Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Idétlen.
-
phranxinatra
aktív tag
Szerintem kicsit félreértetted, amit írtam, vagy én írtam rosszul. Nem vonom kétségbe a Tudor presztízsét, csak azt írtam, hogy nem legendás és nem olyan ismert, mint más óramárkák. Hogy mennyire gondosan szabályozzák be a genfi órásmesterek, azt nem tudom, de a WUS-on már több panaszt is olvastam nagyon nagy járáseltérésű Black Bayekről. Ár tekintetében csak a kék BB-t vagy a Pelagost tudom alapul venni, mert más hidegen hagy a kínálatukból, ezeket olyan áron kínálják, amennyiért én biztos más órát vennék.
-
SeatZola
őstag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Csatlakozom Condy-hoz! Nekem sem túlzottan jön be. Olyan .... üres

-
condy
senior tag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Lehet egyedül vagyok a gondolattal, de nekem nem jön be. Sok a kihasználatlan felület a számlapon. Szerintem.
-
Tempus Fugit
csendes tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
biopriority
üzenetére
Szép ez a Marvin,csak kicsit drága.....ennek a tokformája hasonlít a Luminorra.
-
condy
senior tag
válasz
biopriority
üzenetére
Véleményem szerint nem a márka a gond, hanem az ára.

240 egy sw200-as szerkezettel szerelt óráért szerintem enyhe túlzás.bbuffy: Az lehet. Nem igazán követem az ágazatot. Ez a név jutott először az eszembe.

-
biopriority
újonc
Sziasztok!
Ezt a Marvint néztem ki, őt szeretném megvenni. Előtte viszont meglestem a watch-wikin, h a márka rendben van-e [pl nem kínaiak által újra feltámasztott gyanús történet] - de nem volt egyértelmű. Lehet rossz a németem...
Ebben kérném a segítségeteket.Amellett, ha esetleg "problémás" a márka - ajánlhattok más gyártót, csak a formavilághoz ragaszkodnék. Ennyiért ez az óra, ezzel a szerkezettel egyébként nem túláras?
Köszönöm.
K.
-
g0n21
senior tag
-
condy
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
De nem Teresa Orlowsky volt az egyik főszereplő...

-
Pé
senior tag
Akvatájmerről jut eszembe :
Az a jó kis nyóctizenhatos de gyönyörű

És ráadásul az IWC valaha készített legjobb werkje van benne !
-
von toth
tag
Létezik valahol a Parnis órák teljes választéka?
-
pajav8
tag
órásszerszám készletből tudtok ajánlani vmi ár érték arányban barátságosat? szemkiszedés, szíjcsere stb alapműveletekhez?
-
fiktív1
tag
válasz
stevewonder
üzenetére
Steve!
Timecenter topkiktárs úgy gondolom tud segíteni az eredeti szíj beszerzésében, keresd meg őt privátban!
-
Macyke82
tag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Köszönöm szépen a linket, adtam már el órát a chrono24-en keresztül, ez teljesen rendben is van.
Ha azonban megnézek innen egy olyan évjáratú és állapotú fémszíjas DJ-ot, mint amit korábban linkelten máris kb. ugyanott tartok árban.
Akkor ezek szerint csak ebay vagy chrono24 a lehetséges legjobb alternatíva és innen kell vadászni. -
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Lehet, hogy nem jó helyre írok, de úgy gondolom, hogy itt biztosan tudtok nekem segíteni.
Szükségem lenne egy certina ds podium fekete bőr szíjra, mert elszakadt. Hol tudnám a legjobb áron megvenni vagy megrendelni? Pillangó nem kell csak a szíj.
Köszönöm előre is, hogy segítetek! -
squir
aktív tag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Mindenkinek szíve joga, hogy mit hisz el és mit nem.
Ezt állítják a gyártók és a két említett márka esetében korábbi modelljeik javítása/szervízelése alapján ezt állítja nem egy órás is (persze nem mindegyik márkára igaz, emlékeim szerint a TAG nem nyúl hozzá a szerkezethez, de ebben nem vagyok biztos).
Nekem ez érv és bizonyíték. Az "ugyan már" viszont nem az. -
WiZARD
veterán
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mi köze ezeknek a képeknek és a Steinhartnak.
Bár ha jól sejtem Aquatimer és Ocean 2, amire gondolsz, valóban hasonlítanak, az alábbi hasonló pontokat találtam:
-óra
-3 mutatós
-dátumos
-diver
-kerek
-fekete számlap (bár mindkettőből létezik fehér számlapos)
-acél
-zafír
-svájci
-automata
-nincs stopper, vagy egyéb komplikáció, csak a dátum
-forgatható búvár lünetta
-korona 3 óránálha a srága Ocean2-t nézzük, akkor még esetleg említhető, de a többi színnél nem merül ez fel:
-fekete-sárga lünetta+mutatóEzek alapján a Steinhart egyértelműen IWC másolat.
(bár tudnék még pár órát mondani, amire a fenti leírás igaz)
A JLC-t viszont nem értem, nem találtam olyan Steinhartot, ami hasonló mértékű egyezőséget mutatna.
Rolex homage-eket szerintem senki se tagadja, de nem kell a ló túloldalára esni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Hálistennek. Igy legalább egy szazasért bele lehet kóstolni a swiss made életérzésbe

-
Macyke82
tag
válasz
jookomak
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az Air-King a legolcsóbb Rolex, de ez most nem is annyira lényeges.
Misi1979 Datejust-át láttam már képen én is, sztem nagyon szép kis óra, ezért is szeretnék egy ilyet, de egyébként az acél is tetszik nekem.
Ha van ötletetek, hogy hol lehet megbízható forrásból 600e alatt ilyeneket találni/venni azt előre ezúton is megköszönném.
Bár azt sem szabad elfelejetni sajnos, hogy az európai árfolyamok Forint viszonylatban nem feltétlenül kedvezőek, hogy finoman fogalmazzak.
És valószínűleg ez még egy darabig így is lesz.Akkor a linkelt eladóval kapcsolatosan ezek szerint senkinek sincs infója, illetve ha tudnék velük alkudozni, ti be mernétek-e vállani innen ezt az órát?
-
squir
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Az, hogy miről szól maga a brand, az egy dolog. A Tudor, mint márka 1946 óta forgalmaz órákat a Rolex "védőszárnyai" alatt. Eredetileg az volt a cél, hogy Rolex minőséget árusítsanak kedvezőbb áron (szerkezet sorozatgyártott, tok és a többi Rolex. A Tudor órák hátlapján Rolex márkanév szerepelt. Pl a Tudor Jumbo hátlapján: "original oyster case by Rolex Geneva" és a Rolex-korona). Volt olyan "gent's watch", ahol a számlapon egyszerre volt jelen a Rolex-Tudor márkanév! Persze a Rolex felül...
Gyakorlatilag a kedvezőbb ára miatt nagyobb számban eladott, minőségi órák tartották életben a Rolex-et a nehezebb időkben is, amikor nem vásároltak az emberek minden nap egy lakás-autó értékű órát. Nem a Tudor-t védem, szerintem is túl van árazva. Viszont minőségi és igen is neves gyártó, komoly presztízst képviselő modellekkel (Jumbo, Black Bay, Big Block, stb). Egy ilyen gyártó nem engedheti meg magának, hogy egy "széria" szerkezetet dob a tokjába annak optimalizálása nélkül, a sorozatgyártás minden lehetséges hibájával együtt. Az IWC is használ ETA-Valjoux szerkezeteket, de változtatás, teljes szétszedés-javítás-újra összerakás nélkül nem használja. -
teratti
senior tag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Nem megyek sajnos olyan országba. Két hetente Erdélybe járok ebben kimerül a dolog. De nem muszáj nekem menni jó lenne ha valakivel tudnék hozatni.
-
fiktív1
tag
válasz
Tempus Fugit
üzenetére
Dehogy mind! Ott van az Apollon és a Triton sorozat. Egyediek.
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz
excalibur36
üzenetére
Mivel a Steinhart összes órája egy nagy márka koppintása. Van aki ezt nem tudta?!
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Csak svájci vagy német óra. Ergo nem kérdés, ,hogy esetemben Tudor. De 600kFt-ért? Nem, akkor már inkább egy in-house Frederique Constant! ETA-ért én többet nem adok ennyit, elég volt egyszer. Félreértés ne essék, nincs baj vele, de akkor is. Legfeljebb egy bikolor Tudor lenne, ami sok pénzért (3000 €+) megdobogtatná szívem, de más semmi.
-
condy
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki eddig érdeklődött, de a 44-es új gazdára talált!
teratti: Igen. Ő volt az.
-
jookomak
őstag
válasz
resool
üzenetére
Gyanítom, inkább a Sicura vette kölcsön a Rolex day-date fazonját. [link]
Ha jól tudom Misi1979-nek van arany-acél datejust-ja, és ki lehet őket fogni 600 alatt is. Azt hiszem ez a legolcsóbb roller. Nekem a kétszínű nem tetszik, a sima acéllal viszont szívesen ellennék.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Nekem volt Tudorom Hydronaut II. Volt megbontva pontosítás céljából (pontosság mániás vagyok) és egyértelműen modósítottak rajta ,nem "legenda".Persze ettől nem lett 3135-ös Roli.Alapból stabilabb valamivel a 2824-2,mint 6R15,mert az is volt és vannak tapasztalataim.Mindezek ellenére a két óra között jelentős ár különbséget a műszaki megközelítés nem indokolja,de ha kapom akkor legyen egy tökéletes kidolgozású tokom egy egész elfogadható szerkezettel és nem jön szembe érzéssel.
-
Macyke82
tag
Mit gondoltok az alábbi Rolex DJ-ről?
[link]
Nagyon túl van árazva? Mennyi lenne egy ilyen évjáratú/állapotú óra reális piaci értéke (arany/acél érdekelne)?
Szeretnék majd egy ilyen órát "jó" áron beszerezni.
Mondjuk nagyon max 600e-ig (bár ehhez el kell adnom a jelenlegi óráim közül) -
busman
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Már megint az ízlésről vitatkozunk?Szerintem simán elmegy öltönnyel is,max dobok egy bőr Nato-t rá.

-
tupacamaru
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagyon szépen leírtad hogy nem tellik markerre.

Macyke82 Nincs is nekem azzal gondom hogy neked a Citizen tetszik jobban, de szerintem az összehasonlításod nem áll.

-
Macyke82
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Lehet igazatok van, a véleményemen akkor sem változtat, és ebben az esetben a Citizen kinézetre jobban bejön.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Értettem mester

Valoszinuleg más az elképzelésünk a tool watchról.
Lényeg a lényeg, gyönyörű forma mindkettő. Olcsó kis Orient subomat is imádom hordani.
Skx-re visszatérve (elvégre ez egy órás fórum), a markerek festve vannak ugyan de a festés nem az a hagyományos ami erről eszünkbe jut, hanem mintha egyetlen cseppből lennének, es a csepp pont kiadná a formát.Ha lesz egy steinem, valszeg azt is igy fogom elemezni

-
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A széles mutatók, magas fogható lünetta és nagy markerek miatt írtam.
Nekem elegánsabb vonalon nem tetszik bár érdekes ezzel a milánói szíjjal.
Nem azt írtam, hogy rossz a minősége vagy bármi csak szerintem nem elegáns, nem venném fel zakóval. Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki tool watch-ként emlegeti és jó kis casual órának tartja. WUS-on ha körülnézel biztos találsz pár száz hasonló kommentet.
A tool watch pedig nem egyenlő a játszós órával. -
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Első mondatod alapján viszont biztos hogy nem volt még SKX a kezedben

Lekerekített élek, két felé csiszolás. Nem egész egy hónapja fogtam kézben a kettőt. -
phranxinatra
aktív tag
Tudor és legenda? Amit írtál, hogy szétszedik, újradolgozzák tokozás előtt a szerkezeteket, az tutira legenda, más meg most nem jut róluk eszembe. Én abban sem vagyok biztos, hogy a Tudor Geneve felirat nem az ETA gyárban vésődik fel a rotorra. Fagyalllo nagyon szépen leírta, hogy miről szól ez a brand. Ráadásul nálunk szinte teljesen ismeretlenek, még olyanok is, akik a Rolex/Omega/Breitling nevekre felkapják a fejüket, a Tudorról azt hiszik, hogy a Hapci meg a Vidor haverja. De nem akarom őket teljesen lehúzni, az biztos, hogy kiváló minőségűek a tokjaik, a kék Black Bayre én is hegyeztem már egy párszor.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nyugi. Én csak a tool watch kategoriaba való besorolásra kaptam fel a fejem. Stein/skx vita nem érdekel.

Kép úgy tűnik pici de telorol vagyok. Azon jó
-
resool
aktív tag
Sziasztok, apának szeretnék szülinapjára egy órát, gondoltam megkérdezem hátha van valami ötletetek.
Valami strapabíró darabot szeretnék neki, sajnos automata óra nem neki való szerintem, szóval lehet akár kvarc is vagy napenergiás;barna bőrszíjas 80k ig bezárólag.
Citizen eco driveokat néztem eddig neki, csak sajnos ha jól láttam nincs köztük zafíros, jó lenne ha az lenne. -
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi ezen ennyire érthetetlen ?
Elhiszem hogy szereted az SKX-ed (nekem is tetszik) de ismerjük már el, hogy nem annyira elegáns amíg a fentebb említett Steinhart tud az is lenni. Ez nem is feltétlen baj, csak egy sokadik érv volt a felsorolásban.
Nem kell kézzel-lábbal kapálódzni és védelmezni az órád, nem az SKX-et támadom, nem is téged. Ezek tények.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Tool watch? Van neked ilyened?
-

-
trassher
addikt
válasz
excalibur36
üzenetére
-
g0n21
senior tag
válasz
excalibur36
üzenetére
A Steinhart erről szól. A leghasonlóbb legal rolex koppintások. Eta, sellita, vagy módosított Soprod A10 szerkezetekkel. Meg a Chronok, stb.
Egyediség a diverjeikben nincs, de ár/érték arányban európaiakat tekintve a legjobb.
Más téma, hogy az SKX pedig egyedibb (a classic 6309 diver utódja).
-
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt, hogy az SKX masszívabb, brutálisabb (abszolút tool watch) kinézetű. A Steinhart elegáns is tud lenni meg laza is ellenben az SKX nem tud kifejezetten elegáns lenni.
más:
Egyébként nem egészen értem ezt a japán dolgot. A GS az egy külön kategória, nem annyira meglepő a Rolex-es összehasonlítás. Mellesleg az a GMT még nem az óragyártás csúcsa, az dollárban egy nullával később kezdődik. -
busman
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem mi? [link]
Az egyik legjobban moddolható óra..
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Jópofa sztori.
Mondjuk a GS azért rendesen "ott van a szeren": minőségben, árban, kidolgozásban, stb. Csak Európában nem éppen ismert. Ahogy sokan azt sem tudják, hogy mit jelent a King Seiko. Viszont az tetszett, amikor az író a Seiko-val kapcsolatban úgy fogalmazott: "ez egy nem egyértelmű márka".
Minőségben, árban, pozícióban valóban elég nagy a szórás.
Hozzá tartozik, hogy az egyetlen Stein bronz pilótámon kívül új órám nincs. A második legfiatalabb az idén 20 esztendős Fortis OC, az összes többi 40-50-60-70 éves. Még a Seiko-m is!
Én ezeket szeretem. Talán ezért is vonzódom a jelenlegi modellek közül mindegyik gyártónál a mostanában divatba jött heritage-szériákhoz. 
Ez egy nagyon jó összehasonlító írás a Zenith-Breitling-Seiko chrono-k tekintetében. Elég sok minden elárul a Seiko-ról!
[link] -
condy
senior tag
válasz
teratti
üzenetére
Ahol a Longines-t megláttam, a minap a szemem elé került egy Tag F1. Eredetileg, a Cal.5. Azonban lehet, hogy Cal. 6. lesz végül. Számomra szép letisztult, egyszerű külső. Általában a TH sokmutatós, vagy kocka, vagy skeleton (kerül bármennyibe és innovatív akármennyire) műszerei nem igazán jönnek be. Megfizetni se tudnám a Monaco, vagy a Carrera árát. Az F1 már régóta tervben van, de most csak egy Stein-nyira vagyok tőle.

-
g0n21
senior tag
válasz
excalibur36
üzenetére
Mivel a Steinhart ocean1 és ocean vintage diverjei Rolex homage-ok, így igen, úgy tűnhet, hogy tök ugyanaz. Talán még a számlapon levő feliratok sorainak száma is.. csak a duma más rajta

-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
de az SKX-et nem nagyon tudod "felöltöztetni")
Ez mit jelent? -
excalibur36
senior tag
Most, hogy megnéztem ezt a Rolexet[link] olyan mintha a Steinhart ocean1 black eta2824-2...
-
condy
senior tag
Tisztelt Uraim!
Jelzem, hogy akinek van vágyódása egy pár hónapos, zafír lünettás, garis, meg minden: Stein. O44-re, az bátran keressen priviben.
Maradok mélységes kalap lengetéssel... -
fagyalllo
őstag
A mindent átható svájci misztikum baromi jól jövedelmező erős fegyver, lehet imádni, gyűlölni, immunis kívülállóként érdeklődve szemlélni (én
), a Tudor ügyesen felépített brand, a Black Bay pedig a legszebb Rolex, ez az eddigi egyetlen drága svájci, amin kicsit elgondolkoztam...
Nemrég találtam egy érdekes postot, seikobuziként nagyon tetszett, a Rolexet kb. hozzád hasonlóan látja: [link] -
squir
aktív tag
válasz
teratti
üzenetére
Itt inkább a túlélés volt a tét.
Abban az időben a Breitling sok más gyártóhoz hasonlóan elég komoly bajban volt az olcsó quartz és a gazdasági válság miatt. Ott spórolt, ahol tudott. Viszont az árát is megfizette, az utóbbi évtizedben kezdi csak visszaszerezni a régi hírnevét. -
teratti
senior tag
Pl: Breitling Jumbo quartz a '80-as évekből. Használtpiacon 200k HUF környékén megy, holott az egészet egy szögegyszerű Miyota quartz szerkezet működteti Csak Breitling...
Na, ez az ezen kattogok én is...milyen igazságtalan. Ezen spórolják meg a prospektusok árát a gyártók...

-
törölt tag
válasz
excalibur36
üzenetére
látom majdnem egyedül leszek ezzel a véleménnyel, de seiko. a steinhart mercedes emblémára emlékeztető mutatója nekem olyan szinten csúfítja el az egyébként szép órát, hogy ha kétszer jobb lenne papíron mint az skx de csak fele annyiba kerülne, akkor se választanám

(#87005) epinephrin : én nem fikázom, csak szimplán nem tetszik (egyébként sem rajongok a fém szíjakért, de ez még a fém szíjak között sem valami szép - hangsúlyozom nekem)
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Nem teljesen értünk egyet, de így jó.

Nos igen, a Black Bay... élőben még gyönyörűbb, mint a képeken! Viszont valóban sokan ezt mondják rá: miért adjak ki használtan fél millát egy ETA-ért?! A Tudor valóban nem csinált technikai újításokat, de mostanra jelentősen függetlenné vált az "anyacégtől". Nem véletlen, hogy a valóban vintage modelljeik legtöbbje értékesebb, mint az új óráik (úgy, mint pl a Longines Legend Diver)!
Amit elsoroltál, az logikus, de most a "lelki részéről" beszéltem.
Ha nem érzed benne azt a "pluszt", senki nem fog meggyőzni róla. Az én esetemben ilyen pl a Rolex. Gyönyörű, fantasztikus technika, kidolgozás, stb, de valahogy soha nem tudott megfogni.
Elsimerem, hogy nagyszerű, de ha lehetőségem van rá, nem azt választom. Ez ilyen, nem vagyunk egyformák.
Más gyártóknál is előfordul, hogy csak a név van arányban az árral, a gyakorlati értéke nem. Pl: Breitling Jumbo quartz a '80-as évekből. Használtpiacon 200k HUF környékén megy, holott az egészet egy szögegyszerű Miyota quartz szerkezet működteti Csak Breitling... -
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Szerintem Seiko + különbözet (de különbözet nélkül is)..
(#86981) excalibur36
Ha van pénz a Steinhartra, akkor hajrá, egyébként Seiko.
Utóbbit is legalább annyira könnyű eladni, mint egy Steinhartot..
Én is szívesen vennék Steinhartot, de ~110.000 Forintos keret most nincs. Kevesebb, mint feleannyiért van viszont a Seiko. -
Szabikaa20
őstag
válasz
excalibur36
üzenetére
Gondolkodás nélkül egyértelműen Steinhart!

-
teratti
senior tag
Ami igaz az igaz, két hét aggódás nem hiányzik pedig már kosárba raktam és töltöttem ki az adatokat. Ha csak a 935 dodó lenne tuti vétel de ha belebukok nagyot bukok. Topik kedvezménnyel Timecenter is 10-20e lehet amit engedne, nem vagyok beljebb. Kinéztem egy Tag Heuer Link Chronograph Ref.CJ1110 BA0576 drágaságot lehet maradok annál de nagyon nehéz dönteni a variációk között. Lett volna még egy-két jó vétel de azok PVD bevonatosak attól meg félek.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ebben kérném a segítségeteket.

![[link] [link]](http://people.timezone.com/pchong/IWC/square.jpg)

(bár tudnék még pár órát mondani, amire a fenti leírás igaz)
És valószínűleg ez még egy darabig így is lesz.

nem mondtam, hogy rolex lenne a másoló
Pont hogy a tokforma stilusa sem hasonlít.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)