- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Alien83
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen sokminden elvárható lenne, de van máshol 1080p-s adás?
Nincs (tudtommal).Akkor mit kell a T-home-ot szarozni?

Kb mintha azt mondanám hogy miért nincsen minden hát kerítse kolbászból? Mert már lehetne a 21.században...de nincs ....
""1994-es vhs kazettás filmet nézel akkor ne hidd hogy blúrééj minőségbe felkonvertálják neked a csatornán." ezt abszolút nem értem...remélem íronikusan mondtad...mert BD filmeket nézek a full HD plazma tv-men,szóval van némi összehasonlítási alapom...és ha nem is ilyen képet várok egy iptv-től ,de hadd ne legyen már 480p-s, kockás(pixeles),homályos, stb...
és ahogy látom,már ketten vagyunk elégedetlenek liszi70 kollegával... "Mi ebben az irónia?
egy régi filmet egy bluréjen nézel az attól még szar marad.Valamint:
"mert BD filmeket nézek a full HD plazma tv-men,szóval van némi összehasonlítási alapom..."gondolod más nem néz BD filmeket? csak te?

én asszed nem láttam már?
és mi köze a tv adáshoz?Nem érted vagy nem akarod érteni?
A BR filmeket hálivúdba tólják neked, itthon az rtlklub nem fog neked egy hiradót sem felvenni fullhd-ba sem utómunkálni sem feltölteni sem semmi.Nehéz ezt átlátni?
Mennyit fizetsz egy BD filmért?
Mennyi lenne ezt nonstop 24 órába szolgáltatni egy csatornának?Azt meg tiztázzuk le most hogy egy 480p-s adás azért gyengébb mint egy 1080p-s mert 480p-s, nem homályos és nem szar a sima adás, nekem meg sokaknak tök jó, nem egy fullhd minőség, de naív vagy ha ezt te komolyan elvárod egy csatornától hogy mindent 1080p-be tóljanak....
-
Alien83
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"a minimum lenne a XXI. században , hogy alapnak kéne lennie a full HD-nak"
sejtettem, olyan álomképet festesz fel és várod el egy tv-től amit magyarországon évekig nem fogsz látni, de szerintem külföldön is ritkán...
Nem csodálom hogy elégedetlenkedsz.
Nekem van sima sd...ÉLES, volt próbaidős HD az is baszott éles volt, ...
Semmi problematika.
Biztos ezekszerint vannak régiók ahol szarabbul lett kiépítve a t-home...itt fasza minden, persze ha egy tv-n 1994-es vhs kazettás filmet nézel akkor ne hidd hogy blúrééj minőségbe felkonvertálják neked a csatornán.Én éppen ellenkezőleg éltem meg, a sima analóg tv után azt hittem valami csoda történt, tök szép képe van a sima sd csatornáknak, egy analog kábelen meg , na az szar.
-
Alien83
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"mondjuk egy HD filmhez képest igenis ocsmány képe "
Hát mit vársz stream-elésnél, vagy azt gondolod olyan lesz egy TV ADÁS mintha betennél egy gyári BD lemezt?
WTF?Sima adás meg igen is korrekt, mivel SIMA adás, nem hd, nem is lesz 720p, de szerintem azért nem képcsöves 480P, vagy ha igen szoftveresen javítva, mert nálam sok adás simán majdnem olyan mint néhány hD csatorna.
Ezek ha HD adások, akkor is ADÁSOK, nem hasonlíthatod egy gyári 720p-1080p-s film minőségéhez amit a boltban megveszel és egy lejátszón megnézed, ez nem ugyanaz, szerintem nem fogsz találni ilyet sehol amit te keresel.
-
Alien83
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem értem mi a bajod a t-home sima IPTV adásával, nálam tök tiszta a kép.
-
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére

Nem a halálcsillagon lakom...

-
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Oks Digi kábel oké, de nálunk max tányér lenne az meg nem kell...

-
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Na eddig meg azt mondtad legelőször hogy nálad nem elérhető amikor megkérdeztem, hogy miért nem mész a digiékhez, most meg már azt írod hogy átmentél.
LÁTOD ezt kell megérteni, NEKEM nincsen DIGI...nem elérhető, vagyis hiába mondod hogy igénytelenség a T-Home...nincs más.
Parabolás szart meg nem fogok felrakatni.
Én megértelek, de pont ezzel példáztam, ha nem tudok átmenni akkor mit számít?
Ránk ne vonatkozik, tééged megértelek van választási lehetőséged, sok HD-t akarsz menj át, nem probléma ez, de másnak talán nem adatik meg eleve a lehetőség. -
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Azt mondtad nálad nem elérhető az UPC. Akkor miről is van itt szó.
A külföldnél nem a külföldön van a hangsúly, hanem egy példa ha valami nem elérhető ahol te laksz azzal mit érsz?
Semmit. -
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Megint jösz hogy kinél HD meg mennyi.
Elérhetővé tette neked a digi a cuccait?
Elő tudsz rá fizetni az élőhelyeden?
Nem.Én sem a külföldire ami sokkalta jobb mint itthon, mert a külföldi nem jön el nekem szolgáltatani.
-
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Példa ha nem elérhető nálam nem építik ki hogy tudjam használni, az olyan nekem mintha nem lenne, sírhatnék hogy szar a t-online 20 megája, ha külföldön a 6x-osát megkapnám, de itt nem elérhető, vagyis nem geci a T-online mert ő legalább szolgáltat ide is!

-
Alien83
senior tag
Én csak viccből mondtam, nekem 20megás netem van, elvileg.
Történt ugyanis hogy régi 15 megás csomag 20 megára változott, de ugye automatán raktak át elvileg a 20-asba...
Namármost ugyanugy 15-16 megát mérek mint régen, hol van az 5 mega 3? Jó kérdés, de hiába mondom a szerelő szerint biztos nem jön át a 20 mega, és a garantált így is 10mbit...
Mondom terelésnek fasza egy duma, de ezen a modemen átjön a 20 mega, de ugye hiába szólnék a minimal-ra hivatkozva nekem megyvan a 10mBit.
-
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Látod ez a lényeg, a UPC annyira fasza gyerek hogy leszar téged, mert nem képes neked szolgáltatást nyújtani, ha mind2 szolgáltatót választhatnád azt mondanám oké jogos a dolog, de egyenlőre a T-Home legalább szolgáltat neked valamit, ellenben a többivel.
Amcsiban van 400MBis-es net, de hiába szapulom a T-Home-ot azok nem itt vannak, szóra sem méltatom őket.
-
Alien83
senior tag
válasz
submission
üzenetére
Mi tart vissza?

Oké téged felháborít, akkor miért mentél T-Home-os előfizetésre? Miért nem a Digi-hez vagy máshová?
Csak kérdezem, nem gúnyolódás.Engem hidegen hagynak a HD csatornák addig amíg plusz lóvé.
Majd ha olcsó lesz akkor foglalkozom vele.
Amúgymeg nekem könyű dolgom van van net letöltöm ultraHD-be az összes dolgot ami érdekel, és az akkor télleg olyan lesz amilyennek lennie-kell.Haverom örült mint majom a farkának mikor betolták ingyen 2-3 hónapra a TARR-nál HBO meg ezeket, mondom nézd nyugodtan, olyan filmek mennek rajta kb amiket simán neten megnézel Remux-ba akár vagy 3D-be...nagyon megéri ja.

-
Alien83
senior tag
Azt vágjátok hogy mire jó a 2 USB a Modemen és a STB-on?
Van 1-1 USB.
Ja és a STB-on E-sata is. -
-
Alien83
senior tag
sziasztok.
Van IPTV-m.
Kértem próbaképpen HD csatornákat.
Lehetséges az hogy a 2 sep-to-box-on nem lehet egyszerre HD adást nézni? vagy mind2-őn másikat kell nézni hogy menjen?Valamint nekem most az a másik baj hogy fél napja megvan és ha bekapcsolok egy HD adást 10-15 másodperc mulva lefagy...sima adás megy rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest