Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #82744 üzenetére
Ha szinte ingyen menne, akkor mi a kérdés?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #82739 üzenetére
Nem sokat 500 Ft-ért átveszem
-
rtivi
csendes tag
válasz
Cca. ilyen állapotban vettem a seamaster bumpert 25-ért. Felújítás + 25. Most olyan 100 körül mennek az ebayen. Ebből mér lehet talán következtetni. Hasonló omega van kitéve itt is a Visegrádi utcában néhány éve úgy 40-50 körül. De ott is van a kirakatban. Pedig mindene eredeti.
-
Misi1979
őstag
válasz
Omegát látni kellene belülről..
-
fagyalllo
őstag
Olyan ez mint a 6497, csak kicsit elforgatva. Ha működik, akkor nagyon szépen és pontosan teszi a dolgát, de kínaiakról beszélünk, én már fogtam ki hibás darabot, Dzsana helyretette. A csavaros hátlappal egy esetleges szerviznél meg fog gyűlni a bajod, a folyamatban lévő átalakításaimhoz újakat kellett venni, a régiekkel már nem lehetett összerakni, annyira szétgyilkolták összeszerelésnél.
Olyan mint egy olasz autó, problémás lehet, de szerethető -
Szabikaa20
őstag
Szerintetek ezek mennyit érnek?A marvint azt tudom...a többi érdekelne...
-
veloke
tag
válasz
Misi1979 #82729 üzenetére
Értem. Most szert tettem egy kvarc kronóra tőlük (airspeed quartz) . Szerintem egyedi a kidolgozása, főleg a hátlap megmunkálása tetszik nagyon. Persze a szerkezet nem egy nagy szám, a szokásos eta 251.262. Majd teszek fel képeket....A későbbiekben, persze nem most tervezem, hogy vennék egy kicsit komolyabb automatát, és lehet hogy RT fogok választani.
-
hdman
őstag
Szeretnék a gyűjteményembe egy kézzel húzhatós játszós, kici occó darabot. Ehhez mit szóltok?
17 köves Asian 6498 van benne, amiről még semmit nem hallottam
Van ugyanilyen seagull-al szerelve is. Ez ugyanaz?
-
von toth
tag
Én a Seiko automatáit ismerem, megbízható strapabíró, pontos modellek.
A presage, brightz, és a kézzel húhtaó Seiko 5 sports mindj jó.
Pl:
A szerkezetben általában a dátumtárcsa szokott műanyagból lenni, más nem valószínű. 2-300 ezernél új órát svájciból használtan vennék egy prémium márka megbízható modelljét. Low costban meg ott a Steinhart.
A Vostok-Europe modelleket is dícsérik, azok is megérnek egy pillantást.
Meg nézd meg az OLX-et is, hisz karácsony közeleg...
-
veloke
tag
A Revue Thommen márkáról mi a véleményetek?
-
entropy
tag
Az remélem csak vicc, vagy rossz információ, hogy a powermatic 80 szerkezetben műanyag van
Most rendeltem be young topiktársnál egy pm80-al szerelt órát de előtte 1 hétig kutakodtam a szerkezet után és nem találtam semmmmi ilyet, vagy egyéb más negatív dolgot.
Erősítsetek meg légyszi
A kiforratlanság miatt pedig elég sokáig vaciláltam, de úgy döntöttem, hogy bevállalom mert gyönyörű az óra és nincs más ami jobban tetszene abban a kategóriában. (certina ds pm80 fekete számlap+fémszíj) -
jookomak
őstag
Az eta 2824 a legnagyobb számban eladott, bejáratott megbízható szerkezet ebben a kategóriában. Én nem vennék mást (esetleg 2893, 2836 ha a kiválasztottban az van). A powermatic 80 túl új, még nincs hosszútávú tapasztalat vele.
Ebből a keretből Longines hydroconquest, Oris aquis is kijöhet. Csak hogy ne mindig Tissot/Certinát ajánljak én is.
Ja és természetesen young78 felkeresése kötelező. -
Ulf
tag
válasz
ronin s8 #82721 üzenetére
Pl, van-e olyan összesítő,összehasonlító oldal ahol az óraszerkezetekről lehet olvasni. Én nem találtamTudnátok e valamiféle minőségi rangsort írni nekem az ebben a kategóriában alkalmazott óraszerkezetekről. Ugyan az a szerkezet, tényleg ugyan az, mondjuk egy 100e és 200e-s órában? A Powermatic 80 ajánlott-e?
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #82693 üzenetére
A csat nem tűnik annak, és a korona is furcsán szelykósan ferdén áll... Aztán lehet, hogy az.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Ereshkigal #82713 üzenetére
"Azon gondolkodtam, mire lehetne jó egy ilyen óra, úgy általában."
Mostmár semmire. Ha 15 város "idejét" akarom követni, arra ott van a telefon. De ez így órán se nem szép, se nem túl használható szerintem.
-
Ulf
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy szép mechanikus autómata órát vásárolni magamnak
Valami olyanra gondoltam ami "örök darab", örökíthető apáról fiúra bla-bla
Azonban kezdek elveszni a marketinges dumák és a különböző órás blogok útvesztőiben. Az alapfogalmakkal kb tisztában vagyok. A 200e-300e kategóriában nézelődök, feljebb nem szívesen. A segítségetek nyilván nem a pontos típus kiválasztásához kérem, hanem inkább abban, hogy milyen szerkezetet válasszak, mely márkák ajánlottak. Certina és Tissot vonalon nézelődök most épp, és itt egyből nem tudok mit kezdeni azzal, hogy a Powermatic 80 most akkor tényleg egy műanyag alkatrészekkel telezsúfolt "gagyi" szerkezet és a régebbi ETA 2824-2 tényleg fényévekkel jobb? Mennyire igaz, hogy egyre inkább Kínában készülnek a svájci órák, tudom persze a swiss made felirat csak akkor kerülhet fel ha nagyon szigorú szabályoknak fele meg stb stb, de én már láttam, hogyan lesz prémium kategóriás amerikai orvostechnikai eszköz "made in china"-ból "made in hungary" (a válasz 2 hét raktári tárolás és átcimkézés....), Úgyhogy nincsenek hiú ábrándjaim.Köszi
-
trassher
addikt
válasz
yodamastah #82705 üzenetére
Minden infót kérünk a fórumba róla mán jelleggel
vadászcsiga: Ezt találtam róla gyorsan. Nem tehetek róla, türelmetlen vagyok.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Menő. A háromszoros szervizköltség ugrott be nekem is elsőre.
Azon gondolkodtam, mire lehetne jó egy ilyen óra, úgy általában. Az első nyilván a pontos időt mutatná. A második előrébb lenne állítva 10 perccel, hogy időben elinduljon/odaérjen a magyar ember, mert ugye "jó" szokás szerint késik. A harmadik használható lenne az eredeti céljára, ha utazunk. Vagy vissza lenne állítva 10 perccel, és ha az asszony sürget, esetleg az utcán megkérdik, mennyi az idő, akkor azt lehetne mutatni.
Egyéb ötlet? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ide vele
ez is fényfestés
-
Dzsana
senior tag
válasz
A betyárját! Mi ez? Mennyi?
-
Macyke82
tag
Nagyon szép a Poljot az Orientek, de még a Roller is
-
Macyke82
tag
Hű, micsoda aspektusok
Ezek után telefonos képet berakni órá(k)ról ciki -
yodamastah
őstag
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
huszar90 #82696 üzenetére
huszar90, 5-ös kezelő: Nektek is köszi!
Más: A napok automata chrono témájához:
(T014.427.11.051.01)
Nekem eddig ez a prc 200 színösszeállítás ismeretlen volt, de nagyon tetszik, főleg a textúrált segédszámlapok miatt. Bár mindig is a Counturier volt nálam az etalon, de ha a kettő közül kéne választanom, lehet bajban lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kés topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest