- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
-
A@ron
tag
Ha webshopon vetted akkor 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ha csomagolás minden megvan, akkor személyes vásárlásnál is, de ott csak 72 óra (3 nap) a limit. Én már csináltam ilyet és visszavették.
#siti: én kb másfél éve vittem vissza 1 naposan egy memkarit a Media Marktba, es szo nelkul visszavettek.
-
siti
őstag
macerás. régen volt olyan hogy három napon belül kicserélik/visszaveszik indok nélkül, de ez ha jól tudom megszűnt pár éve, mert az emberek elkezdték kölcsönzősnek használni a boltokat, a kereskedők meg kisírták hogy ezt mégse (mondjuk jogosan, mert akkor én is ferrarival járnék hétfőtől szerdáig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest