Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #10299 üzenetére
IDE kábel felhasználásával forrasztgasd át.
Lehet, hogy ötletnek is szar, de muszáj volt leírnom.
-
juliabrilke
veterán
Arra van valakinek ötlete, hogy egy kis részen szakadt hdd zif kábelt hogyan lehet javítani?
(nem, nem lehet után rendelni vagy venni egy másik gépet ) -
Poiro7
senior tag
KERESEK 1Gb ddr2 667 Noti ramja valakinek van eladó?
-
Headway angol nyelvkönyveket keresek
-
-
rekop
senior tag
Sziasztok!
Routert vásárolnék, ez a típust keresem: TP-Link WR842ND. Kisker gari nem árt. Ha lenne valakinek eladó, vagy valamivel bolti ár alatt tud, keressen pü-ben! -
juliabrilke
veterán
válasz
LamerGyuri #10289 üzenetére
Sajnos lassan az egész lapcsalád lezüllött.
Hardverapró miattuk, sok topikban és hírnél meg csak vitatkozás folyik, mindig kialakulnak az ellentétek.
Lassan már ezeket se olvasom.
Hardveraprót meg 1x már bevezették, "nagy" siker volt. Utána most meg visszahozták.
Majd ha a maradék bazáros lelép és csökken számottevően a látogatás, akkor majd talán átgondolják. (na ez az, amiben én se hiszek) -
cannibal
senior tag
Srácok! Tudtok ajánlani vmi jó szaunát a városban? Uszi kizárva
Lehetőleg olyat amit próbáltatok is már és nem csak hallottátok, hogy jó.
Köszi!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
cannibal #10286 üzenetére
...és kem: köszi mindkettőtöknek. Közben rátaláltam a kapcsolódó fórumra is; hát elég durván lenyomták közösség torkán - nesze b...meg, mi tudjuk, hogy ez-ilyen kell neked. A "figyuszka, ez nem lett valami jó"-nál durvább hozzászólásokat meg simán kigyomlálják egy pillanat alatt, " ha nem tetszik, el lehet ballagni" felfogásban. Kár érte. Parciék úgy beszélnek, mintha valami agymosáson mentek volna át, a múltat, és az eredeti közösség magját teljesen elfeledve.
-
chatran
őstag
Tudnátok ajánlani Fehérváron egy olcsó és jó késélezőt?
-
kem
addikt
válasz
LamerGyuri #10285 üzenetére
Csak meglátozott:
[link] -
cannibal
senior tag
válasz
LamerGyuri #10285 üzenetére
Csak átalakult. Egyszer már megpróbálták, de akkor rollback lett az eredménye. Nagyon rágyúrtak, úgyhogy szerintem végleg búcsút inthetünk a régi jól bevált felületnek
-
LamerGyuri
senior tag
Megszűnt a Hardverapró? Valami teszvesz szerű szar jön be helyette
-
kem
addikt
Van valakinek nagyon olcsón eladó versenybringa kereke? Ideiglenesnek és tartaléknak kéne egy pár(első+hátsó), mivel az enyémből kilopták a kerekeket
-
Poiro7
senior tag
Eladó egy T2300 noti processzor.
Ár:1990Ft -
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #10278 üzenetére
Hát kolléga, ha kikapunk/nyerünk ez a meccs akkor is sz@r volt.
Kevés értelmes gólhelyzet, tele védelmi hibákkal. Értelmetlen ívelgetések és gyenge egyéni teljesítmények. Fegyelmezetlenségben talán túlmúltuk a Debrecent azért.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10278 üzenetére
Azért annyira fasza nem volt..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10277 üzenetére
Kellett az első gól onnantól élvezetes f*sza meccs lett.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10273 üzenetére
Akkor hajrá Vidi.
-
-
Mizsala
tag
Bontatlan BCI 24-es Canon tintapatronjaim vannak, vegyesen szines és fekete. Ha valakinek jó a nyomtatójába, jelentkezzen, 1 sörért adok egy marékkal
-
Pópa
senior tag
Megvan a bmw utódja
-
Helyi járatos bérletből létezik félhavi? Fehér palotai postán lehet kapni?
-
siti
őstag
és lehet érdemes összefogni a többi lakóval, áldozatok lesznek, de volt már siker ilyen ügyben.
-
Viper26
nagyúr
-
Zin
őstag
Hölgyek,Urak! Aki jönni akar Szentkirályszabadjára a szellemvárosba egy jó kis túrázásra Vasárnap 11:00-tól az jelezze!Egy blog oldal rendezi,lesz jó társaság hihetetlen elhagyatott táj.akit érdekel írjon, s utazást megbeszéljük!
-
Motaba78
addikt
válasz
juliabrilke #10245 üzenetére
hogy pont holnap véletlen péntek 13. lesz
-
juliabrilke
veterán
Tök jó, hogy ha a noti aksiját akarom tesztelni, akkor nem kell külső programot használnom már.
Elég csak a hardverapró oldalát megnyitnom. -
kem
addikt
Köszi srácok, le is dumáltuk
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #10237 üzenetére
Nem a házba, kézi kamera. Amikor felhallatszik az üvöltözés akkor azt felvenni és melléje képanyaggal bizonyítást nyer, hogy nem történik semmi nálad, csak képzelődnek.
-
kem
addikt
Ki is volt innen aki csinálta a Lövöldén a PC boltot? Nála van még a fogyasztásmérőm. Ha jól emlékszem a Sarlón lakik.
-
Angol szótanuló kártyákat vennék
-
akyyy
senior tag
-nincs valakinek véletlen kölcsönbe egy monitora? (lcd lenne a legjobb, xboxot kéne kiprobálni, de nincs mire kötni sajnos)
-munkát nem tud esetleg valaki?
délutáni vagy hétvégi . valami könyebb.
-albérletet vagy szállást esetleg árakkal? most koliba vagyok 32-ét, oké hogy rezsi "nincs" de akkor is sokallom
-
D.Orion
veterán
Jó mikrofonnal felszerelt kamera. Felvenni ezt egy héten keresztül majd megtenni a feljelentést zaklatásért és csatolni a felvételeket. Kijön két elmeorvos és bedugják őket oda ahova valók. Ennyi.
Egyébként eme két agycsökkentnek nincsenek rokonai? Netán értelmes gyerekei akikkel lehetne beszélni?
-
-
tzimash
őstag
vennék étkezőasztalt, max 80x80-asat, nem horror áron.
-
Tom5
addikt
válasz
MacCaine #10216 üzenetére
Voltam nyaralni, szerintem akkor is kopogtak. Most már bármi zaj van a házban elkönyvelték hogy csak én lehetek. Két hete a villanyszerelő dolgozott nálam. Semmi hangos munka. Feljebb hoztak polcokat, pont láttam mikor vitték fel őket. Elkezdtek fúrni. Faszi üvöltött az ajtaja elől és nekem magyarázott, majd fel is jött és a fordulóból kiabált. Na akkor mentem ki és világosítottam fel h nem nálam fúrnak. De ezekre nem lehet hatni, én fúrok. Plusz a frankeinstein kinézetével és a magas hangjával csak fossa a magáét, bármit mondhatok. Már a villanyszerelő is beszállt, esélytelen volt. Kiderült a faszinak két agymütétja volt. A szomszéd srác látta már éjjel a házban bojongani és a fűtő résznél a lyukon befele hosszasan bámulni.
Most egy kis kuty lett az új lakótársam és tegnap este hazaérvén boldogan fogadott, vakkantott kettőt, már üvöltött a faszi a szobából vagy 10 percen át...annnyira felkúr, olyan érzelmek jönnek belőlem elő amik még tán soha. Semmibe veszem őket, akkor is csinálják. Nő azzal basztat h állandóan csobog valami. Ő meg a fürdőből kiabál. Mondják h szarjam le, a rendőröket már kihivták rám párszor de látták h semmi, így gondolom szóltak nekik h nem kellene. Tegnap azt kiabálta fel, ho neh azt higyjem h fél tőlem....pedig már jó ideje semmibe veszem őket, ők provokálnak. 30 éve ott lakom, nem zajongom mégis ilyenek. Mi a rákot tegyek? -
deicide
veterán
Sony Xperia Ion-t keresek magamnak, ha valaki tudja, hol lehet kapni újonnan, ahol nem kell rá várni, ne tartsa magában.
-
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #10211 üzenetére
Megint rámszálltak a szomszédok...az. Nagyon elegem van belőlük. Állandóan üvöltöznek a lakásból és hallom őket. Persze semmi zajosat nem művelek. Kezdek bepöccenni, de nem akarok börtönbe kerülni...
-
MacCaine
őstag
válasz
juliabrilke #10211 üzenetére
Péntek 13-a is lesz.
-
juliabrilke
veterán
Romániában kikapott a válogatott, Vidi ligakupában éppen csak X-re hozta a meccset és az új hardveraprót is bevezetik. Milyen katasztrófák lesznek még ezen a héten?
-
juliabrilke
veterán
Mocskos olcsó laptopja van valakinek eladó?
Ram méret, hdd nem számít, processzor lehetőleg cserélhető legyen benne.
-
Compaku
tag
Hali.
Van egy eladó teljesen gyári állapotú XBOX360 Arcade csomagom. 2008.07 MFR, sosem volt szerelve, rajta a garimatrica is. Tökéletes állapotban, tökéletes meghajtóval. ForzaMotorsport 2 eredeti játékkal. Dobozában, táppal avkábellel szép állapotú vezetéknélküli controllerrel. 29e+ eladó 1db XBOX360 vezetéknélküli kar. Keveset használt. Nem kopott, joystickjai sem kopottak, kellően feszesek nem lötyögnek, gombjai is rendben vannak. 5.5e
-
D.Orion
veterán
No épp hazaértem, még gyorsan meg tudom nézni a visszajátszást.Törököknek jövünk egyel azt hiszem.
-
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #10200 üzenetére
Te milyen meccset nézel
4. nálunk.
Holnap mennybe megyünk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest