Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
corinne
tag
ASV drágakövek ingyé' vihető, akinek kell, szóljon.
:)
-
nfgabor
csendes tag
Visszakanyarodva a Szervezeti viselkedésekekhez, azt írja hogy a 3. félévben ajánlott felvenni. Ezt felvehetem elsősként (1. félévben)? Mi előnyöm, hátrányom származik belőle?
Köszi
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Az XA0021-7 Grafológia I. (rajz- és írásismeret) kurzusról tud valaki valamit?
-
blend
csendes tag
valaki leírná, hogy makroökonómiára érdemes e bejárni?
köszi -
szkatus
csendes tag
válasz dosailord #8805 üzenetére
Kb az írás fejlődése a téma, a gyermekkortól kezdve, hogy a firkákból hogyan fejlődnek, sokat kell jegyzetelni órán, jegyzetről nem tudok, hogy lenne hozzá. Írást és rajzot is kell elemezni, néhány megtanult módszer alapján, de elég rövid a félév, szóval a betűkre biztosan nem marad idő, csak magára az írásképre. A tanárnő aranyos, de komolyan is veszi, amit csinál. Katalógus is volt, ha jól emlékszem, plusz félév végén egy 5 feladatos vizsga a tanultakból.
-
Obnoxious
csendes tag
-
TMontana88
csendes tag
Valaki van itt, aki vállal egyébként prog 1-ből különórát, hogy rendesen felkészítsen majd vizsgára? Még nem igazán aktuális a dolog, úgyhogy egyelőre csak érdeklődnék.
-
8904
csendes tag
-
rt06
veterán
Hi!
aki alberletet keres, vagy ismer ilyet, az legyen szives nezzen ra erre, vagy adja tovabb
Udv: VladimirR
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
MrTurner
csendes tag
üdv!
szabadegyetemet cserélnék valamely más 2 kredites tárgyra!
feltétel: ne kelljen bejárni, és laza 5ös legyen -
Obnoxious
csendes tag
nemtudom miért kevertem a számvitellel makróból szerintem gyakon nincs semmi, csak egy vizsga van. meg kell tanulni év végén a defeket, amiből van pár, az kettes. ha gtk-s tárgyból jobbat akarsz, akkor tényleg érdemes bejárni. én nem voltam csak egy előadáson és egy gyakon ha jól emlékszem.
-
fravik
tag
Leadom az alábbi tárgyat:
BSZV00-9
AGY - ELME - TUDAT: MEGISMERÉSÜNK HORIZONTJÁN – A TERMÉSZETTUDOMÁNY FRONTVONALAIN (ALAPOZÓ KURZUS)Jelentkezni pm-ben légyszi!
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
BCs29
csendes tag
válasz TMontana88 #8814 üzenetére
Szia! én igen Mail: banfcsa@gmail.com
-
rt06
veterán
válasz LestatVenom #8823 üzenetére
az nem ketto, hanem negy kredites, de a tobbi stimmel
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
BCs29
csendes tag
szerintem Szabó T. beleegyezik, hogy 4 helyett 2 kreditet kapjon
-
8904
csendes tag
mikor lehet aktívvá válni? (azt tudom hogy 24 óra kell, bár az se mindig), de asszem van vmi időpont amitől kezdve egyáltalán lehetséges...
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
CISCO-ról van valakinek valami infója?
Végignyálaztam a topic-ot, de nem találtam semmit.
-
Sofiel
csendes tag
Megújuló energiaforrások környezetjogi szabályozása az EU-ban Csak TTIK-s hallgatóknak
Erről a kurzusról vélemény? Mennyire nehéz? Milyen a vizsga? Követelmények teljesíthetők?
Kellett két kredit, és időpont + beteltség miatt csak ezt tudtam felvenni, a többiről sajnos lecsúsztam
Ha esetleg valaki lead csütörtök délutáni/esti szabadon választható 2 kredites tárgyat, légyszi, dobjon pm-et! -
dlaccc
aktív tag
Fölszabadult airsoft-ra egy hely akit érdekelne.. megvagyok nélküle
-
szkatus
csendes tag
-
kunokb
csendes tag
A "Bevezetés a csillagászatba 1/3." kurzusok meghirdetéséről tud valaki valamit? Ilyenkor azért már bőven látszódni szoktak... :-/
-
menpee
aktív tag
Üdv!
Mérnök infó 1. szemeszter levelező. Az első nap után kicsit sokallom az anyagot Szerintetek melyik tárgyat dobhatnám le? Azt olvasgattam, meg kartársaktól is azt hallottam vissza, hogy nem baj, ha elsőben még kevesebb a kredit 30-nál (annyi van most felvéve), majd be lehet még pótolni.
Ezek között vacillálok, esetleg mindkettőt:
Fizika mérnök informatikusoknak 1. lev.
Számítógép architektúrákA Környezetvédelem és minőségügyi alapismeretek 1x10 óra, ott mire lehet számítani?
Köszi!
menpe
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
rt06
veterán
mernok infot nem ismerem, de mielott az elso ket targy barmelyiket is leadnad, nezz utana, mik epulnek rajuk, nehogy megszivasd magad, hogy emiatt nem tudsz majd kovetkezo felevben felvenni valamit, valamiket
emellett a szar - legalabbis nalunk, progmaton - szorotargy, a tobbsegnek nem lett meg elsore, esetleg erre is erdemes odafigyelniemelle en is azt mondanam, amit Gergello, hogy elsosorban szabadon es/vagy kotelezoen valaszthato targyaktol szabadulj meg, ha ugy erzed muszaj valamitol, azokra altalaban nem epul semmi, de legalabbis lenyegesen ritkabban es kevesebb targy, mint a torzsanyagban levokre
-
raz0r911
tag
"A kari ünnepélyes eskütétel 2010. szeptember 5-én vasárnap lesz az Ady tér 10. sz. alatt"
Csak elfelejtették oda írni, hogy hány órakor, nem tudja esetleg valaki, hogy pontosan mikor lesz ? -
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, h működik a kondi és színházbérlet? Hök honlapján nem találtam infót (meglepő) és sose akartam ezelőtt felvenni. pl. a kondi bérlet hova szól? Kell ezekért valamennyit fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
sany1987
csendes tag
A kondibérletet tudom.
A Fit-world-be szól a bérlet. Egy ember egyet vehet fel, egy hétig lehet nála, és ez alatt kétszer használhatja. Egy hét letelte után egyszer meg lehet hosszabbítani. Ha már két hétig nálad volt, vissza kell adni, és egy hét múlva újra kiviheted - ha éppen van szabad.
Ja, és ha ezeket betartod, nem kell érte fizetni. Ha valamelyik ellen vétesz ( később viszed vissza, többet használsz, elhagyod stb. ), a HÖK irodában ki van írva, hogy mennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
laco1990
újonc
Sziasztok.Valaki meg tudja mondani hogy a prog infosoknak hány órakkor van 5 én az ünnepélyes eskütétel ?!
előre is köszi -
DoL
csendes tag
Szia!
Ne add le se a fizikát, se az architektúrákat - szerintem. A fizika 1-re épül a fizika 2, ami tavaszi féléves. Viszont a tanterved szerint a fizika 2-re semmi sem épül, ha nagyon-nagyon le akarsz adni valamit, akkor talán azt. Ugyanakkor a fizika is szórótárgy valamennyire...
-
bibi55
tag
Arról tud valaki valamit, hogy a csoportbeosztás alatt mit értenek? xD Vagy csak annyit, hogy mindne szaknak máskor lenne, és a PTI meg 11-kor?
Más:
ETR-ben, a kurzusfelvételnél az állapotom még mindig "beíratkozásra vár". Ez nem gond?
Lezártam a kurzusaimat, hol lesz kiírva, mikor majd aktív leszek?
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
Üdv!
Ki mit ajánl német nyelv tanulásra? Tudásom == nulla. Főként jó és használható interaktív anyagra lenne szükségem. Tanárban, tanfolyamban nem hiszek, erről ne is próbáljatok meggyőzni! Angolból elég jó szintre hoztam fel magam (persze ezt tanultam középsuliban is), kreatív angol és effortless english segítségével, de németből nem tudok hasonló jó anyagot, kreatív német egyelőre még felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest