Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
LifestyleX77 #6986 üzenetére
Nos, pirinként meglepődtem...
Tudom, utólag ez nem mentség, de bevallom, az eddig tesztelt "pc szpíkerek közül" csak egy tetszett ----> Genius 1250X
Szóval, ha mindennapos vásárlónk vagy inkább a falba beépített tégla lennél akkor hallhatnád, mikor a véleményemet kérdik a forgalmazott hangtechnikának picit se nevezhető "szolíd" hangkeltő kütyükről.
Első kérdés : TE MELYIKET VENNÉD?
Válaszom : EGYIKET SEMEzt korra és nemre való tekintet nélkül elmondom.
Ilyenkor jön a következő kérdés : MIÉRT?
Válaszom : ÉN A HIFIT KEDVELEM HA MÁR ZENÉT HALLGATOK...
A folytatásban levezetem, ha látom, hogy kíváncsi a kedves vevő, hogy mire is élvezek otthon : Tannoy Profile 632 hangfalak állványon van del Hul kábellel, Teac A-H300 "reference" erősítővel hajtva... Olykor eredeti angol nyomású YELLO-t hallgatok bakeliten... Szóval, aki ezt a hangot megszokta az nem tud véleményt alkotni egy ilyen termékről. Olyan ELADÓS-KAMU dumát tőlem még senki nem hallott... Talá azért is vágtam oda az asztal másik végéből, hogy "EZ SE LESZ JOBB"... Egyébként nem is tőlem vetted... hanem kollégámtól.Nálam a hangtechnika kicsit máshol kezdődik. (Engem nem köt le se a házimozi, a hétpontegy de még az ilyen mélynyomóval editált csipogók sem. Egyébként ha már privát véleményem érdekel, a mélynyomó csak elrontja az eredeti hangképet) Jelenleg is a többsávos keverőm az asztalom, összekötőkábeleimet taposom, hangfalakon lépkedem, bakelittel magamat legyezem...
Tarthatnánk 20féle hangbizbasz helyett 80 félét is... de én inkább arra gyúrok, hogy mindig legyen a polcon memória, processzor, alaplap, vinyó és videókari. Hogy ha valaki gépet akar venni akkor ne a plusz 60féle hangfal miatt kelljen várnia core2duo-ra mert arra már nem tellik a boltnak, hogy polcon tartson akár egyet is. Ha meg van a gép, utána már beszélgethetünk a kiegészítőkről. Egyébként másnapra mindig itt van a Logitech Z4e ami már a látványa miatt is érdekes lehetne...
Azzal zárnám soraim, hogy mindenesetre köszönöm a vásárlást, remélem tényleg tetszik az új választásod... ha netán nem, akkor nagyon szívesen rendelek Neked nagyobb kaliberű termékeket is, rajtad áll.
Üdv.Fogl Attila (TheReMiXeR)
ui.: tehát nem tévesztendő össze a 2 terület illetve ha lehetne ezeket bezúznám...
vazze
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest