Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #9598 üzenetére
Véleményem szerint ez így jó lesz. Elég jól vezetnek mostanság a bírók, hisz tudja, ha hibázik akkor az a fizetésének egy részének elvonásához is vezethet.
-
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #9575 üzenetére
Más:
Elmarad a mai tűzijáték:
BREAKING NEWS!!! Fehérváron is elmarad a tűzijáték ma este!!!!!!! Brájer Éva alpolgármester rádiónknak elmondta, hogy a néptáncfesztivál zárógálájához kapcsolódva szeretnék pótolni a látványosságot, amennyiben sikerül megszerezni a szükséges szakhatósági engedélyeket.
A 18 órakor kezdődő Díszközgyűlés helyszíne a Szent István térről átkerül a Városháza nagy tanácstermébe, ahol szeretettel várják az ünnepelni vágyó városlakókat!
A Királyi Napok néptáncfesztivál nyitógálájának helyszínéről 17 óráig döntenek a szervezők.Forrás: Vörösmarty rádió fb oldal.
-
hzsolee
őstag
Na abból a kettőből az egyiknek nem működik az oldala (az apród-on hirdet maradék darabokat, talán bezárt). A másik ahol régebben vásároltam, megszűnt most más néven van ott hasonló cég de annak az oldalán sincs ilyen termék. Majd holnap azért megpróbálom felhívom őket. Mindenesetre, köszi.
-
ferensz
senior tag
válasz
gyenge47 #9579 üzenetére
Mire nekiálltunk volna kvázi ugyan ezt elmagyarázni a mammernak, addigra felnyargalt már a lépcsőn.
DeFranco: A mami unokáját ismerjük már régebbről, és amikor kiderült, hogy ő lesz a felső szomszédunk a saját unokája mondta, hogy meg fog gyűlni vele a bajunk, mert hibbant az öreglány, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit is javítana a helyzeten a kedveskedés. Annyit majd a következő kör előtt szólok neki reggel, hogy csókolomelnézést, zajongani fogunk ma, de nyugi, mert próbálunk hamar végezni. Oszt' ha nem lesz foganatja a szép szónak, akkor forrjon meg a levében az öreglány. (Egyébként te itt, ebben a topikban?
Kellene rendezni ismételten egy szolid iszogatást valamikorra.)
bim: Na, majd keresgélek a témába vágó hozzászólásai között
MacCaine: Nekem különösebben nagyobb lelki furdalást nem okoz, én laktam már korábban is panelban, ott is volt hülye, ott is sikerült ignorálni. Inkább a menyasszonyom miatt aggódom, ő lakóházas övezetben lakott világ életében csúcsszuper, tényleg tündéri szomszédokkal, és őt viselte meg. Viszont ha el tudom intézni az öreglányt, az közvetve nekem is nyugalmat jelent.
mdk01: Megpróbálom elkapni a közös képviselőt és megérdeklődöm tőle, bár eddig amikor találkoztam vele, akkor biztatott minket ezerrel, hogy csináljuk csak, szépek leszünk, ha elkészülünk. Illetve ha minden igaz, akkor osztálytársa volt anyósomnak, szóval komolyabb baj nem lesz, csak az öreglány ne patkoljon el a hirtelen jött zajártalom általi idegességben
-
mdk01
addikt
-
Dare2Live
félisten
válasz
gyenge47 #9579 üzenetére
tvileg Este 22h után meg ha jól emlékszem 8h elött nem szabad nagyon hangoskodni. Kicsit lehet. Aközött sajnos/szerencsére azt csinálsz amit akarsz.
Azért írom sajnos/szerencsére mert az elöző albiból én azért jöttem el, mert alattunk egy süket nyugdíjas volt egész nap ment a tv max hangerőn, mellettünk meg kissebségi család (aszem 8an egy 55nmes panelban) nem alacsony hangerőn hallgatta kvázi non stop a csoré bélát.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ferensz #9578 üzenetére
semmi köze hozzá amíg a házirendet és a helyi szabályozást betartjátok (kb. nappal dolgoztok és hétvégén korlátozottan) fejre is állhat nem tud mit csinálni
unatkozik, nincs mit csinálni, ezért kötekedik. nem veszélyes, csak marha kellemetlen, és a rossz hír az, hogy nyertetek egy marha kellemetlen falszomszédot aki minden bizonnyal megpróbálja majd megnehezíteni az életeteket
öröm az ürömben, hogy ez nem a felújításon állt vagy bukott, így dolgozhattok tovább nyugodtan. a néni infarktust nem fog kapni, ez biztos
próbálhatod még menteni a menthetetlent azzal, hogy felajánlod, hogy segítesz neki bevásárolni, vagy felmész egy tálca sütivel, vagy valami de nagyon vigyázz hogy nehogy rátok szokjon
-
gyenge47
aktív tag
válasz
ferensz #9578 üzenetére
Villanyszereléssel kapcsolatban nyugodtan meg lehet neki mondani, hogy ha a vezetékek elöregedtek akkor azok tűzveszélyek lehetnek. Ezeknek a nem kicserelése akár közveszélyt is okozhat, ami bűncselekmény és 2-8 évig terjedő büntit eredményez. Ezután kérdezd meg, hogy felülvizsgáltatta-e mostanában a vezetékeit.
De amúgy: http://www.judrit.hu/uploads/file/Tarsashazi-torveny_2012_01_01.pdf
-
ferensz
senior tag
Urak! Van valakinek valami jó technikája leszerelni a lépcsőházban kellemetlenkedő vén szipirtyókat? Épp lakásfelújítunk, már egy ideje mindenhova ki van írva, hogy előre is elnézést a hangoskodásért, ráadásul eddig összesen nem volt másfél nap, amíg olyan volt csinálva, ami tényleges hanggal is jár.
Ma csináltuk az új villanyvezetékeknek a helyet a falban, erre betámad a felső öreglány, hogy ő infarktust fog kapni a zajtól, egyébként sem illik tömbben felújítani(!!!), és miért nem volt nekünk elég az, hogy kimeszeltünk. Az nem gond, hogy cserépkályha volt a lakásban, a melegvizet is csak fatüzeléses bojlerrel lehetett előállítani, a villamos hálózat pedig katasztrofális állapotban volt, de ugye elég a meszelés.
Megjegyzem nem reggel hét óta csináltuk, délután egy fele álltunk neki, az eset háromnegyed ötkor volt.Szóval hogyan lehetne leszerelni az öreglányt, illetve tud valaki valami törvényi szabályozást ezzel kapcsolatban? (Lépcsőházi házirendet nem kaptunk, a közös képviselővel is csak egyszer találkoztam eddig, szóval valami globálisabbra gondoltam.)
-
hzsolee
őstag
Légkamrás polikarbonát lemezt keresek Fehérváron. Tud valaki ilyen céget? Baumax meg ilyenek kilőve. Tudtommal a Börgöndi úton van kettő, meg talán a dunafémnél, de kellene még tipp. Köszi.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9575 üzenetére
Nem pincèr.
-
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #9572 üzenetére
-
válasz
Napfénysüti #9570 üzenetére
Nem, a játékvezetés most már professzionális, ebből élnek a résztvevők. Most vezették be az első osztályban, de lehet, hogy a másodosztályban is.
-
válasz
Napfénysüti #9563 üzenetére
Az lehet a háttérben, hogy a mérkőzést vezető bírók profi státuszban vannak és most maradéktalanul betartják a szabályokban foglaltakat, mert ebből élnek.
-
bim
veterán
válasz
Napfénysüti #9566 üzenetére
Valamivel el kell szórakoztatni azt a 100 nézőt ha már 1x a foci nem megy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9565 üzenetére
Na tessék megint egy...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9563 üzenetére
Nézd vissza, jogos volt a dolog.
-
-
forras2
őstag
Vidi meccset közvetíti valamelyik adó? Ha igen, melyik?
-
Andris837
senior tag
Knézy szótár élő... Éljen az örökrangadó.
-
Pópa
senior tag
válasz
juliabrilke #9535 üzenetére
Évekig hittem, hogy az Andrei Bot egy functional ID lehet, ami maileket gyűjt, vagy adminisztratív célzattal létezik a rendszerben... aztán egyszer csak.. megszólalt a telefonban
Muszáj voltam MUTE-olni, mert annyira megrázott az élmény.. hónapokig hivatkoztunk rá, mint egy senki, semmi, kuka valami.
-
kovsol
titán
és a 17:20 as busz kimaradt ... csak fél órát vártam rá.
most szépen itthonról changelek. Itt legalább üvölthet a zene ^^csak 6 change mi az nekem
-
Viper26
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9538 üzenetére
Aha.
-
MacCaine
őstag
válasz
Napfénysüti #9541 üzenetére
Szerdán meg is csinálom.
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #9538 üzenetére
Lassan külön groupot kellene létrehozni a ST -on a PH-s társaknak.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9536 üzenetére
Beszéltünk is bent párszor, úgy látszik annyira nem hagyott nyomot benned.
-
kem
addikt
Olcsó gépházat vennék. A lényeg, hogy legyen bekapcsoló gombja, mert a mostaninak már nincs
Ha házhoz jön azt se bánom, mert most nincs autó a közelben. -
D.Orion
veterán
válasz
MunezXBK #9530 üzenetére
Ha alkalmi munka kéne és az költöztetés lenne, akkor 1 hónapnál tovább én se csinálnám. Persze sokat számít az is, hogy a másik is tudja hol kell megfogni az adott holmit és, hogy hogyan kell fordítani. Egy élmény volt ez is. Legalább mosógépet nem kellett vinni úgy mint kb. 2 hónapja. Vicces volt egyedül felvinni a szerény alkatommal.
Építkezéseken egyfajta csodálattal szoktam nézni ezeket a fogd meg-vidd fel embereket. Lehet, hogy némelyikkel öt mondatot nem lehet váltani, de ezek hárman-négyen felviszik és széthordják a több raklapnyi csempét, burkoló anyagot, festéket stb. stb. És ehhez nem kell nekik csak egy szűk délelőtt. Akárhogy is számolgatom ott tonnákról beszélünk. Én a harmadik doboz csempe után már nem tudnék kiegyenesedni se.
(#9532) MunezXBK: Joohh.. Majd ha akkorára növök, mint azok.
-
D.Orion
veterán
No szombati programként én meg reggel 6kor keltem és fél9kor már túl voltam egy kanapé + két fotel + minden más lecuccolásán a 2. emeletről.
Szerencsére felfele is csak két emeletet kellett vinni.
Közevetkő alkalommal én megyek hátul, mert nincs humorom a kanapén kívűl a cipelő társat is felhúzni a lépcsőn.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #9521 üzenetére
Nem, az a bejáratnál hentereg. Múltkor egyet dörgött, reggelig nem láttuk.
-
Andris837
senior tag
válasz
juliabrilke #9521 üzenetére
-
-
forras2
őstag
Nahm, mit szóltok hozzá? Jó lett?
-
ocsi19
senior tag
Valakinek egy jó állapotú DELL Latitude D630? - 35k
-
kem
addikt
1GB-os DDR1-je van valakinek 3 db? vagy 4 egyforma.
-
csaba77
csendes tag
hello
döglödik az alaplapi videokartyam.. egy HD3000-es széria van. Szeretném potolni valami hasonló tudásu PCI-E kártyával.
Jatekra nem hasznalom, csak netre + videokat nézunk vele.
Milyen kartyaval érdemes helyettesiteni?koszi
-
JohnnyX
őstag
válasz
Viper26 #9508 üzenetére
Mindenki Irodaja, a Budai uton az Intersparral szemben?
Aha, megneztem, zarva vannak.
-
Viper26
nagyúr
Hétvégén lehet a városban fénymásolni valahol?Plázában lévő papír-írószerben esetleg?
-
Poiro7
senior tag
-
kem
addikt
Van valakinek eladó félkonfigja?
4mag, 8Gb rtam, 8SATA, ilyemi.
lap+cpu+ram érdekel csak.
3PCI port lenne a legjobb -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9503 üzenetére
Pedig Juhász a csk.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #9500 üzenetére
Abban szerintem kiegyezhetünk hogy jelenlegi formájában sem a magyar sem a román válogatott nem való EB/VB-re.
-
kovsol
titán
válasz
juliabrilke #9501 üzenetére
Kaposváron már régóta van ilyen járdából kijövő szökőkút. Ott szerencsére hamar ráuntak. Néha a dögvész melegben ment bele pár kölök csak. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest