- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy fenét, nem írtam én, hogy hülye vagy, nem is gondoltam ilyet. Az ügyfélről viszont az első percben. Amit erről gondolok:
1., Amikor bejön egy ügyfél egy ilyen szöveggel, onnan azonnal tudod, hogy vallásos hülyeséggel küzd. Ő a fekete színben hívők egyházának a tagja. Érdemes tudni, hogy vallásos emberrel nem vitatkozunk, mert teljesen reménytelen.
2., Mért kell minden nyomorék idiótán segíteni? Az a tapasztalatom, hogy sok számteches ebbe fásul bele, a sok gyökér ügyfélbe. Ezeket nem segíteni kell, hanem korrekten, de csontig kopasztani! Ha hozzám jön be ügyfél ekkora baromsággal, akkor kapásból mondom, hogy tudunk fekete gépet adni, de ezek spéci alkatrészek, gyakorlatilag garancia nélkül, és a felára durván 60 ezer forint, valamint van sugárcsökkentő lakkozásra is lehetőség. A fickó kap az alkalmon, mert végre valaki megérti (hiszi ő), te meg nem hazudtál! Felára van a festésnek, utána nincs garancia, és minden további rétek sugárzáscsökkentő, arról nem beszéltünk, hogy mennyire... A pénzt előre kell kérni, veszel 4300 forintért egy flakon fekete spray-t, lemázolsz mindent, és kerestél egy kis pénzt. Ő meg meg lesz elégedve, és ódákat fog zengeni arról, hogy milyen jó hozzáállású, profi cégre bukkant!
Hazudtál te valamiben? Nem. Az ügyfél elégedett? Igen. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPad topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest