Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5069) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég hulla vagyok mert hajnali 2-kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni. Most teljes kómában vagyok.
Tegnap reggel kettesben elmentünk vásárolni szerelmemmel és beültünk a mekibe reggelizni. Mikor hazaértünk gyorsan átöltöztem és mentem megnézni az állványt. Összeraktunk pár elemet hogy mennyire van lelakva de szerencsére vigyáztak rá. [kép] Egy festés ráférne de nem fog szétrohadni mert ez még anyagból van. Nagyjából egyidős lehet velem. Utoljára tanuló koromban állványoztam ilyen fémmunkás dominó állvánnyal. Megvettem mert bármikor jól jöhet ha magasabb csúcsfalnál kell dolgozni. Még járólapot kell rá gyártanom de az menni fog az építkezéseken összeszedett deszkahulladékból. Még menetes talp is kellene de most arra nem költök. Egyelőre úgysem fogom használni csak megvettem.
Azután amikor hazaértem meglazítottam Csillagon a kerékanyákat nehogy egy defekt esetén az út mellett ridogáljak mert nem tudom meglazítani a csavarokat. Egy méteres csőtoló kellett a kulcsra hogy megmozduljon. :(
Délután semmi nem történt már velünk.
Ma egyedül megyek misére és utána apámhoz. Onnan elmegyek a jövő heti munkámnál felveszek anyagra pénzt és onnan jövök haza.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.