- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1ó
csendes tag
Köszi mindenkinek!
Valahogy én is a 'Mesh' szíj felé hajlok, de Csigusz, jó az ötlet, el is töprengek valami minimalista szíjon!
tacto
Nem új, már láttad ezt is, csak azóta módosítottam rajta egy kicsit.
Emlékszel? Kék mutatók, indexeknél egy pici piros??
Kipróbáltam, ez lett belőle! -
M1ó
csendes tag
tankraid, tacto, vadászcsiga, Sungoo, Cha-b
Köcce!!
Holy crap!!
Nem gondoltam hogy ennyire szerteágazó vélemények lesznek, áááh, most még jobban be vagyok kavarodva!!tacto:
45-ös a tok......de Te már ismered!! -
Takuun
aktív tag
Van valakinek elfekvőben otthon 20 mm-es NATO szíja?
Bőrből - konyak színben érdekelne.
Textilből - szürke, kék, piros, fehér és ezek kombinációja.
Privátban írjon akinek van! -
tttooo27
újonc
válasz
TimeCenter #75835 üzenetére
Köszönöm, és inkább a solar mint a kinetic ugye, vagy egy kutya megbízhatóságban?
-
TimeCenter
tag
válasz
tttooo27 #75833 üzenetére
A CITIZEN 70-es évek óta fejleszt fényenergiát hasznosító órákat. Az első sorozatokat hívták a Citizennél SOLAR óráknak. Ahogy fejlődött a technológia váltottak a SOLAR TECH, majd 1996-tól Eco-Drive elnevezésre.
Más gyártók vagy maradtak a SOLAR jelzésnél vagy ők is új nevet adtak a fejlettebb technológiának ( pl. TOUGH SOLAR a Casionál ).
Maga az Eco-Drive technológia megbízható, a fényenergiás órák gyártói közül a Citizennek van a legnagyobb tapasztalata ebben.
Amire kell vigyázni, hogy nem szabad hagyni, hogy teljesen lemerüljön a kondenzátor. Ekkor "túlmerült" állapotba kerülhet, és meghibásodhat. Ha betartják a gyári előírásokat, gyakorlatilag évi 1%-ot veszit a kapacitásából. Az óra szerkezet pedig pontos, alacsony gondozás igényű, megbízható. -
M1ó
csendes tag
Nah, próbálom megtörni a jeget!
Szíj kérdés....Hilfe!!
Vajon melyik passzol a legjobban hozzá?
Illetve melyik kevésbé, vagy egyáltalán nem? -
tttooo27
újonc
Mi a különbség a solar és az Eco-Drive órák között, másik: megbízható szerkezetek?
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #75817 üzenetére
Ott a pont! Itt meg a kipihentség!
-
attisx
addikt
Micsoda művészi kompozíció:
-
g0n21
senior tag
Nála híresebb emberek is voltak olyan cipőben, hogy megnevezés beli problémájuk akadt, csak máshogy fogalmazták ezt meg, íme egy példa:
"Minek nevezzelek,
Ha a merengés alkonyában
Szép szemeidnek esti-csillagát
Bámulva nézik szemeim,
Mikéntha most látnák először..."Mondjuk Sanyi szerintem nem a Chrono24-re gondolt, amikor ezt megírta '48-ban...
-
Dzsana
senior tag
Ja! Látszik, hogy nem ittam eleget.
Na de segítsünk neki, mit mondjunk róla? Én még sosem vásároltam onnan, mert drága. Ott is van valamilyen védelem arra az esetre, hogy ha elutalom a lét, és nem küldi az eladó? Mint pl. az e-baynél a paypal? Vagy olyan, mint a vatera, hogy menjek a búsba, és tehetek rendőrségi feljelentést? -
g0n21
senior tag
válasz
Szabikaa20 #75815 üzenetére
OHM my God milyen feszültséggel teli témák mennek igy kora reggel.
-
TripleB
senior tag
válasz
TimeCenter #75804 üzenetére
Igen, csak nincs az a szín, amelyiket szerettem volna. A hidegtűrés meg jól jöhet még. A szíjat megcserélhetnétek a kettőn. :-D
Köszönöm, ha a szállítást elintézed, ha nem tetszik, akkor egy nappal előbb küldöm vissza majd.:-D -
zümzümm
senior tag
válasz
tupacamaru #75809 üzenetére
Igen arra. De inkább a "volt" megbízhatósága érdekelne. Aztán jöhet a szállítási díj...
-
KelemenUhr
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
von toth #75798 üzenetére
Nemrég hazalátogatott egy barátom, aki szintén évek óta Londonban dolgozik, és az egy hét alatt, amíg itthon volt, vett egy másfeles panelt. Kicsivel mondjuk több volt, mint a Rolex, de tényleg nem sokkal. Szerintem komplett hülyének nézett volna, ha feldobom neki, hogy ennyiért akár órát is vehetett volna. Pedig neki már van egy háza. Szóval mindenkinek megvannak a prioritásai, lehet, hogy most én se órát vennék, ha lenne hirtelen 2 misi elköltendő forintom.
-
TripleB
senior tag
válasz
vadászcsiga #75797 üzenetére
Igen, nagyon bevállalós szerinted?
Ez elég érdekes szín volt a vöröshöz képest.
[link] -
Hawk02
aktív tag
Véleményeteket szeretném kérni.Vásárláson gondolkodom,de a Seiko Kinetic órákról nem igazán tudok sokat.
Erről az óráról érdeklődnék.Napi használatra szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest