- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
LifestyleX77 #6986 üzenetére
Nos, pirinként meglepődtem...
Tudom, utólag ez nem mentség, de bevallom, az eddig tesztelt "pc szpíkerek közül" csak egy tetszett ----> Genius 1250X
Szóval, ha mindennapos vásárlónk vagy inkább a falba beépített tégla lennél akkor hallhatnád, mikor a véleményemet kérdik a forgalmazott hangtechnikának picit se nevezhető "szolíd" hangkeltő kütyükről.
Első kérdés : TE MELYIKET VENNÉD?
Válaszom : EGYIKET SEMEzt korra és nemre való tekintet nélkül elmondom.
Ilyenkor jön a következő kérdés : MIÉRT?
Válaszom : ÉN A HIFIT KEDVELEM HA MÁR ZENÉT HALLGATOK...
A folytatásban levezetem, ha látom, hogy kíváncsi a kedves vevő, hogy mire is élvezek otthon : Tannoy Profile 632 hangfalak állványon van del Hul kábellel, Teac A-H300 "reference" erősítővel hajtva... Olykor eredeti angol nyomású YELLO-t hallgatok bakeliten... Szóval, aki ezt a hangot megszokta az nem tud véleményt alkotni egy ilyen termékről. Olyan ELADÓS-KAMU dumát tőlem még senki nem hallott... Talá azért is vágtam oda az asztal másik végéből, hogy "EZ SE LESZ JOBB"... Egyébként nem is tőlem vetted... hanem kollégámtól.Nálam a hangtechnika kicsit máshol kezdődik. (Engem nem köt le se a házimozi, a hétpontegy de még az ilyen mélynyomóval editált csipogók sem. Egyébként ha már privát véleményem érdekel, a mélynyomó csak elrontja az eredeti hangképet) Jelenleg is a többsávos keverőm az asztalom, összekötőkábeleimet taposom, hangfalakon lépkedem, bakelittel magamat legyezem...
Tarthatnánk 20féle hangbizbasz helyett 80 félét is... de én inkább arra gyúrok, hogy mindig legyen a polcon memória, processzor, alaplap, vinyó és videókari. Hogy ha valaki gépet akar venni akkor ne a plusz 60féle hangfal miatt kelljen várnia core2duo-ra mert arra már nem tellik a boltnak, hogy polcon tartson akár egyet is. Ha meg van a gép, utána már beszélgethetünk a kiegészítőkről. Egyébként másnapra mindig itt van a Logitech Z4e ami már a látványa miatt is érdekes lehetne...
Azzal zárnám soraim, hogy mindenesetre köszönöm a vásárlást, remélem tényleg tetszik az új választásod... ha netán nem, akkor nagyon szívesen rendelek Neked nagyobb kaliberű termékeket is, rajtad áll.
Üdv.Fogl Attila (TheReMiXeR)
ui.: tehát nem tévesztendő össze a 2 terület illetve ha lehetne ezeket bezúznám...
vazze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged