Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38905) wolfman válasza scarabaeus (#38892) üzenetére


wolfman
veterán

Nem fogod elhinni, de nem műhelyben vagy raktárban, hanem "simán" egy igénytelen ember szobájában. Pontosabban PC-je egészségére magasról sz@ró ember szobájában, mert az csak egy gép.

De érdekes, hogy az ilyen emberek, akik gépe kurv@ mocsok, mindig nevetve és viccelődve közlik, hogy digitális világuk fizikai valójának belső miliőjének gusztustalansága mértékéről pontosan tudnak, mintha erény lenne. De már ilyenkor nyugodtak, mert gépük biztos kezekben van és nemsokára tiszta lesz, rendezett és villámgyors, amibe max +1Gb memóriától már futni fog rajta a gétéaöt. De nem.
(Bár volt egy gép nálam régen, amit kitakarítva, bepasztázva, rendbe rakva, újrahúzva nem ismertem rá, annyit gyorsult. Persze csoda nem történt.)

Mindig értetlenkedek magamban egy sort, hogy lehet valaki ennyire igénytelen, de aztán azzal nyugtatom magam, hogy különbözőek vagyunk, nekik nem is fontos igazából az IT téma, azért nem tudják, hogy a kosz az nem jó a gépeknek. meg ezek az emberek általában be is szereznek kurvaolcsón valahonnan konzolt, mert 'azajónemdehátmondomszóvalkurváraörülöknekimerfeleslegesnekemegyszámító-gépésezenisgyönyörűenmennekajátékoknegyedannyiért...'

(#38893) domerator: egy raklapon fújtam ki egy komplett flakon levegősprayjel
Neki nem álltam volna kompresszor nélkül! Ezek a levegőspray-k fing utca kettők ilyen ordenáré porhoz!

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.