Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snow.man
tag
szívásazegyetembasszameg...
bocs, ez kijött... -
snow.man
tag
DoL és corinne is fog gyakot vezetni ősszel? Grat.
-
Gergello
addikt
Milyen tárgyakat tartotok majd, ha nem titok?
Kalk2? -
dekac
tag
Üdv!
Aki a cwahis oldalra május 26. körül ezt a fájlt töltötte fel--> .\operaciokutatas 1\opkut_tetelek_kidolgozott.pdf feltöltené újra? Szólt az egyik kartárs, hogy hiba miatt nem lehet megnyitni. Szerintem hálás lenne a segítségért
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dekac
tag
duplapost - törölhető
sorry, köszi![ Szerkesztve ]
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna pár szót mondani a számvitel (előadás) vizsgáról? (milyen nehéz, hány pontos, milyen típusú kérdések vannak, ki javítja és milyen szigorúan stb...)
Előre is kösz az infót! -
kallas02
csendes tag
Hali!
Valakinek van programozási módszerek-hez anyaga, amiból fel lehet készülni a vizsgára? Megköszönném ha feltöltené valahova.
Sajnos nincs hivatalos anyag, még ajánlott irodalom se
Thx -
kisszmeti
csendes tag
csao!
prognyelvekhez nincs valami hasznos anyagotok vizsgára?
-
8904
csendes tag
aki most csinálja az epam-os speckollt (vagy tavaly csinálta), sikerült beüzemelni az embedded derby jdbc drivert? nekem csak az eclipse plug-in működik, viszont azzal az a baj, hogy nehezen hordozható a projekt, mondták hogy kicsi fájlt küldjünk amit gyorsan lehet beüzemelni, most ha felteszem az egész eclipse+tomcat+workspace-t valahova akkor az gyorsan elindul, csak nem épp elegáns. ha meg csak a workspace, akkor sokat kell szenvedni mire beindul.
-
m.magus
csendes tag
Szeretnem megkerdezni azokat, akik mar voltak ProgNyelvekbol vizsgazni iden, h milyen nehezsegu a vizsga, es SL mennyire pontoz kemenyen? Mert ugye identol mar kifejtos kerdesek vannak.
Elore is koszonom![ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz m.magus #8085 üzenetére
Kell rá egy kicsit tanulni, de nem annyira vészes. Elolvasod a gyak anyagot és a teljes előadás anyagot kétszer, annak elégnek kell lennie. Nekem egy 4-esre elég volt. Van amikor ad gyakorlatiasabb kérdést is, de amikor én másodszor vizsgáztam akkor csak az előadáshoz kapcsolódó kérdések voltak. Nincs gond a Tanár úrral szerintem.
-
blend
csendes tag
hi!
hálózatokból ugyanazok a kis kérdések vannak a beugróra?vagy változnak? -
Gergello
addikt
Nm.
Remélem jól pontozza Nagy Antal a mai vizsgámat vagy one more time lesz.Random mondogatja azokat a kérdéseket, de vhogy nagy az ismétlődés amennyire láttam.
[ Szerkesztve ]
-
benydo
újonc
Nem emlékszem pontosan a kérdésekre, de nekünk tavaly a vizsga a következő volt:
aznap mi voltunk az utolsók ( javaslom minden nap az utolsóra menj, akkorra már kellően nem érdekli a tanárt se amit mondasz), fent volt 10 darab kérdés a táblán, azokból kérdezett, de volt rá körülbelül 10 perced hogy felkészülj belőlük... -
ivjoe
tag
Nem annyira mission impossible működésre bírni.
Gondolom a J2EE kurzus, pedig anno mondtam KissZ-nek, hogy derby-t ne.Hátha ez segít: A derby ugye egy tisztán file alapú db, tehát ha eclipse-ben csatlakozol hozzá, a tomcat ezt a bravúrt már nem fogja tudni megcsinálni, és fordítva. Szóval előbb disconnect eclipse-ben, aztán start tomcat.
Amúgy bemutatáskor hozhatsz laptopot is.
http://lorem.hu
-
h_rowley
tag
skacok etr ezt írja ki nekem "Hiba történt (xslt load): Nincs elég hely a lemezen." mi tévő legyek?:S
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
pokerspan
csendes tag
Valakinek megvan a Számítógép-Hálózatok könyv pdf-ben?
progtudor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV