Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe
üzenetére
burzsulyosztalytarsam Cyrix 6x86-osan mikor meglattam a WC4-et majdnem elsirtam magam, jo joy-al iszonyat elmeny volt vele jatszani, meg az vesa lokolbaszos 2mb-os S3-as cuccal gyonyoru volt.. ha jol emlekszem 6db cd volt, ebbol kb 5 a video, a maradek meg a texturak,stb.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
MR_Joe
üzenetére
A pontos típusára nem emlékszem, de az első PC-met Trident 512kb-os kártyával vettük. A Doom 2 is szaggatott, vissza kellett venni alacsony felbontásra a játékot
De legalább a Warcraft 1 és a Civilization 2 ment rendesen. Pár nyarat / telet elvoltam ezekkel a játékokkal. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
MR_Joe
üzenetére
Hogy tudják ilyen jól "beállítani", hogy gari idő után menjenek tönkre a dolgok...?
Nekem anno a Samsung monitorom szerencsére 1 hónappal gari lejárta előtt romlott el a tápkábelnél egy bemeneti alkatrész, javították.
Másodjára múlt éven romlott el (inverter és táphiba) jóval túl a gari időn, de egy kedves fórumtárs megjavította egy kallódó Athlon64 2800+ prociért
-
Pulse89
csendes tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MR_Joe
üzenetére
Nekem még nincs gyermekem, de párszor már elgondolkodtam a nevelésen a gyermekkori tapasztalataim alapján, mind a magam, mind a gyermek szemszögéből. Hogy bocsássam útjára a gyermekem a nagyvilágba? Legyen egyenes, becsületes ember, akihez kétség sem férhet? Vagy legyen dörzsölt gazember, aki mindig eléri, amit akar, bármi is az ára? A lelkiismeretemnek az előbbi lenne a jobb, de a mai világban az utóbbinak áll a zászló. Fosszam meg a gazemberség adta lehetőségektől, csak hogy nekem jobb legyen?
Ilyen és ehhez hasonló dilemmák lebegnek jéghegyekként a realista szülő szemei előtt. Engem arra neveltek, hogy bízzak az emberek jóságában, és ez a naivitás rengeteg anyagi és érzelmi kárt okozott az elmúlt évek során. Régebben próbáltam gazember lenni, de nem ment. Egyszerűen ütközik az alap neveltetésemmel...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MR_Joe
üzenetére
A probléma az ,hogy hogyan véded meg ettől a gyermeked, mikor beszabadul az ezen csámcsogó közösségbe. Az állandó kirekesztettségről nem is beszélve, amit az okoz, hogy kívülálló lesz a radikálisan eltérő érdeklődési kör miatt. A gyerekek közösségben gonoszabbak, mint a felnőttek, mert még nincsenek tisztában tetteik következményeivel, nem fogják vissza magukat.
Tisztelet a kivételnek, akiket a szüleik neveltek, ahelyett, hogy a trubadúrdoboz elé rakták....
-
szumo
senior tag
válasz
MR_Joe
üzenetére
Nem akarok én még nagyobb hisztit csapni, mint amekkora a lelkünk bugyraiban már amúgy is van, de minap beszélgettük kollégámmal, hogy meg kellene nézni, mik voltak pár évre visszamenőleg a statisztikák ilyen tájt.
Meg csak amúgy is. Gyorsba bedobáltuk egy excel-be a forgalmazási adatokat mint egy hét évre visszamenőleg, és azt kellett látnunk, hogy olyan a vonalgrafikon, mint egy fűrész, amin a fogak egyre kisebbek, egyre életlenebbek.
Mivel meló csak módjával van, egész jól elszórakoztattuk magunkat az árbevétel az áfa és az adóterhek grafikonjaival.
Mikre nem vetemedik az ember, ha van ideje. -
lipike008
csendes tag
válasz
MR_Joe
üzenetére
Kívülállóként: A szekrényem tetején volt régesrég egy hangfal, amit egy kedves barátom szeretett volna közelebbről megvizsgálni. Mivel mindketten erősen "belülről lettünk fertőtlenítve", nem gondoltam, hogy baj jelenthet a hangfalon pihenő alaplap. De jelentett. Az arcom szép szántásos lett miután rám esett a lap, éljenek a tüskék. Szexi voltam.

-
adax01
tag
válasz
MR_Joe
üzenetére
Ezt a marhát én csak fsp vagy fsp beles tápot használok miféle noname tápot raktak bele?
Hát az az illető még a vérpistike rangot sem érdemli ki nálam.
Engem is nyuvasztgatnak néha a vérpistikék egyik minden áron azt akarja hogy egy 400W-s Delta szervertápot alakítsam át vagy pakoljam át normál táp belsőbe.
A másik meg mindenáron egy ősrégi játékot akar hogy menjen win7 alatt ami annál a játéknál lehetetlenség, erre ő meg hogy akkor hogy van az hogy a Klingon academy meg megy pedig az 2001 es játék hogy látta hogy megy nálam a nagy gépen win7 alatt.
Én meg mondom neki hogy mert felújította valamelyik rajongó akárcsak a next generation akademyt mert azt is látta nálam menni gépen.
Én ezekkel szoktam kipróbálni a videokártyákat a tesztek után ha fut rajtuk akadás és fagyás mentesen akkor rendben a kártya mert igénybe veszi nemcsak a kártyát de a gépet is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De legalább a Warcraft 1 és a Civilization 2 ment rendesen. Pár nyarat / telet elvoltam ezekkel a játékokkal.
és még mindig semmi baja