- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cserix #62046 üzenetére
Én se vett órákon próbálkoztam mind kaptam öket!
Hát nekem nem 1 ilyen varazsdobozom van és neha az sem elég...
A vasalót hozzá sem tudom hasonlítani...Ott csak egy spiral van ami melegit es egy potmeter amivel szabajozod milyen meleg legyen...
Esetleg 1-2 aprosag még...Az a baj hogy olyan picik az alkatreszek,hogy nehez velük dolgozni...Még szétszedni hagyján,de összerakni már más történet.Egyszerre 3-4-5 tengelyt kell beiilesztened a rubin kövekbe olyanokat hogy szabad szemmel nem látod szinte a tengelyt +vigyáznod kell hogy az erös nyomastól el ne törd.Én csak javítok....de látom te restaurálásról beszélsz ami még nagyobb szintü ismeretet igényel és felszerelést.Annak én se mertem nekifogni!Pl tokot újra polirozni vagy kromozni...számlapjavítás nagy türelmet,odafigyelést és ismeretet igényel nembeszélve a szerszamokról amik kellenek...Ez több 100 ezer akár milliós tétel is lehet,amit kidobni az ablakon mert nem tudod csinalni szerintem felesleges ezen gondolkozni...Ha nincs aki megtanítja és segít akkor elvesztél...
De kérdezd Dzsanát ö biztos többet tud mondani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest