Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #28488 üzenetére
Pont tegnap adtam el 60GB és 120GB-t pár darabot. Keresd LeC-et HA-n.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #28503 üzenetére
Nálam egyedi volt, most először került a kezeim közé, koros készlet volt, de egyre ritkább madár.
-
juliabrilke
veterán
Garázsnál mit jelent a közös költség?
Nem őrzött, így maximum közvilágításra tudok tippelni, de így egy kicsit lehúzásnak tűnik az egész. -
fant0mi
őstag
válasz juliabrilke #28505 üzenetére
Haz alatt van? Akkor meg ertem.
-
fant0mi
őstag
válasz juliabrilke #28507 üzenetére
Az azert durvan sok.
Meg fura is. En eleddig csak tarsashazaknal hallottam kozos koltsegrol. Nem atveres?[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #28505 üzenetére
Közösen fizetitek a tulaj rezsijét, mit nem értesz?
-
Samsung?
Régebbi Samu monitorok csináltak olyat, hogy a kapcsolók minőségi hibásak voltak, és gyakran átvezettek. Az is magától kapcsolgatott, stb. (740n-nek volt ilyen hibája).
Ritkábban a lakk vált vezetővé, amivel a nyákot lakozták a kapcsolók alattMutogatni való hater díszpinty
-
mdk01
addikt
válasz juliabrilke #28507 üzenetére
Ha egybe nézve megéri akkor tök mindegy mennyi a közös költség.
De valószínű valami belső zárt rész lesz, mint pl. kint a Bakony utca fele. -
mdk01
addikt
Eladó, új APC túlfeszültség védő 1Gb.
10db vanhttp://www.argep.hu/trend/PNET/Pnet-1gb.html
Védi az Ethernet portot a túlfeszültségtől.
Kompatibilis a Power over Ethernet (PoE) és a 10/100/1000 Base-T hálózatokkal.
Csomag tartalma: 15 cm hálózati kábel (ek), Felhasználói kézikönyvCsúcsáram normális rezgési módja: 6.50 kA
Csúcsáram közös módusa: 0.25 kA
NM túlfeszültség válaszidő (ns): 1 ns
Adatcsatorna védelem: RJ45 10/100/1000 Base-T Ethernet védelem
Védett adatcsatornák: (csak többvezetékes) 1-8
Áteresztő feszültség osztályozása: < 605000,-/db
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz justflash #28492 üzenetére
Tudom sajnos, hogy általános, pedig szabály tiltja a légkulccsal való meghúzást, tudtommal.
Ha ember nem is vagyok, mint ők, de én legalább tudok gumizni.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
mdk01
addikt
válasz LamerGyuri #28515 üzenetére
Nincs, az árral van kompenzálva. Sok minden nem mehet tönkre benne.
-
makro
senior tag
Micro SD kártyája van valakinek fölösbe? ( kb olyan 2 GB-osat keresek )
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Lomtalanítok:
ECS K7S5A alaplap + cooler+2600+semptron proci, amit 1800nak ismer fel, lehet bios frissítés segít neki.
2db 256mb-os Kingmax ddr400as ram
1db 256mb-os ddr333 as ram
7db 133MHZ-es 256mb-os sd ram
800-as AMD Duron Proci
Intel Celeron 1200 Proci
Intel Pentium 1000 Proci
Abit siluro GF 4 MX
Alpenföhn Brocken CPU Cooler 775/AM2/1366 lefogatókkal - 2000ftAmihez nem írtam árat ingyen elvihető.
-
Jarod1
addikt
Ha Valakit érdekel egy Airbus A380 as 4 Gáztubinás USB meghajtóval
-
Compaku
tag
Sziasztok,
Eladnám karcmentes kijelzőjű Galaxy S5-ömet. Topic lakóknak 40e.ft [link]
Privibe lehet érdeklődni.PÜ-re illik válaszolni!
-
deicide
veterán
Valakit megörvendeztetne egy 240GB Kingston UV400-as SSD 20-ért?
-
D.Orion
veterán
Jut is eszembe így kicsit később:
MicroSD Class10 kártyát helyben kitől lehet venni? Artista adót juszt sincs kedvem fizetni.
-
ArmanD.
őstag
Eladó
- 1TB WDC WD10EARS Sata3, 100/100, 7200rpm, 64MB cache: 8500.-
- 1TB Samsung HD103SJ SpinPoint F3, Sata 3, 100/100, 7200rpm, 32MB cache: 8000.-
Veszprémben van.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
justflash
aktív tag
válasz honda23 #28531 üzenetére
Reális ár volt érte. Tudásához is kb ok.
@D.Orion: Érdemes, főleg ha SD-re fogsz appokat telepíteni, érezhető a különbség.
Anno Class 10-ről váltottam UHS-re, sokat dob ha nem csak fájlokat tárolsz.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
deicide
veterán
LG 29MT48DF-PZ 29" Monitor/TV valakinek? 40k az árgépes 53-54 helyett. Új, bontatlan.
SSD elkelt.
-
honda23
aktív tag
válasz justflash #28533 üzenetére
A helyzet az, hogy a samsung és alma a tudásához képest pont a duplájába kerül újonnan és használtan is.
Túlárazott xaroknak tartom, tartottam mindig is. Samsung egy dolgot tudott és tud gyártani, ami hibátlan és jó, merevlemezek és ssd-k. Minden más a hulladék kategória, tudnék is róla mesélni.
Itt van nálam egy samsung c27f591fdu monitor is pluszban, asszony nyerte egy hónapja, de nem adja el...
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
justflash
aktív tag
válasz honda23 #28535 üzenetére
Kinek mi. Én pl. tavaly Samu TV-t vettem Sony helyett, az ár/érték arány miatt, nincs baja, bár gari idő lejárta előtt megy is majd tovább.
Egyébként ha összehasonlítod mondjuk a Sonynál maradva a használt Z3 árak is hasonló sávban mozognak. Újonnan meg ugye ott van az EUR/USD árfolyam, az importőr haszonkulcsa, meg a királyi adó is.
Viszont van pár eladó motyó:
N-es routerek 100 mbps-ig:
TP-Link WR740N - DDWRT firmware- 1 év gari - fix antenna - 2500FT
D-Link DIR-600 -gyári fw -gari nincs - cseréhető antenna - 2500FTAP:
Tenda N1 - router funkciók nélkül, csak AP - kb cigisdoboz méret - 2000FT
HDD:
SAMSUNG 320GB SATA2 - 100/97 (1 felpörgési hiba, áramszünet után jött elő, egyébként semmi baja) - Sentinel kép kérésre - 2500FT
Ha mindet viszi valaki akkor 7500 az egész, csak porfogó itthon.
Illetve van még Sony DSC-W800 kompakt fényképezőgép is, szép állapotban, dobozos, kb 200 kép lett vele lőve, az mondjuk 6000FT.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
siti
őstag
válasz honda23 #28535 üzenetére
vagy azt se, csak magunkat ringatjuk ilyen hitben. ez a márka iránti rajongás (vagy gyűlölet) amiért a marketingesek röhögnek rajtunk, mi meg váltig állítjuk, hogy nem befolyásolnak a reklámok. pedig dehogynem. Pláne amikor elkezdünk érzelmi szálakat fűzni tárgyakhoz (pölö autó). nem kicsit vagyunk elanyagiasodva.
amúgy érdekesség képen, a lesajnált iphone 4s az első telefonom, amivel még mindig elégedett vagyok. pedig volt nálam sony, samsung, nokia, meg kínai csoda telefon is. A végére mindig oda jutok, hogy ez szebb fotót csinál, telefonálni lehet rajta, üzenetet küld és fogad (és alapból tud ingyen üzengetni almán belül és nem kell messenger, viber, skype, te mit használsz...), navigáció elfut rajta, simán befér a zsebembe. és eddig a legolcsóbb telefonom. Persze várom hogy bekrepáljon és vehessek valami gyorsabbat, de nem akar. biztos van olyan, aki a samuval, vagy a kínai csodával van ugyan így. nincs ezzel semmi baj. és a fejekben sem.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
Elég sok dolog van, ami nem hat meg, az egyik pl. a kocsi.
Keveset használom, évente 3 tankolás, Wagon R+ elvisz pár kilométerre, bevásárlásnál kell és ennyi elég is.
Lényegtelen, hogy tudnék venni jobbat is, egyszerűen nem hiányzik. Ugyanez igaz a telefonra és a legtöbb eszközre. -
Laca73
csendes tag
Sziasztok! Egy citromsárga Voyo winpad A1 karcmentesen,eredeti win 8.1-el, 2 db billentyűzetes tartóval és egérrel nem érdekel valakit?
[ Szerkesztve ]
-
remusz13
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e itt, vagy tudtok-e ajánlani valakit, aki megtudná csinálni a törött vezetékes fejhallgatóm? ( Pénzé' persze )
Köszi
-
deicide
veterán
-
hzsolee
őstag
Nem megy valaki a napokban pestre a Puskás stadionhoz, vagy a környékére? (kocsival)
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest