Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
Hali!
Akinek megvan a tavalyi (8) vizsga kérdéssor Köszi-ből, az küldje el nekem légyszíves, akár priviben akár e-mailben. Köszi!
-
Szögecs
csendes tag
Valaki tud használható információt nyújtani erről a Görögországi tanulmányút kurzusról?
-
corinne
tag
válasz
snow.man #6028 üzenetére
De te sok emberről tudod, hogy ki, úgyhogy az lenne a fer, ha ők is tudnák, hogy te ki vagy
Jó, ez csak vicc, engem nem különösebben érdekel, hogy ki kicsoda, valószínűleg ha tudnám a neved, akkor se tudnám hogy ki vagy
Amúgy ahogy olvastam, először azt hittem azt fogod, írni, hogy "de ha én sem tudom, hogy ki vagyok, akkor más se tudja"
Bocs, fáradt vagyok így vizsgaidőszak "vége"felé
-
fravik
tag
sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni kicsit algában?
Igazából annyit kérnék, hogy valaki légyszi az alábbi feladatok megoldását fényképezze le/scannel-je be, mert nem igazán tudom megoldani őket és nincs idő még arra is, hogy mindenre magamtól rájöjjek... /tudom, hogy ott az algoritmus, de akkor se tudom, sajnos/ Szorít az idő, szerdán vizsga...
Előre is nagyon köszönöm! Privben jöhet!
Szóval amik megoldásának menetével gondjaim vannak:
7. Feloszt Lomuto algoritmus végrehajtása egy adott inputon az egyes lépések megadásával
10. Partíció probléma dinamikus prog. megoldásához tartozó táblázat kitöltése adott inputra
13. Mátrixszorzás táblázat kitöltése
19. LKR probléma táblázat kitöltése
39. Szélességi keresés végrehajtása
41. Mélységi keresés végrehajtása
48. Erősen összefüggő komponensek meghatározása adott gráfra
53. Dijkstra algoritmus végrehajtása egy adott gráfon...
61. k-adik elem kiválasztás kupac adatszerkezettel...Még 1x köszi annak, aki küld feladatmegoldást!
-
cocma
csendes tag
Apropó!
Valaki másban is felmerült már, hogy Imreh Szabolcs (GTK) és Imreh Csanád testvérek? -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #6013 üzenetére
Újabb fejlemény Kalkulus ügyben.
Ugye vannak az ilyen feladatok:
Ezek lennének - szerintem - az egzakt diff. egyenletek (pl 4.5.7) csak ezek nem egzaktok, magyaul a deriválás után nem egyezne meg a megfelelő értékék. Ilyenkor mit kell csinálni, mert természetesen gyakon se vettük és a könyvben sem találok példát... -
snow.man
tag
Adatbé alapúm nem volt, alkfejlre viszont oda kell figyelni, a két zh nem mindenkinek könnyű azért. Legalábbis nálunk sokan elhasaltak rajta. Gyakvezetőnek szerintem Koree ajánlja magát.
Szerk.: Fonyához egyébként sok segítség van Fritsi Dani honlapján. De inkább ne nézzetek bele az anyagba, nem aludnátok jól legalább egy hétig...
-
snow.man
tag
válasz
Gergello #6005 üzenetére
snow.man féle pakk? Ez tetszik.
Igazság szerint ebből a három tárgyból pl., amit írtál, nem igazán kell segítség. Fonya és logika halál lesz. Ott nincs is különösebb segédanyag, 2 zh-t megírod gyakon, vizsgára pedig adottak a tételek. Fonyára mondjuk van kidolgozott tételsorom, azt majd előkutatom, de biztos be fogják linkelni kurzusfórumra azok, akik másodjára, harmadjára csinálják a tárgyat. Sajnos nem is kevés ilyen ember van. Logikából is van kidolgozásom, de nekünk még 20 tétel volt és nem 30 (hála a magasságosnak), szal az sem sokat ér, mert eléggé össze is lettek kavarba a tételek anyagai. Alga2-t már ha jól tudom, Csanád tartja, nekem még Gyuszi bá tartotta, azóta a követelmények is sokat változtak, inkább olyan nyilatkozzon, akinek már Csanád tartotta. Pl. szerintem Koree...
Segédanyagokat majd töltök fel, ha szükséges, de egyelőre koncentráljunk a vizsgákra.
Gyakvezetőket tudok ajánlani majd most is, de ahogy látom, nem kapkodják el a kurzusok meghirdetését. Máskor azért legalább az infós tárgyakat elkezdték feltenni januártól, még ha a matekosok az utolsó pillanatban kerültek is fel. Viszont tetszik ez az új tanrendi kereső, végre egy kicsit pofásabb kinézete van... -
kislaza
csendes tag
2 zh van, papiron.. 4 nyelv (smalltalk, haskell, prolog, occam), elso zh-n elso 2 nyelvbol, 2. zh-n mindegyikbol vannak kerdesek, marmint kodokat kell irni, max 10 sorosak..
de nem art, ha azert kepben van az ember..
aztan kotprog, kb 70 feladat kozul lehet valasztani, es a 4 nyelv kozul tetszoleges nyelven megirni..
vizsga nagyon konnyu, 40 kerdes, abc valasz, es a kerdesek sem nehezek.. -
Szögecs
csendes tag
Szasztok! KÖSZI-n kb hány kérdéssor létezik? Fórumra 4-et írtak be eddig, és néztem, hogy már volt viszonylag sok vizsga, ergó ezeknek ismétlődnie kellene... Ha nincs igazam, valaki javítson ki
-
kislaza
csendes tag
ugye jol tudom, hogy szakdogat el lehet kezdeni tavaszi felevben is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest