8500 forintot. Néztem én is a weboldalon mennyibe kerül az új stb bekötése, emiatt voltam képes nyolckor telefonálni (mivel egy órával korábban kötöttük a szerződést, reméltem, hogy nem lépi át a tapintatlansági küszöböt a dolog).
Megkérdezhetem még tőled, hogy a STB-ot fix helyre kötik be? Tehát jó, hogyha míg ideérnek a szerelők addig megálmodjuk a helyét?
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Rákerestem a fórumban a kérdésemmel kapcsolatos esetleges válaszra, de nem találtam pontosan ilyen felvetést. Az elmondásotok alapján, ha kábelen jön az iptv, akkor az analóg jel is megmarad. Ha optikán jön majd, akkor mi a helyzet? Kapok tv jelet olyan formában, hogy bármelyik tv-re rá lehessen azt kötni? A konyhában is van tv, oda pl. nem nagyon szeretnék STB-ot bérelni arra az időre, míg megfő a paprikás csirke. Az üzletkötő hölgy azt mondta, hogy csak STB mellett működik a tv, de lehet neki az a dolga, hogy minél több készüléket bérbe adjon.
-
maross
nagyúr
válasz
Pap Wiktor #5074 üzenetére
Es ha atkapcsolsz analogra, lehet latni kulonbseget? Feltuno, vagy bele kell magyarazni?
-
Pap Wiktor
csendes tag
Szintén a 18. kerületben ugyan azon a környéken nézem én is az IPTV-t és nálam hibátlan!Eleinte volt pár akadozás ,de egy áprilisi karbantartás óta full jó!A Digitális kábeltévével sok bajom volt de az most nagyon jó!PVR-el használom amit mostmár nagyon hiányolnék!
ja amúgy én koaxon kapom.
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e: kértem modem cserét a T-től még kedden reggel, de a mai napig nem értek ide vele. Természetesen érdeklődtem, első körben kiderült, elírták a telefonszámomat és nem tudtak elérni. Pontosítottuk a számot, de ezután sem jelentkezett a szerelő. Azóta kb. hatszor hívtam őket, de a mai napig még időpont egyeztetésre sem méltattak. A netem úgy ahogy használható, de nem igazán stabil néha leeseik a netről.
Kérdeném, hogy ennyi idő elteltével kérhetek-e valamiféle jóváírást, hiszen majdnem 2x72 óra is eltelt. Még egyszer elnézést, hogy ide írok, de nekem is T-s IPTV-m van.
Köszi
-
maross
nagyúr
válasz
csemberlen #5065 üzenetére
Nalam is adsl, de az hamarabb lett bekotve. Nem tudom ez valtoztat e valamit. Elottunk lakoknak kabelen jott a net is tv is, de kihuztak uj kabelt a tv-nek, azt mondtak a regi nem alkalmas ra.
-
maross
nagyúr
válasz
csemberlen #5063 üzenetére
18ker, szemeretelep. Ok, be fogom probalni, hazaerek meg egyszer meggyozodom rola, hogy ma este is mosottfos e a kep, es felhivom oket. Adoleptetesnel nincs kulonosebb gond, kb fel-1 masodperc es atkapcsol, nem kulonosebben zavaro. A kep egybol "jo", mar amennyire jo szokott lenni.
blg: koszi, mar csak egy drotot vagy antennat kene szereznem
.
-
-
maross
nagyúr
Nem szeretnek tobbet kolteni ra, ezt is sokallom, gyakorlatilag egy-ket sportesemenyt nezunk meg + hiradot. Mindigtv jo lett volna, de nem volt benne eurosport. Este lovok focinal egy-egy kepet, ha eszembe jut, szerintem fenykepezogepen is at fog jonni a kulonbseg. Parom nem ert hozza, de meg neki is szembetuno, pedig o egy 480as es 720as videot se tudna megkulonboztetni.
-
blg
senior tag
én a digitális kábeltv és az iptv képminősége között nem láttam különbséget (bár ez már 2 éve volt), a felvételi lehetőség miatt tértem át iptv-re
de az analóg és az iptv képminősége között még egy 51 cm-es 20 éves CRT tévén is látok különbséget de az iptv javára. az analóg ugyanis szemcsés.amúgy meg nézz HD csatornákat (Mindig TV vagy HD minicsomag)
de nagyon részletes és mozgalmas kép esetén (pl nagy vízfelület) az is kockásodik (mindig tv-n és iptv-n is) -
maross
nagyúr
Egy hetet kottettem be az iptv-t, megy mellette az analog is. Mikor rendeltem, mondtam a fickonak gyozzon meg miert kell nekem iptv a digitalis adas helyett. Azt mondta az analogja volt, attert digitalisra, aztan iptv-re, eg es fold a kulonbseg. Jol hangzott, mondtam akkor legyen iptv. Focit nezunk rajta, tenyleg eg es fold a kulonbseg. Es igen, sajna az analog javara. Lehet ez ellen tenni valamit, vagy igy jartam? A kepnek hatarozottan szarabb a felbontasa + ugye neha kis kockazas is van benne, de e nelkul is nem hogy jobb lenne, de mintha youtubon neznek 320-as videot.
-
Garold
senior tag
válasz
nikos21 #5053 üzenetére
http://hu.wikipedia.org/wiki/Streaming_media
Az egy dolog hogy megvan a vonalon a műszaki háttér, de díjcsomag is kell amiben benne vannak a hd csatornák
-
törölt tag
válasz
csemberlen #5049 üzenetére
Hát a Duna HD aligha, az nincs is a kínálatban. Meg mi az,hogy ugyan azon a csatornán?
-
válasz
Pap Wiktor #5043 üzenetére
nekem sincs - és sosem volt - hd csomagom, sem más olyan előfizetésem/szolgáltatásom, ami hd stream meglétét indokolná, ennek ellenére van nálam aktív hd stream!
iptv stream-ek száma: 2 sd, 1 hd -
bally4
tag
Hali!
Új vagyok IPTV-t szeretnék két kérdésem van ezzel kapcsolatban.
1. Olyat tud, hogy rádugom az egységre USB-n a pendrájvot vagy a vinyót és lejátsza a rajta lévő tartalmat? mp3, kép, avi, divx, stb.
2. DLNA, vagy bármi más segítségével LAN-on keresztül eléri és lejátsza tv-re a PC-n tárolt tartalmat, szintén fenti célból?
Köszi előre is!
Üdv!
-
Adama123
aktív tag
válasz
Pap Wiktor #5040 üzenetére
Itt tudod megnézni, hogy van-e nyitva HD streamed:
Beállítások/Általános/Rendszerinformáció/A rendszer erőforrásaiHD stream annak van általában nyitva, akinek van vagy korábban volt HD csomag előfizetése vagy HBO maxpackja van (HBO HD miatt).
HD streamet csak központilag lehet engedélyezni.
Nekem sem látszottak korábban a hd csatornák a listában, amikor még nem volt HBO HD-m.
Asszem még a Videotékában elérhető HD filmek sem látszanak azoknak, akiknek nincs HD stream, de ezt nem tudom biztosra, majd megerősíti olyan, akinek nincs hd streamje. -
válasz
Pap Wiktor #5037 üzenetére
hd stream adott?
-
Adama123
aktív tag
Másnál is nyitva a HD csomag, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
Kiskukker
csendes tag
Üdv!valaki segítene hogy van egy x 301 t stbom és kivettem a vinyót beleraktam a gépembe,mondván átmásolom a felvett cuccot de nem találom hova menti..azt se tudom milyen formátumba.valaki próbálkozott már ezzel?biztos vagyok benne h igen! vagy le van az is kódolva hogy ne lehessen átmásolni?help vki?
-
Adama123
aktív tag
válasz
csemberlen #5023 üzenetére
Nálam megy.
-
Adama123
aktív tag
Foci EB alkalmazás jelent meg iptv-n, valalmint visszanézhetőek a lejátszott meccsek teljes egészében, akár HD minőségben is (ahol elérhető a HD), valamint gólösszefoglalók is ingyenesen.
-
geprombolo
őstag
Nem lehet, hogy a 24 bites hang a gond? Ott sokkal nagyobb a halk és a hangos közti különbség, olyasmi, mint a régi magyar filmeknél, hogy a duma halk volt, a zene meg fülsértően hangos. Esetleg próbáld meg a hangot buherálni, állítani olyasmit, hogy hangkiegyenlítés, vagy másik hangnorma (pl. HD-ről AC3-ra, vagy ilyesmi).
-
megema
őstag
Sziasztok!
Mi okozhat olyat, hogy a csatornasorrend megegyezik két boxon, de a számozás az egyiknél sorban megy, a másiknál meg 20 és 33 között, illetve még egy-egy sorszámnál rés van?
-
jdomok
csendes tag
Sziasztok,
Megint újítottak a műsorújságon, hogy egyes csatornáknál meg van jelölve, hogy HD? Gondolom, így még nem HD a minőség, csak ha előfizetnék a HD minicsomagra......Jól hiszem????? -
spuros
őstag
Köszi srácok.. Próbáltam már jobb kábellel is. Ugyanaz. Lehet samsung betegség?
-
törölt tag
Ezt nekem is csinálja, csak nekem a Cisco ISB 6030MT-A PVR. Az elődje a régi X301 nem volt ilyen gond.
Szintén Samsung LCD a tiednél kicsit régebbi modell.
Ilyen HDMI használok, csak 1.3 verzióba. -
spuros
őstag
Sziasztok
Ahogy olvastam nem vagyok egyedül a gondommal.. Megoldást viszont nem találtam rá.. Hátha most olvassa olyan aki rájött mi a gond..
Tehát van egy iptv box (Cisco ISB2001) ami jelenleg scart-al van összekötve egy samsung lcd tévével..
Viszont ha hdmi-vel kötöm össze akkor a hangerő elkezd rapszodikusan hullámozni.. Egyszer olyan halk, hogy baromira fel kell hangosítani és akkor is alig hallani utána pár másodperc múlva vagy más jelenetnél pedig felerősödik zavaróan hangosra..Scart csatival nem csinálja.. Olyankor egyenletes. Csak hdmi-vel..
A tévén már állítottam amit lehetett.
Jah ugyanezt bizonyos filmeknél az Asus O!Play is produkálja a hang, ami szintén hdmi-vel van összekötve.
Mitől lehet ez?
-
törölt tag
válasz
nikos21 #5002 üzenetére
Nem valószínű, hogy be fogják regisztrálni. Elég nagy hiba volt megvenni, eleve a szolgáltató tulajdona, szerződés megszűnése vagy felmondása után kötelessége lett volna a tulajnak visszavinnie egy T-Pontba, ellenkező esetben 35.000 Ft kártérítést kellene fizetnie.
Egyszerűbb ha kérsz még egyet a T-Hometol igaz 8500 Ft-ba kerülne az utólagos szerelési díja, és még jobb is, nagyobb 320GB vinyo van benne, amit vettél az már egy öreg modell.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest