Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lollita
csendes tag
a pub home.cab.u-szeged.hu / home.inf.u-szeged.hu -ról csak nálam nem megy?
-
blend
csendes tag
Sziasztok!
Mit kell ahhoz tennem, hogy az irinyiben és a tikben használhassam a wifi-t? TIK-ben hálózatok zh-hoz jól jöhet -
dekac
tag
-
sanzi89
addikt
Aki esetleg volt ZH-n logikából Németh L. Lászlónál a mai napon írhatna pár sort, hogy milyen típusú feladatok voltak.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
segi67
csendes tag
Aki a héten írt irányítástechnika zht leírná hogy milyen feladatok voltak!!
-
Szőri
csendes tag
Hello.
Valakinek nem írt véletlen adatb. alapú zh-t a héten? Ha igen, mi volt benne? (ha Vasas Szabolcsnál írtad volna az lenne a legjobb )Előre is köszi.
-
sanzi89
addikt
Nah, csak sikerült Vágvölgyinél a 30%... Köszi mindenkinek az infókat.
Esetleg akinek második ZH-ra van valamilye ne szégyelje.
-
pokerspan
csendes tag
Hellosztok!
Prog1 zh-ra minden nyomtatott dokumentumot lehet használni. Aki már túl esett ezen, mit ajánlatos vinni ?
Viszem a 24 órás java könyvet meg az előadás vázlatot, de ezen kívűl nem tudom van-e még valami hasznos cuccKöszönöm előre is a segítséget!
progtudor.hu
-
Grap
csendes tag
Sziasztok!
Multimédiából esetleg valakinek van a kis ZH-hoz plusz segédanyaga? (Pl. tavalyi kérdések)
Ha esetleg van ilyen ember, ne habozzon megosztani.Köszi előre is!
-
Gergello
addikt
Kabinetes (h-s azonosítóhoz tartozó) jelszót hol lehet megváltoztatni? Hirtelen felindulásból ezt találtam, de ez nem biztos, hogy az https://www.stud.u-szeged.hu/web/passwd-1.php
-
cocma
csendes tag
-
blend
csendes tag
hali!
Oprendszer midterm-ben mi lesz benne? Eselteg valami kis összefoglaló segédanyag?
Köszi -
Frenky89
addikt
Alga II. első zh-hoz nincs valakinek valami jó gyakorló feladatsora?
-
sanzi89
addikt
A "nagy leállás" óta semelyik OS-en nem megy az FTP. Másnak sem, vagy valamit elnyomtam?
Az alap tárhelyem nem kezeli az ékezeteket, a Linux grafikus felület néha összezuhan, és alig van helyem. A pendrive-ot elhagyom , így FTP-n tároltam az adataimat és mindig csak connect-eltem. Erre kihúzzák az FTP-t...
u.i.: Átmenetileg tudom használni az AnyClient-et, de csak jobb lenne a TC.
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Kedves Hallgatók!
Sajnos a kabinetben ma felmerülő problémák miatt előfordulhat, hogy az I. ZH-kat papíron kell megírnotok. Természetesen ehhez a lehetőséghez csak akkor nyúlunk, ha tényleg nincs más megoldás.
Remélem minden rendben lesz, de megkérek mindenkit, hogy számítson erre a helyzetre is!
Milyen problémák merültek ma fel? Egyáltalán minek vannak ott számítógépek? Viszont a dühöngős "Ne felejtsd el beírni magad!" táblából lassan már a wc-ben is lesz egy, az gond nélkül fejlődik.
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Alga 2ből van pót ZH? Vagy csak javító a félév végén?
Köszi
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
pokerspan
csendes tag
Hellosztok!
Tudom, hogy 2 félév tesi teljesítése kötelező, de ekörül lenne azért 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni.
1. -> első félévben elkezdtem és nem tudtam teljesíteni, és úgy néz ki, hogy most sem tudom befejezni az elkezdett testnevelő kurzusomat. Így, hogy van 2 felvett tesim, és egyiket se teljesítettem, ingyen feltudom venni, a többiekkel "rendes" időbe a köv félében a többi tesit?
2 -> Nem a hattyasra, hanem más konditerembe járok, és az lenne a kérdésem, hogy így működik a felmentés dolog tesiből? hallottam ilyesmiről, hogy van felmentés, és hogy visszamenőleg van-e ilyen felmentés? bemutatnám a bérleteket vagy valami..Köszönöm előre is a segítséget!
progtudor.hu
-
8904
csendes tag
válasz pokerspan #7248 üzenetére
ehhez nem értek, de kizártnak tartom, hogy bérletbemutatással igazolnád, hogy te kondizol. az egy dolog, hogy megveszed. ha valaki válogatottban játszik, akkor viszi a megfelelő igazolást, persze edzői aláírás stb az úgy oké, de így nem vszínű.
(ha versenyszerűen kondizol - testépítés stb akkor igen, de gondolom akkor is kell valami edzői dolog)
[ Szerkesztve ]
-
pokerspan
csendes tag
hmm, akkor rosszul hallottam, mert nekem ezt mondták, nah mindegy azért köszi
progtudor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest