Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.magus
csendes tag
válasz Frenky89 #4952 üzenetére
Akkor neked is izgi lesz majd a ZH. Gondolom, hogy majd jövő hét után írtok, mind mások.
Nem tudom, hogy mi miért most írunk. Inkább gyakorolhattunk voln amég egy órát :S De nem baj van már 20 pontom szal csak 30kell és megvan a 2es, de igazából én szeretnék ebből jobb jegyet :S csak így elég nehéz... főleg, hogy nincs a neten sem semmi róla... Voltam TIK-be és kikölcsönöztem pár SPSS-es könyvet, de azok sem sokat segítettek.
És most is bújom a netet, hogy találjak már vmit amit segítene. -
8nemesis8
veterán
Intelligens rendszerek volt már itt valakinek?
Előadás nem rakta fel az anyagot és köv héten zh lesz belőle.
Esetleg tavalyiaknak nincs lementve? -
_Petya_
őstag
válasz 8nemesis8 #4958 üzenetére
Hello!
Mindjárt felrakom valahova.
szerk:
http://www.stud.u-szeged.hu/Molnar.Peter.10/TTIK_Fuzzy_2008_2009.pdf
http://www.stud.u-szeged.hu/Molnar.Peter.10/TTIK_Genetika_2008_2009.pdf
http://www.stud.u-szeged.hu/Molnar.Peter.10/TTIK_Neuralis_2008_2009.pdfPetya
[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
dekac
tag
Feldobtam IDE az anyagot amit még anno szedtem le a pubból. [nem tudom, hogy ez van-e még benne]
ezek vannak a zipben:
SCARA_robot_neuralis_halozati_iranyitasa.doc
Simulink_jegyzet_2008.doc
Simulink.pdf
Adaptiv_iranyitasok\Ketcsuklos_rugalmas_robotmanipulatorok_adaptiv_pozicioiranyitasa_TTK_2006.ppt
Adaptiv_iranyitasok\Robotmanipulatorok_hibrid_iranyitasa_TTK_2006.ppt
Adaptiv_iranyitasok\Robotmanipulatorok_adaptiv_pozicioiranyitasa_TTK_2006.ppt
Soft Computing alkalmazasok\A_fuzzy_iranyito_es_a_Simulink_modell_kapcsolata.doc
Soft Computing alkalmazasok\TTIK_Genetika_2008_2009.pdf
Soft Computing alkalmazasok\TTIK_Neuralis_2008_2009.pdf
Soft Computing alkalmazasok\TTIK_Int_gepjarmu_2008_2009.pdf
Soft Computing alkalmazasok\TTIK_Fuzzy_2008_2009.doc
Lab_gyakorlatok\Fuzzy_Logic_Toolbox_1_gyakorlat.doc
Lab_gyakorlatok\DSP-2-1-gyakorlat.doc -
Koree
csendes tag
válasz Frenky89 #4952 üzenetére
Hát igen, én mondjuk nem nála vagyok, de a mi gyakorlatvezetőnk is annyira nehezen követhető, hogy az embernek szinte semmi ideje nincs jegyzetelni ha csinálni is akarja azt amit a tanár... Arról nem is beszélve, hogy az órák nagy része egyrészt az előadásokkal telik el, másrészt légbőlkapott hókuszpókuszokat mutat ahelyett, hogy rendes szöveges példákat oldanánk meg, mint pl. amilyen zh-ban is lesz. Jah, és persze nem tartja végig az órát... ("lehet gyakorolni" - na de mit és hogy? )
p.s. Köszi snow.man-nek az anyagokat!
[ Szerkesztve ]
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet...
-
ALI_G
veterán
Valaki tudja, hogy kit kell keresni demostrációkkal kapcsolatban?
-
8904
csendes tag
valaki emlékszik hogy rendszerfejl-es évközi zh-ban milyen jellegű kérdések vannak? úgy értem hogy inkább ilyen magolós v logikusabb kérdések? esetleg van vkinek vmi jó kérdésgyűjtemény, stb azt szívesen venném
előre is kösz -
8nemesis8
veterán
válasz Csökkentagyú #4980 üzenetére
OKÉ!
Bár mivel gyakorlat vezető rakják össze, így eléggé változó lesz.
Nekünk H Péter mondta, hogy előadásból lesz de lehet gyakanyagból is lehet, még ő sem tudta közel 1hete. -
DarkByte
addikt
Köszönöm baráti szavaidat, remélem az állás jelentkezés neked is jól alakul
Csak felvett kreditet és a kredit indexet néztem a táblázatban, illetve kalapozás szempontjából PTM-el a Kalap 15-ben vagyok. Szóval talán tényleg igaz.
Más: valaki vagy ismerőse nem jár véletlenül "A fájdalom sejtbiológiai alapjai" nevű órára? Én sajna nem nagyon tudok rá járni (egész pontosan még egyre nem sikerült bemenni) viszont lassan nem ártana megtudnom milyen követelményei vannak, lehet lassan ZHt is kellene írni.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz Csökkentagyú #4985 üzenetére
Nah az úgy nem valami fasza. Van vagy 8-9ppt ezekben átlag 20-25oldal, nem kevés.
Nem nehéz a tananyag, viszont számomra könnyen keverhető mi mihez tartozik, ezért már pár napja tanulom becsülettel, remélem meglesz az eredménye. -
m.magus
csendes tag
Nah megvolt jo kis alkstat zh. En meg annyit gorcsoltem ra, hogy jo legyen. Erre meg a tanarno kijelentette, hogy barmit lehet hasznalni nah akkor ez jora meglesz... abbol sajna csak 26 pont lett a 4bol...de azert ez is jooo
Nah akkor mindeninek aki meg nem irta meg, nyugi, nincs para... De szerintem, h ha NGYJ lehetett mindenhasznalni akkor mashol is megengedik...[ Szerkesztve ]
-
elnofx
tag
Üdv, vkinek vannak alga 1-ből kidolgozott gyakorlófeladatai? (tavalyiak is jók)
-
Gergello
addikt
Nekem kidolgozott kötprogi is jöhet.
-
Frenky89
addikt
Prog2 gyak zh-hoz esetleg nem tud valaki egy-két "kedves szót", "jó tanácsot", ezt+azt?
-
Gergello
addikt
snow_man töltött fel korábban egy rar-t, abban vannak egész jó cuccok.
Nekem valahogy, nagyon nem jön be a szövegezése ennek a prog2 jegyzetnek. -
8904
csendes tag
válasz Frenky89 #4994 üzenetére
hát ahogy visszaemlékszek tavalyról nem volt vészes, kis tanulással simán el lehet érni 25-30 pontot a 40-ből. hát most pontos kérdéseket nem tudok mondani már sajna, nem emlékszem.
de volt jópár kódrészlet, és ugye a szokásos kérdés, mi ír ki?
abba persze minden előadáson vett téma nagyjából benne volt, sőt még elég sok progalapos dolog is. -
8nemesis8
veterán
-
8904
csendes tag
válasz 8nemesis8 #4998 üzenetére
elég bőven, gyakon mondjuk nem tudom hol tartotok, de azt is hasznos ha átnézed, főleg ilyen pointeres dolgokból volt sok asszem. úgy rémlik h szinte alig volt OO.
a prog2 gyak része sztem kifejezetten könnyű, ez a teszt nem vészes, a kötprog az se, a gyakvizsga meg a kötprog után már megoldható.
a vizsga azért már közepes kategória, vannak cifra kérdései, pl sorold fel a gcc kapcsolóit (ami pl progalap előadás) meg ilyesmik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest