Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz Jarod1 #28349 üzenetére
Én több, mint 3 munkakört végeztem szintén 120-ért. Inkább nem akarom tudni mennyi járt volna.
Bár én nem az adott ipart hagytam ott, hanem az országot.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Akkor én is kérdeznék, egy CNC programozó technológus, megközelítőleg mennyit kereshetne?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
juliabrilke
veterán
Most komolyan itt kérdezitek meg, hogy mennyit fizetést kérhettek?
Utána meg az állásinterjún jön a meglepetés, ha még csak a közelébe se jártok és ezért bukjátok a melót.
Elmész szépen egy interjúra és ott megbeszélitek közösen, hogy mennyit kaphattok, természetesen miután kialakítottak rólatok egy (remélhetőleg) pozitív képet. -
mdk01
addikt
válasz Luck Dragon #28352 üzenetére
Ha fém akkor sztem 3-400k úgy gondolom.
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #28353 üzenetére
Az interjúk 90%-a nem ilyen.
Ismerősi körben és saját tapasztalatból is kb úgy zajlik ez, hogy a HR-es megkérdezi mennyit szeretnél, felírja, és csókolom. Nem hogy beszélgetni nem beszélgetsz róla de még csak a bérsávot sem lövik be.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
juliabrilke
veterán
válasz justflash #28355 üzenetére
Akkor mondasz egy összeget és kész. HR kislány meg odaadja a főnöknek, ők majd döntenek, jöhetnek a következő interjúk. Bár ha 2. körre be se hívnak, akkor az jelent valamit.
Azért megnézném, hogy pető bá' mit mond az itt elhangzottak alapján bérigénynek.
kb 400 450 ezer
3-400k
260k nettó
Minimum 250k -
őstag
válasz juliabrilke #28356 üzenetére
Helytől, munkakörtől függően 290-330, kezdőként. De ez még odébb van, csak érdekesség képpen kérdeztem.
"... and I hope you have a great day!"
-
justflash
aktív tag
Helytől és pozíciótól függően. Volt kollégámat kezdőként 220 nettóval vették fel quality mérnöknek (Vidi), aztán 3 hónap után felalkudta 250-re.
Nyilván multi többet fizet, részemről a legrosszabb verzió volt.
Más: Mass Effect 2 ingyenes az Originen.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Dare2Live
félisten
Hres mar 0.kor=elso telefon rakerdez es ha nagyon nem a savban vagy akkor nincs elso kor sem.
A kepzett tapasztaltal nyelveket beszelo munkaero ara meg kemenyen megy fol.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Rambovits
senior tag
válasz Jarod1 #28361 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy megkérdezték mennyit szeretnék keresni, és a nettó összeget tudtam mondani... A HR-es kislány volt olyan kedves és helyben átszámolta. 2017-ben szerintem nem olyan nagy feladat egy szorzást elvégezni :]
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
liquidmoon
aktív tag
Varázsfazék társasjátékot keresek megvételre. Priviben kérlek jelezz, ha van és el is adnád
-
Rellind
senior tag
Valakinek esetleg RAM laptopba?
Eladó.[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Érdekelhet valakit egy 1155-ös asztali gép? H61es lap, G2020 proci, 8Gb ram.
Beesett oldalról egy majd ugyanolyan, és nem kell 2... Esetleg érdekelhet cserébe ssd vagy vga...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Dare2Live
félisten
Samsung mobil szervizes forumtagot ismer vki? Tudom volt itt vki de hogy ki fogalmam sincs.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
juliabrilke
veterán
Eladó ITX-es lapok:
Intel D945GCLF2D+hátlap, Mini-ITX Atom 330 2mag + HT
Asus MOCA-AR, Core2Duo T7200, 2x2GB notebook ram (ebből most 3GB látható az oprendszer alatt)
90W-os paneltáp és adapter megoldható.
-
válasz juliabrilke #28373 üzenetére
Na persze amikor ilyet kerestem...!
Mutogatni való hater díszpinty
-
justflash
aktív tag
EC Bázisban lehet kapni koax kábelt?
Illetve nincs esetleg valakinek koax krimpelő fogója? 1 nap erejéig lenne rá szükségem, sörért/csokiért cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
hol tudnék Székesfehérváron kandallót venni? Praktiker, Obi megvan, de van valami kisebb bolt ahol ár/értékben kedvezőbb ajánlatok vannak - na meg készlet is?
Mobil kellene, ha lehet öntvény, 9-10kw-os, nagy tűztérrel, hogy lehessen pakolni bele.Köszi!
-
mdk01
addikt
-
-
eami
veterán
Ha érdekel valakit van két jegyem féláron (2500 Ft) ma este 7 órára. Művészetek Háza. Pál Feri Atya.
https://nyitottakademia.hu/rendezvenyek/szekesfehervar/az-egyensulyvesztestol-az-uj-egyensulyig-703 -
eami
veterán
Most már aktuális. Eladó a Gorenje W6843T/S mosógépem. 2 éve lett véve. November végéig van rá gyári garancia. iá: 60k, topiklakóknak -5k
(korábban írtam az extra garit, sajnos az nem átruházható).
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Heti szinten írnak a Déli-elkerülőről a feol-on. Eddig az volt a mantra, hogy kell, mert fizetős a várost elkerülő autópálya szakasz, nagy a dugó, stb. Megvan az elkerülő terve, most az a mantra, hogy zavarni fogja az ottélőket.
Itt soha senkinek semmi nemjó?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
justflash
aktív tag
FEOL mint releváns hírforrás? LOL
Amúgy egyszerű a képlet, ha lesz EU-s pénz rá akkor megépül, ha nem akkor nem.
Az emberek meg mindig amiatt panaszkodnak ami nem épül. Vagy amiatt ami épül.Sosem jó semmi, ez ilyen, nem csak itt hanem szvsz mindenhol. Egyébként meg zajvédő fal aztán csókolom.
-
Apropó utak, közlekedhetőek a környék útjai? Holnap este mennék egy hosszabbat :S
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
zolee1988
tag
Sziasztok!
Laptopot keresek anyósnak Facebook, YouTube-ra, 40e Ft-ig.
Jelenleg valami régi asztali PC-t használt, én kifogtam 2 hete egy üzleti HP-t, és most vérszemet kapott apósom. -
Slapy
aktív tag
A@ron nevű topiktársról tud valaki valamit? Nem igazán válaszol a pm-re... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.