- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy fenét, nem írtam én, hogy hülye vagy, nem is gondoltam ilyet. Az ügyfélről viszont az első percben. Amit erről gondolok:
1., Amikor bejön egy ügyfél egy ilyen szöveggel, onnan azonnal tudod, hogy vallásos hülyeséggel küzd. Ő a fekete színben hívők egyházának a tagja. Érdemes tudni, hogy vallásos emberrel nem vitatkozunk, mert teljesen reménytelen.
2., Mért kell minden nyomorék idiótán segíteni? Az a tapasztalatom, hogy sok számteches ebbe fásul bele, a sok gyökér ügyfélbe. Ezeket nem segíteni kell, hanem korrekten, de csontig kopasztani! Ha hozzám jön be ügyfél ekkora baromsággal, akkor kapásból mondom, hogy tudunk fekete gépet adni, de ezek spéci alkatrészek, gyakorlatilag garancia nélkül, és a felára durván 60 ezer forint, valamint van sugárcsökkentő lakkozásra is lehetőség. A fickó kap az alkalmon, mert végre valaki megérti (hiszi ő), te meg nem hazudtál! Felára van a festésnek, utána nincs garancia, és minden további rétek sugárzáscsökkentő, arról nem beszéltünk, hogy mennyire... A pénzt előre kell kérni, veszel 4300 forintért egy flakon fekete spray-t, lemázolsz mindent, és kerestél egy kis pénzt. Ő meg meg lesz elégedve, és ódákat fog zengeni arról, hogy milyen jó hozzáállású, profi cégre bukkant!
Hazudtál te valamiben? Nem. Az ügyfél elégedett? Igen. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest