Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31300) wolfman


wolfman
veterán

Igaz a multkor elküldtem a munkatársat, hogy hozzá nem nyúlok a gépéhez még egyszer, így se kapcsolt már be mire hozzám hozta, amit persze nem hitt el hogy nem én voltam az okozója. No mindegy is.

Tegnap azért mégis sikerült belekóstoljak a "tutiba", elbaszva az egész munkanapom. Egyik munkatárs egyben távoli rokon szólt hogy szerzett egy gépet valahonnan leselejtezve, rendbe kellene szedjem ha tudom, ha nem, akkor nem. Még a normálisabbja mert reális. Na belenéztem, 775-ös tokozás ami cerka de 2,4 és pörög azért, Gigabyte geforce PCI VGA, 2Gb memória. Mehet egy XP. A VGA benne passzív hűtésű volt, én marha meg gondoltam jól újrapasztázom. Aha, 4 csavar le, régi paszta le, új fel, csavar vissza, majd az egyik elpattant!!! Hajjajj. Fogta így is rendesen 3, de az mégsem 4. Gép bekapcsol, felraktam mindent, megy jól. Utolsó újraindítás és már nem indult el. VGA halál! :( Elestem mielőtt átfutottam volna a célvonalon.

Ezután még hoztk egy memtúlfeszt kapott gépet ami találomra nem indul, de megoldottam. Meg volt kormolódva egy lába az egyik modulnak, letöröltem és most jó. Az a fajta gép, ami után fejbúbtól kislábujjig viszketsz a portól. Persze 'ÉPPEN MOST AKARTAM KITAKARÍTANÍÍ!' kategória. :(

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.