Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29994) #90933760 válasza westcoastog (#29991) üzenetére


#90933760
törölt tag

Még régebben én is szerelgettem így gépeket, de egy idő után tele lett a fszom az egésszel és hagytam a francba, senkiét soha többet, se családtagét, ha megsértődik ha nem, leszarom. Persze nem volt rossz pénz, csak az ember az értékes szabadidejét bassza el másnak az eszméletlen hülyeségeikre, szopatja magát ezerrel ha tönkremegy valami te vagy a hibás stb.

Szoftveres hibák 99%-a Win összeomlása, persze a vinyó tele adatokkal, programokkal, cuccokkal, menteni sose mentettek, C partíció az egyedüli az univerzumban, minden programot ugyanúgy kell visszaállítani ahogy volt mert ha felcserélsz két ikon már nem tudja mi van, internetéhez a felh.nevet/jelszót azt se tudja hogy létezik stb. Így inkább pucoltam a Wint újrahúzás helyett, csak az meg olyan lett amilyen. Nem is lett volna érdemes újrahúzni, mert egy hét se kell és ugyanolyan lesz.
Hardveres hibáknál meg az ezer éves szar alaplapot javítsd meg, mondom ez lehetetlen kell egy másikat venni. De az jajj drága, inkább javítsam meg akkor is, próbáljam meg. Ahhhh....
Meg mikor a ramok miatt nem indult el egy gép, csak meg kellett mozgatni annyi volt a baja, de vagy százszor voltam ott emiatt mert ha hirtelen felállt az asztaltól és belerúgott akkor nagy eséllyel megint leállt, végül zsepit tömködtem közéjük hogy feszüljenek, ami működött is egy darabig azt hittem végre oké, aztán megint nem volt jó. Oda se mentem többet.

Egy gyerek megkért tuningoljam a gépét hogy jobban menjenek a játékok meg hogy kevés a ram, mondom milyen gép, hát ő nem tudja. Adtam neki pendrive-ot rajta az Everesttel, hogy futtassa a riportot azt lecsekkolom majd, erre visszahozza nem tudom mit csinált a géniusz de csak az Everest másolata volt rajta. Ha ennyire nem ért hozzá akkor hogy tudott játszani a gépen, egyáltalán hogy kapcsolta be, hogy találta meg melyik az USB port?
Makogott valamit a gépről hogy két ram van benne 1 Giga az egész, elég hülye voltam mert megvettem neki újonnan a 2x512 DDR ramot mondom akkor megmarad a dual és lesz 2 Gigája. Persze kiderült, hogy csodálatos SD-DDR foglalatos s478 alaplap és SD ramok voltak benne így kúrható az egész történet, nem akarta a ramokat kifizetni végül merthogy nem jók. Katasztrófa. Aztán végül betettem a saját gépembe a 2x1 Giga mellé így lett 3 Giga ramom dualba, nem jártam annyira pórul szerencsére.

De ezt a végtelenségig lehetne folytatni mik voltak, pedig csak 1-2 évig szerelgettem így gépeket, de elég volt bőven belőle...
Kínlódjatok ti szervizesek az ilyenekkel. ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.