Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
arcsibo
üzenetére
Nekem igen és meglett 5össel a tárgy. A tárgy maga érdekel, ha érdekel egy kis hackelés, bugok, exploitok. A vizsga szerintem nem volt könnyű egyáltalán, ahhoz képest, hogy speckoll. kb fele kérdés nincs benne az anyagban.
Egyébként meg ajánlom, mert tényleg érdekes jó előadásokkal, amiket végig vendégelőadók tartottak. Valamelyest azt érzem, hogy engem kicsit meg is változtatott, legalábbis a szemléletemet. -
8nemesis8
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
Ha valami miatt nem tudod a soron következő tárgyaidat felvenni akkor vedd fel szerintem. Nem nehéz tárgy.
Tavaly: Nem volt kötelező gyakra járni, szerintem idén sem lesz az. 1 kötprog volt, ami ha nem volt jó, akkor lehetett javítani 1szer. Nem nehéz tárgy, a vizsgára seggelni kell kicsit, de abszolút egy korrekt tárgy. -
8nemesis8
veterán
válasz
Adamka1999
üzenetére
Én sem akarok számolgatni, lesz időm rá megtanulni.
Pusztán előre érdeklődök milyen anyagok vannak
-
8nemesis8
veterán
Olvasom itt, hogy mestint mestint...
Ismétlődni szoktak a tételek?
Hasznos lenne, ha valaki tudnak pontos infókat adni erről. -
8nemesis8
veterán
Nem tudjátok véletlen, hogy fel lehet e venni második szakot, úgy hogy nem jelentkeztem rá. Csak valahogy karon belül megoldani?
Esetleg ha valaki tud ilyesmiről szívesen várom az infókat.
Bár szerintem úgyis TO-ra kell mennem ezzel, pusztán mégis érdekelne. Hátha... -
8nemesis8
veterán
válasz
nfgabor
üzenetére
Hát sajnos, hogy határ nem volt idén sem...
Nevetséges átlagra kaphattatok elsősök elég jó ösztöndíjakat.Ha jól tudom törvényben van, hogy a hallgatóság közel 50%nak kellene adni ösztöndíjat, aki nappalis és megvan hogy mennyi a minimum ösztöndíj, a hallgatói normatíva x%-a és ettől skálázódik felfelé, igen ez közel sem egyenes arányban....
Sajnos azt kell mondani, hogy aki szorgalmasan tanul annak "nem " éri meg anyagilag, mint aki kevésbé tanul és esetleg dolgozik mellett és nem tanul.
Más kérdés, hogy munkaerőpiacon ki mit tud majd hasznosítani. -
8nemesis8
veterán
Van itt valaki esetleg akinek tavaly előtt volt digitális képfeldolgozása?
Fontos lenne, hogy tavaly előtti legyen. Előre is köszi.Jah és 8000.hsz.

-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Akinek volt tavaly mechatronikája az esetleg tud segíteni mi várható vizsgán ,esetleg mi volt tavaly?
Előre is köszi. -
8nemesis8
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szia!
Megvan már a robid? -
8nemesis8
veterán
válasz
mattakis
üzenetére
Nekem ez eléggé új, hogy távmunkaként gyakornoki program, de alapvetően érdekel a téma.
Hogyan lehet az esetleges általunk nem ismert szakterületen belül tudást megszerezni?
Internetes segédanyagot biztosítanak, vagy ránk van bízva az adott probléma megoldása?
Meddig lehet jelentkezni? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
CGi futtatásnál elég a cgi fájlt a cgi-bin mappába tenni nem?
Nekem sajnos így nem működik.
Mi lehet a gond?Google sem hozott megoldást erre sajnos.
A hiba egyébként:
couldn't create child process: 720005: urlap.cgi -
8nemesis8
veterán
Hát ez tényleg nagyon gáz, ami csinálnak. Most még sshval sem tudom használni a cantata-t, eddig a héten tudtam, de mostmár azt sem.

-
8nemesis8
veterán
Van aki tavaly csinálta meg a mechatronikát?
-
8nemesis8
veterán
Erre valaki?

-
8nemesis8
veterán
Digitális képfeldolgozás kurzushoz a kötelező programnál, melyiket érdemes választani!?
Vagy akármi infó jöhet, mit nem érdemes...
Előre is köszi. -
8nemesis8
veterán
Ez alapján olvasva elsőre azt mondnám, hogy jóval nehezebb a BME, viszont másoktól is hallom, hogy igencsak ott van nálunk az infó képzés, tehát kevés a különbség. Tapasztalat nincs róla, hogy össze tudnám valóban hasonlítani, addig meg mindenki azt mondd amit csak akar.
-
8nemesis8
veterán
Újrajelentkezést nem lehet megoldani?
Mert én úgy tudom ,hogy ez a lehetőség adott. Ha meg más nem akkor még talán az, hogy beadja gazdinfóra vagy proginfóra és megcsinálja azokat a tárgyakat amik mérnök infón kötelezőek, majd ha letelik az eltiltás(ha van egyáltalán ilyen) akkor szakváltással vissza mérnök infóra. -
8nemesis8
veterán
Ahhoz képest viszont elég sok a 60 ember.
A lényeg, hogy benne legyünk pár év múlva mi is a végzettek között.Egyébként előző félévben beszélgettem Csanáddal és mondta, hogy még várni kell 1-2évet tuti Mérnök-infó MScre sajnos. Azt mondta, hogy nincs elég tanár, meg hát végzett diákok sem nagyon vannak.
-
8nemesis8
veterán
Valahonnan nem lehet megtudni, hogy hányan végeztek, most mérnök infón?Érdekelne.
-
8nemesis8
veterán
Igen és most már tuti ,hogy ez van.
Lementem tesire és beszéltem a tanszékvezetővel. Ő mondta, hogy akármennyi félévben fel lehet venni és nem kerül semmibe sem. Mondta ha véletlen mégis valaki számlát kapna, akkor odavisszük hozzá és ő elintézi. De biztos volt benne, hogy több félév is ingyenes(nekem is 5.dik).
-
-
8nemesis8
veterán
válasz
LestatVenom
üzenetére
Nem véletlen tartott eddig

-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Valaki nem tud esetleg eladó bérletet?(bnőmnek kellene
) -
8nemesis8
veterán
válasz
whiteman0524
üzenetére
Nem nehéz egyáltalán.
Mi előadáson írtuk meg a gyakorlati zhkat, amiből volt pótzh meg pótpótzh is, ha jól rémlik.
Habár elég nagy fejetlenség volt, gyakra nem nagyon jártunk, nem volt értelme...
Előadásra jártam, aminek vettem némi hasznát.
Nem egy nehéz tárgy csak zhra fel kell készülni, félig meddig feleletválasztós kérdések vannak , meg általában 1-2feladat is mellé. Én még 2éve csináltam, azóta lehet már megváltozott. -
8nemesis8
veterán
A digitális képfeldolgozás akinek már volt, nehéz tárgy!?
Ahogyan eddig tudom, olvastam itt az előadó érdekes adja elő az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest