Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Hali!
Esetleg valakinek egy HD7770?[link] -
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #10489 üzenetére
én jövöre is elmegyek ha lesz még ilyen esemény
-
Eladó dolgok:
Vezetéknélküli egér ( fekete-naracssárga )
Creative CT4810 PCI hangkártya
USB-s hangkártyák
SD/MMC kártyaolvasó
Fekete nyomtatópatron Canon Pixma nyomtatókhoz
Sony E. jack átalakítóValamint aki keresett T5/T6-os csavarhúzót, nálam talál
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #10481 üzenetére
Jaja még sose voltam kint ezen a lecsófesztiválos dolgon aztán párommal úgy döntöttünk hogy körbenézünk. Egyik kollégámat kerestem is mert ő ment de végül nem találtam meg.
Viszont másnak csapatépítő túrára mentünk Sukoróra ami viszont jól sikerült.
-
Gaaabeeesz
senior tag
üdv.
Acer 6930G típusú notihoz keresnék
15.6" HD Ready LCD kijelzőt ( nem LED-es)
Esetleg ha van valakinek, priviben jelezze.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #10479 üzenetére
Nézelődni? A füsttől nem is lehet látni semmi.
Mondjuk az alkohol koncentrációja is elég magas volt a levegőben. -
Mizsala
tag
válasz
Napfénysüti #10479 üzenetére
Hát az ilyen nyilván akkor jó, ha valami társasággal kiül az ember és főzőcskézés közben átiszogatja az egész napot. Gondolom Siti így volt kint
Egyébként csinálhatnánk egyszer egy ilyen topic-os összeröffenést egy ilyen eseményre. Úgyértem topic-ként nevezve egy csapattal. Legalább ismerkednénk egy kicsit, úgyis még csak baromi kevés emberrel találkoztam innen -
Jóárasított HDD-je van vkinek? (Max 5-6 rongy.)
-
Mizsala
tag
Nem pörög a topic
Nem volt valami meccs mostanában? -
Viper26
nagyúr
Egy digitális gép kéne kölcsönbe 1-2 órára, ha lenne valakinek köszi!
-
kovsol
titán
nincs véletlenül valakinek egy wireless mobile töltője kölcsön?
-
Compaku
tag
Valakinek esetleg HTC Wildfire S? Fehér szépállapotban(bal sarkon pici 3mm ütés) karcmentes kijelző. Full dobozos, T-Mobileos. 19e kép
-
deicide
veterán
válasz
MunezXBK #10467 üzenetére
Én meg 8-kor akartam indulni a terep maratonomra, de 4 fok volt.
Vártam 9:30-ig, akkorra már értelmes idő kerekedett. -
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #10466 üzenetére
Meglátjuk, de már akkor elégedett leszek, ha lopnak pár pontot a főbb riválisoktól.
MunezXBK: nem szégyen, kifele a hegyre nálunk is ment enyhén a fűtés a kocsiban.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Pancsermeste #10462 üzenetére
Fú bázze, olyan hideg van, hogy jegelődött.
-
Andris837
senior tag
válasz
juliabrilke #10461 üzenetére
Bizony! Már ezért megérte, hogy a Puskásban van, meg persze az, hogy a Puskás egyáltalán itt van az élvonalban.
Jó nap volt ez minden Videoton szurkolónak.
-
juliabrilke
veterán
Szépen játszik most Lencse.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Pancsermeste #10459 üzenetére
Hibátlan.
Eljössz, megnézed, megalkuszunk...megrendelem a másikat, ha megjön, viheted ezt. Ez kb. 1, max. 2 nap.
-
MunezXBK
nagyúr
Érdekelne valakit egy Samsung UE40C6000-es televízsön?
Nem akarnám olyan nagyon eladni, de betaláltak vele és most meg már lehet újítanék.
Megtekinthető, kipróbálható nálam. Mindene megvan, ha jól emlékszem, még garis is.
-
André
tag
válasz
kovsol #10453 üzenetére
Sziasztok!
Van 5k-ért eladó Athlon II X2 245e (45W TDP) OEM procim. Hátha érdekel vkit e kicsiny városkában.
-
kovsol
titán
T5 Torx csavarhúzót hol tudok venni? Lehetőleg valahol a belvárosban.
-
Tizedes1
aktív tag
Urakok,
volna egy 2.5Ghz / 256kB/ 533 Cerka és egy 2.4 Ghz / 1MB / 533 P4 a fiókomban.csere érdekel 300 grammos milka csokira.
A cerka 2 darab, a p4 3 darabot ér...de csak itt, a ph! ezen topicjában, apródon többe kerül
Ha már csoki: van egy 46-os fehér sportcipőm 3 csokiért---vagy 10-15 kiló krumpliért, vagy bármiért.
Megtekinthető hétfőtől vakulásig Fehérváron : privátba írj
Forintos ár 1800, így kalkulálhatod a cserebere értéketegész mogyorós - fehér csokis mogyorós- crispy joghurtos - mazsolás-tört mogyorós a fontossági/finomsági sorrendem
-
vallas
őstag
Helló!
Ha valakit érdekel olcsón 478-s konfig, akkor lenne 2 db...
jövő hét kedden Fehérváron leszek,szóval szállítás is megoldható.
-
D.Orion
veterán
Nem akarok ennyire negatív lenni, de sajnos még nem jár ott, hogy elmondhassa magáról, hogy túlélte. Ha 1-2 napon belül újra rendesen fog működni a szíve, akkor megússza és talán élhet donorra várás nélkül, ha viszont nem, akkor jöhet a várakozás számára.
Ha valakit műszívre kapcsolnak, akkor az rosszabb, mint ha a veséje miatt dialízis gépen lenne. Ez már tényleg az utolsó megoldás, egy átültetés előtt. Nagyon ritka dolog, hogy egy műszívre kapcsolt embert később le tudjanak venni erről az eszközről, úgy, hogy ne kerülne fel egy szervdonor listára. Lehet, hogy a szíve még valamennyit javulni fog és meg fog birkózni a keringésével, de hosszútávon szinte biztos, hogy szívátültetésre lesz szüksége.
-
Andris837
senior tag
Kicsit "foci". Vagyis.. Na. Sajnálom szegény srácot.
Aki nem tudná: A Fradi egyik légiósa 22! évesen infarktust kapott és folyamatosan küzdöttek/küzdenek az életéért.
Sokan azt mondogatják, hogy többet nem valószínű, hogy a pályára fog lépni mint profi játékos. Ez nem csak "nem valószínű", ez már biztos. Itt az a kérdés, hogy talpra áll e még valaha.
-
chatran
őstag
Köszi a hozzászólásokat router ügyben. Egyelőre úgy tűnik, hogy megoldódott. Nem a digivel volt a gond, amikor megszakadt akkor a routeren folyamatosan ki-be kapcsolt a power és a wifi ledje. A szoftveres reset nem oldotta meg, de aztán leporoltam, ellenőriztem a kábeleket és nyomtam egy reset gombot. Azóta nem szakadozik.
Mondjuk most is érdekes hangokat ad ki magából, amíg még megy addig megkeresem az utódját. -
siti
őstag
válasz
Pancsermeste #10442 üzenetére
külön szeretem ezt a fajta hozzá állásukat, tekintve hogy minden eszközöm wifin lóg
-
juliabrilke
veterán
Adott egy 4-5 kábelből álló kapcsolási rajz és egy csatlakozó hozzá.
Ennek az elkészítését esetleg vállalná valaki?Csak pár ellenállás és dióda van rajta, semmi extra a hozzáértőknek.
-
kovsol
titán
válasz
chatran #10437 üzenetére
Érdemes esetleg még a nálatok a házban megkérdezni mást is, hogy jó volt-e neki, mert lehet csak a ti házatokban, vagy a környéken szarakodik a net.
Nálunk a digitális TV adásnak van most nagy jel hibaaránya. Ez úgy derült ki, hogy a szomszéd lakásba most kötötték be és az ő TV-jük már nem tudja összerakni a jelet. Megkért, hogy nézzem meg nálam mekkora és itt is nagyon magas, de az én TV-m ezt még össze tudja rakni. Azt mondta a szerelő az ő készülékükben van akkor a hiba.
-
chatran
őstag
Digi-sektől kérdezném, hogy a mai napon tapasztaltatok problémákat, net szakadozás sokszor meg efélék?
-
Mizsala
tag
Van egy laposom, aminek a kijelzőjén a háttérvilágítás csak az egyik oldalon világít. Foglalkozik valaki ilyen javítással vagy kijelzőcserével? Egy használt kijelző tökéletes lenne bele, tekintve hogy a lapos vagy 30k-t ér.
-
kem
addikt
Van itt valakinek Szivárványnet RLAN-ja?
-
tzimash
őstag
A 11-es buszon én is tanúja voltam ennek, a "sofőr álljon meg és akkor induljon tovább, ha leszállt a bliccelő" taktikának. A srác leghátul ült a nőjével, (én már a kinézete miatt lerugdostam volna, függetlenül attól, hogy van-e jegye vagy bérlete, fekete vasalt haj, fél pofáját eltakarva, ami látszott az arcából az meg tele volt piercinggel.) A taktika nem jött be, a sofőr pár perc után megunta a várakozást, a gyerek meg 2 megállóval később leszállt, ott ahol amúgy is szeretett volna.
-
Tom5
addikt
TV szerelőt ismer vki? Képcsöves Thomson TV-t kellene megnézni.
-
102 cm-es LCD, Plazma Televíziót keresek, jó állapotút, ha garanciás az még jobb, jó áron.
-
-
siti
őstag
válasz
Napfénysüti #10417 üzenetére
elkérheti, de nem vagy köteles átadni, de hívhat rendőrt, megkérhet hogy szálljál le. Persze meg is lincseltethet, csak szól a sofőrnek hogy álljon meg, majd akkor indul tovább, ha leszálltál, átadtad a személyit stb. a piacos nyuggerek haragjától nem fog megvédeni semmi.
-
Andris837
senior tag
válasz
Hívhat rendőrt, de nem kérheti el a személyit. Sőt, ott sem tarthatja a bliccelőt..
-
Olcsón keresek kis méretű, működő notebook hdd-t. 5-10GB-os tökéletesen megfelel.Akár kölcsönbe is jó lenne 1-2 napra
-
bim
veterán
válasz
Nem.
-
Napfénysüti
nagyúr
Volán ellenőr kérhet személyit és lakcímkártyát?
bim: akkor fura mert ma reggel az orrom előtt büntetett az ellenőr és kérte mindkét okmányt a sráctól. Bár gondolom ha megtagadja akkor meg rendőrt hív.
-
Zin
őstag
Eladó hardverek:AMD x2 5600+ cpu,Asus m2n-e lap,4gb 800mhz Geil Ultra ram,xfx 260gtx vga!Érd privibe
-
Andris837
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #10410 üzenetére
Mivel a boltban 90 körül van az ára akciósan, így szerintem nem rossz. De ez csak az én véleményem...
Bár én nem vennék droidot, a srác is WP-re cserél. DE ez is csak az én véleményem... -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10406 üzenetére
-
Gaaabeeesz
senior tag
ez megérhet ennyit?
nem akar engedni belőle -
SystemSc
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Kék WD3200BEVT tipusú laptop Hdd működő elektronikát.
Valakinek esetleg van? -
deicide
veterán
válasz
Napfénysüti #10406 üzenetére
A pisztácia elfogyott, csak vinyó van és proci...
cannibal: a szeretetszolgálat az másvalaki lesz, nem én.
-
deicide
veterán
No, gyerekek, ki mit kérne a héten? Vinyó és proci, ebből lehet válogatni, ha épp kell valakinek valami.
És lesz 1db ST3000VN000 3TB Seagate vinyó is, 25k.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest