Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rootkiskacsa

tag

válasz szumo #11598 üzenetére

Ennél már csak az a jobb, mikor bejön hogy xp-t kell telepíteni. Mondom az árat, és kiakad, hogy az nagyon sok. Elmegy, és 1-2 hét múlva visszajön, hogy ő vagy valaki felrakta már az xp-t, csak hát nincs hang, meg a vga-nak is rossza a képe. És meg kéne csinálni.
    Erre szoktam én mondani, hogy OK, akkor előzőekben felajánlott munkadíj -500ft ért megcsinálom, mert kb ennyi van számolva arra, hogy berakom az xp cd-t, nyomok pár tovább-ot, és beírom a kódot. Továbbá nem vállalok semminemű felelőséget rá hogy jó lesz, mert mittudomén milyen csingcsung edisön xp-t tettek rá.

Erre rendszerint jön a morgás, hogy már az xp rajta van, mért olyan sokért csinálom.

És nem értik meg, hogy nem a 2-3 tovább nyomásához kell szakértelem, hanem a lehetetlen helyről összeszedett főleg fusi és hasonló brand gépekből szedett hardver megfelelő drivereinek felkutatásához.

Legutóbb egy fic gyártmányú alaplaphoz kellett driver. A gyártótól megtudtam hogy mik azok amiket rá integráltak, mert driver az nem volt, csak egy felsorolás. Az után pedig mentem tovább az egyes eszközök gyártójához drivert vadászni.

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ha behozzák telepíteni, és úgy néz ki, akkor szétkapom és kitakarítom a gépet, és ezért pluszban nem számolok fel semmit.

Új hozzászólás Aktív témák