Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gozso #24227 üzenetére

Egy fenét, nem írtam én, hogy hülye vagy, nem is gondoltam ilyet. Az ügyfélről viszont az első percben. Amit erről gondolok:

1., Amikor bejön egy ügyfél egy ilyen szöveggel, onnan azonnal tudod, hogy vallásos hülyeséggel küzd. Ő a fekete színben hívők egyházának a tagja. Érdemes tudni, hogy vallásos emberrel nem vitatkozunk, mert teljesen reménytelen.

2., Mért kell minden nyomorék idiótán segíteni? Az a tapasztalatom, hogy sok számteches ebbe fásul bele, a sok gyökér ügyfélbe. Ezeket nem segíteni kell, hanem korrekten, de csontig kopasztani! Ha hozzám jön be ügyfél ekkora baromsággal, akkor kapásból mondom, hogy tudunk fekete gépet adni, de ezek spéci alkatrészek, gyakorlatilag garancia nélkül, és a felára durván 60 ezer forint, valamint van sugárcsökkentő lakkozásra is lehetőség. A fickó kap az alkalmon, mert végre valaki megérti (hiszi ő), te meg nem hazudtál! Felára van a festésnek, utána nincs garancia, és minden további rétek sugárzáscsökkentő, arról nem beszéltünk, hogy mennyire... A pénzt előre kell kérni, veszel 4300 forintért egy flakon fekete spray-t, lemázolsz mindent, és kerestél egy kis pénzt. Ő meg meg lesz elégedve, és ódákat fog zengeni arról, hogy milyen jó hozzáállású, profi cégre bukkant!

Hazudtál te valamiben? Nem. Az ügyfél elégedett? Igen. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés