- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
Egy hűtőgép vezérlőjén szétégett egy kutya. Biztos az, mert kicsi és 4 lába van...
Lenne olyan kolléga, aki ki tudná cserélni egy működőre? Forrasztóm van, de elég ergya, SMDnek nem futnék vele neki....
Így néz ki döglötten...
Bittedanke....
-
Tom5
addikt
TV szerelőt tud valaki ajánlani?
-
forras2
őstag
Sziasztok
Tavaszra szervezünk 1 közös PH!-s pecázást.
Akit esetleg érdekel a dolog, jelentkezzen -
sedo
tag
válasz
Napfénysüti #11795 üzenetére
Beállt 10 percre a meccs végén.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tényleg játszott Orbán fia a ligakupa meccsen?
-
JohnnyX
őstag
válasz
Pancsermeste #11792 üzenetére
X2 240-et jegeld nekem lecci holnap reggel 9-ig,
ha addig nem jelentkezek akkor targytalan. -
gyenge47
aktív tag
válasz
Pancsermeste #11789 üzenetére
Phenomra küldesz árat privátban?
-
JohnnyX
őstag
válasz
Pancsermeste #11789 üzenetére
Procikra adsz arat? Megkerdezem egy haveromat hatha erdekli.
-
Pancsermeste
őstag
Eladó egy AMD Athlon II X2 240 vagy egy Phenom II X4 955 OEM.
Keresek AM2/AM2+ mATX mobo-t.
-
justflash
aktív tag
válasz
cannibal #11783 üzenetére
Eladó lett egy E34-be való Getrag 260i váltó ha valakit esetleg érdekel. Pöpec állapotban, ma vettem le a gépről. Van mellé egy 3,73-as sperrdiffi is, de az teszteletlen.
Más: MÁV-os pótdíj elévülési ideje is egy év? Eddig nem küldtek semmit, most 2,5 év után eszükbe jutott küldeni egy csekket, hogy én aztánmost azonnal fizessek be nekik 13500ft-ot, mert különben ejnyebejnye lesz. Elvileg 1,5 éve elévült, tapasztalat?
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #11778 üzenetére
Aki egyszer kiesik a pixisből utánna már nagyon nehéz ,,visszaküzdeni" magát, de van az a pénz
Na 3:0-ra nyertünk
Lupeta triplázott
-
deicide
veterán
GTX780-at valaki? 2db van. Asus GTX780-3GD5, 2.5 év gar, a sajátjaim, nyilván megkímélt, szépen visszacsomagolva. 115K/db
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #11775 üzenetére
Szünet van és vezetünk 1:0-ra
-
juliabrilke
veterán
Juhéé!
Megint kupanap van. Lehet félni, hogy kik lesznek a kezdőben és melyik kis csapat csomagol össze minket (megint).
-
-
makro
senior tag
Sziasztok,
le tudna valaki tesztelni nekem 2 AGP-s videókáryát? Talán VGA memória lehet a gond, de sajnos nem tudom itthon megnézni, mert PCI-E foglalatom van.
-
mokujin2
tag
Lenne valakinek egy felesleges sata kábele 3,5"-ös vinyóhoz? Sürgős lenne.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #11762 üzenetére
Támogatom, van is egy "kiváló hazai termék" pecsétem, csajozni meg azzal szoktam hogy "terméktesztelő vagyok".
Csak a barátnőm meg ne tudja.
-
gabyka
aktív tag
válasz
juliabrilke #11764 üzenetére
Köszi az infót. Juti csak akkor jár ha össze is hozod a boltot
egy szimpla nyögés még nem a szex
Szerk.: írtam Neki privit...
-
gabyka
aktív tag
Úgy emléxem nemrég /t'án a nyáron/ árult itt valamelyőtök mennyezeti infra-panelokat. Érdeklődnék sikerült-e eladni vagy megvannak-e még? Jöhet akár privibe is...vagy ha valaki tud ilyesmit olcsón, az is érdekelne...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11758 üzenetére
Pilinszky téren van egy faja, de 4-5 héttel előtte be kell jelentkezni hozzá.
-
MacCaine
őstag
válasz
Napfénysüti #11756 üzenetére
Oroszlányon tudok egyet.
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi srácok!
Még a kutyához: megköszönném ha egy kozmetikust is ajánlana valaki.
-
40-45K-ig keresek asztali gépet (monitor nélkül)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11752 üzenetére
Steigerwald.
-
mtade
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11752 üzenetére
Ha nem sürgős, délután megírom, anya hova hordja a két padlócirkálót. Btw szerdán visszük őket bővített karbantartásra...
-
Napfénysüti
nagyúr
Akinek esetleg van kutyája: melyik állatorvost ajánlanátok Fehérváron?
-
Motaba78
addikt
hellosztok
win8-as kis matricája nincs valakinek, vagy fellelhető helyet ahol "vehetek" ?
előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #11748 üzenetére
ha ejössz maroshegyre délután 6 körül, akkor tudok adni.
-
kem
addikt
válasz
Motion_Blur #11748 üzenetére
Nekem van, de csak éjszaka tudok elmenni érte.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Valakinek nincsen 4db felesleges ram tüskéje VGA-ra?
SOS-ba kéne.
-
mokujin2
tag
Múlthét hétfőn vettem egy LG Optimus F6-ot. 540x960-as a kijelzője. Nem akad valakinek 2-db ekkora méretű védőfóliája?
Mert nagyon kellene és sehol sem lehet kapni mivel teljesen új telefon. Még a telefonból is alig van 1-2 darab. Ha esetleg lenne valakinek akkor azt megköszönném.
-
pd
tag
válasz
forras2 #11735 üzenetére
Praktikerben vannak 2 kg-osak.
Az azért mégsem 25 kg. -
cannibal
senior tag
válasz
justflash #11734 üzenetére
A szervizben annyit mondtak, hogy az összeillesztéseknél elkezdődött valami rozsdásodás, ezért fontos lenne az alvázvédelem. Remélem még ez az a stádium ahol megelőzhető. Egyébként az előző autóm teljesen jó volt csak elkezdett rohadni az alja (már így örököltem meg apukámtól sajnos). Rossz volt ezért túladni rajta, amikor még évekig kiszolgált volna.
Azóta nagyon háklis vagyok erre.
-
forras2
őstag
-
justflash
aktív tag
válasz
forras2 #11732 üzenetére
Mihez kéne? Glettanyagból nem nagyon van kis kiszereles, az kb esélytelen, ismerősöket kérdezd körbe hátha van valakinek ha csak egy kicsi kell.
cannibal: Akkor ne is csináld otthon, ha van kezdődő rozsda az szarabb ügy, mert ha nem csinálják meg rendesen ( csiszolás, passziválás, korróziógátlás) akkor szépen el tud porladni minden az alvázvédő alatt.
-
cannibal
senior tag
válasz
justflash #11725 üzenetére
Köszi a tippet, utánajárok. Egyébként én nem szeretném magamnak csinálni. Jobb szeretem az ilyet szakemberre bízni (lehet még ebben bízni manapság? a becsületes szakemberben? ) rozsdakezdeményt kell csiszolni meg gondolom arra valami alapozó, meg mittudomén. Szóval jobban jár az autó, ha nem én csinálom.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Gipszet, sima gipszet, nem modell gipszet lehet még kapni kis kiszerelésben?
Régen volt 1 kg-s kiszerelésben.
Most akárhol nézem csak 25 meg 40 kg-s van. 1 helyen találtam, ahol van 5 kg-s kiszerelésben, de nekem az is nagyon sok. -
D.Orion
veterán
Hátha valakinek majd szüksége lesz telefonra kijelző védő fóliára:
Én itt ph-n találtam egy pontos és kifogástalan minőséget áruló eladót. Németországból küldi a fóliákat és eddig nyolc különböző telefonra raktam fel a méretpontos fóliáit. Egyikről se érkezett panasz azóta se, pedig van köztük munkástelefon is. Szóval ha fólia kell, akkor szerintem keressétek: molvany-t.Már csak olyan embert kéne találnom aki ilyen minőségben/árban foglalkozik telefon tokokkal is.
-
JanR
addikt
-
gyenge47
aktív tag
-
chatran
őstag
A KFC mikor nyit a plázában?
-
justflash
aktív tag
válasz
cannibal #11724 üzenetére
Amit MunezXBK mondott, vagy Szüret utca 32.
Vagy szerzel egy havert akinek van aknája, egy kompresszort egy festőpisztollyal, megveszed a cuccot, bekevered és befújod magadnak, ahogy én csináltam. Mondjuk még a tököm is alvázvédős lett /"tyvekruhán nem megy át"/ ,de jó lett. Kétkomponensű anyagokat javaslom.
-
Tom5
addikt
-
MunezXBK
nagyúr
Ki keresett PS3-at?
-
ArmanD.
őstag
-
anzo
senior tag
Nincsen valakinek egy 3,5-4" -os androidos készüléke eladó? Xperia U, Sola, LG L5 stb.
Páromnak kellene valami használható készülék az X10 mini helyett.
Privivel bombázzatok!
-
helkis
veterán
jól mondja Dodi72 - janr-nek javítottam ilyet korábban, a potmétere úgy van megcsinálva, hogy 3db potméter van felfúzve egy tengelyre így jön ki a 6csatorna, ha kifelé meghúzod, vagy befelé nyomod finoman, akkor változnia kell a zúgásnak, lehet az egyik poti kontaktpontja van eltörve, ezesetben csere.. természetesen nem lehet ilyet kapni itthon, külföldről 7-8k-ból itt van, +munkadíj.. ha érdekel a dolog keress meg...
-
pd
tag
válasz
cannibal #11711 üzenetére
Attól függ, mire gondolsz. Én egy szakihoz szoktam elvinni tél előtt. De nem ilyen sűrű masszás izét szoktam felkenetni, hanem olaj+gázolaj keveréket szokott ráfújni. Az minden kis résbe bemegy, rátapad az alvázra (persze előtte rendesen le kell mosatni), a vizet, sót meg hólét nagyon jól lepergeti. Egy évadot végig szokott bírni. Szerintem sokkal jobb, mint ezek a hivatalos trutyik, amiket kenegetni szoktak.
-
cannibal
senior tag
Valaki tudja hol foglalkoznak autó alvázvédelemmel Fehérváron?
-
pd
tag
válasz
sh4d0w #11708 üzenetére
Biztos már előre be volt tervezve, hogy a csodálatos VÁLOGATOTT majd pótselejtezik. Ez egyébként is marhára érintette volna az NB1-es csapatokat, meg hát ezt már nem is lehetett módosítani utólag. Majd játszunk, amikor 0 fok van meg dagonya, hogy az összes pálya fel legyen szántva. Már amelyik nem úgy néz ki most is, mint egy legelő.
Legalább remélem, kötelező program lett minden sztárjátékosnak, hogy nézze az Izland-meccseket. Van mit tanulni tőlük...
-
Miért van most szünet a bajnokságban?
-
JohnnyX
őstag
Hol tudok finom, nem kiszáradt, 6 lapos sütit enni a városban?
-
mokujin2
tag
Valakinek nincsen meg véletlenül a FIFA 14 pc-re? Eredeti lenne a legjobb..vagy esetleg olyan ami működik is.
Ha origi akkor kölcsönbe elkérném 1 napra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Revolut
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest