Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #6993 üzenetére
Nyugi TheReMiXeR !
Én csak egy átlagos vásárló vagyok, minél olcsóbban, minél jobbat. Nem kellett csúcstechnika, mert minek? Mp3-ak hallgatására, néhány filmre nem dobálok ki 500ezreket, csak azért, hogy verjem a mellem a haverok előtt (közben meg szakadt Lada-m legyen) - ezen a szinten amúgy sem hallom a különbséget...
Viszont 1500ft-os hangfalat sem vásárlok, mert sz*rt meg nem akarok venni...vagy normálisat, vagy semmilyet - nem pedig a legolcsóbbat - utánna meg megyek reklamálni, hogy milyen sz*rt adtatok...
Inkább kifizetem azt a pár ezres különbséget, de legyen nekem megfelelő, amit szeretnék.
Én inkább azt nem tudom megérteni, ha valaki 1500ft-ért vesz, utánna meg felháborodva tér vissza, hogy miért vannak rajta vezetékek, miért nincs surround hangzás stb.
Amire én szeretném használni, arra ez tökéletes...és ez a lényeg.
Utolsó bejegyzésben meg azt kívántam megjegyezni, hogy van különbség a kettő között - szerintem-és nem is kicsi....
- persze lehet mondani, hogy zúzzuk be ezeket a sz*rokat, de nekem, és sok hozzám hasonló hobbi számítógépezőnek nem kell 3D-s tökéletes hangzás, csak az, hogy azért ne valami rendszerhanszóró szerű hangfal szóljon....
Ennyi az off.
További jó munkát, többet nem irogatok (megkönyebbülhettek, nem offolom szét a topicot....) -
Veatta
aktív tag
válasz
Ennél élesebb megfogalmazásra számítottam amikor olvastam a hozzászólást, arról, hogy nem vagy elég audiofil...
Tán jó napod van?
-
eziskamu
addikt
válasz
Én is meglepődtem pirinként. Tudom vevő, de aki ennyit offol azzal szemben egy pirinként agresszívebb szoktál lenni. Sebaj majd veszek én is valamit nálatok és jövök offolni ezerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest