Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz pulutodurumo #262991 üzenetére
Van egy egyszerű Bosch madzagos ütvefúróm, meg minőségi fúrószár hozzá. Úgy viszi a betont, hogy szinte hihetetlen. Mint a vajat. Egy 6-es lyuk kb 5-10 sec. Kivéve, ha vasat találok, akkor kicsit több
-
vinczetibor
aktív tag
válasz vinczetibor #262992 üzenetére
Lényegtelen. Egy év garanciát adnának az európai két évvel szemben és kiküldős lenne. Inkább várok egy akcióra és megveszem kb. ugyan annyiért normális garaciával és európai papírokkal. Egy esetleges eladáskor egy ékszerbolt papírjai többet érnek, mint egy szingapúri számla.
-
vinczetibor
aktív tag
Vásárolt már valaki a gnomonwatches.com-ról?
100 fonttal lenne olcsóbb egy Seiko Alpinist SPB121, de a garancia kérdéses... -
pulutodurumo
addikt
válasz csatacsita #262988 üzenetére
Van egy kocka-polc szettem, de még nem bírtam magam rávenni, hogy felfúrjam a beton falra.
Na meg az csak 3 darab, a rengeteg vackom nem fér el benne.
A tiéd viszont szép lett."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
arn
félisten
En reggel csak felveszem az oram, imadkozni azert nem szoktam az orasdoboz elott.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
SOAD19
addikt
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Vettem pepcos faládákat, felfúrtam a falra és megcsináltam ennek a három órámnak a kis szentélyét. (igazából négy, mert most rajtam van a solaros g-shockom, ami a másik helyett van).
Ha még belejövök, csinálok hozzá ledet vagy a feleségem szerint a mini spotlámpával lenne az igazi. Másnak vannak ilyen kis sarkai itt a fórumból? -
feddel
senior tag
Ez a link nekem is jól jött, mert a solar diver-emre (SNE) keresek a szilikon mellé fém szíjat. Találtam is, csak... elfogyott
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz vinczetibor #262985 üzenetére
Uncle (Seiko) szíjakról rengeteg videót, véleményt találsz, nagyon szokták szeretni.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vinczetibor
aktív tag
válasz Caldera #262983 üzenetére
Félek az ilyen nem eredeti fémszíjaktól. Elég kényes vagyok a minőségükre. Nemrégen vettem egy Tissot PRX-et, aminek ódákat zengenek a fémszíj minőségéről, de nekem éppen hogy elfogadható. Túl éles a széle, vág és időnként húzza a szőrömet.
Viszont a Seiko Sharp Edged-em fémszíjával tökéletesen elégedett vagyok. -
Caldera
aktív tag
válasz vinczetibor #262979 üzenetére
Ennél olcsóbban már szerintem jobban jársz egy minőségi Strapcode vagy Uncle acél szíjjal.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
vinczetibor
aktív tag
válasz vinczetibor #262979 üzenetére
Az M0TZ111J0 19mm-es, az nem jó.
-
vinczetibor
aktív tag
Gondolom egy Seiko Alpinist SPB121 vásárlásán, de csak bőrszíjjal kapható...
Egy eredeti Seiko csat 150+ fontnál kezdődik.
Melyik tipusszámú csat való, megy jobban hozzá?
Ezt a kettőt találtam hozzá: M0TZ411J0 és M0TZ111J0 -
arn
félisten
Ennek mi a modellszama?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fagyalllo
őstag
válasz DonThomasino #262972 üzenetére
1-2 óránál fordult csak elő, hogy valamiért eltüntették róla a sorozatszámot, de azok is eredetiek voltak
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
arn
félisten
válasz bigmasterg #262962 üzenetére
Akinek ez kell, vegye… idovel meg ugyis abbahagyjak, ami egyszer mukodott es poen volt, xedszerre nem fog. En itt mar csak egy gyerekora szintu muanyag gagyit latok, ami erdekes, mert a legolcsobb casional sincs ilyen erzesem.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz baal-amiga #262950 üzenetére
Jól néz ki az óra, de csaltál, az a jobb csuklód.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
törölt tag
Itt valami nagyon el van torzítva az Orient Mako 3/Kamasu tekintetében. Eddig csak azt olvastam, hogy a Mako 3 az a Kamasu és sz a szürke verzió amit a videoban mutat a Mako 4. Ezzel egy bajvan, hogy a Mako 3 már zafír ellenben azzal amit mond. A hozzászólások közül is van ami alátámasztja.
-
addikt
válasz bigmasterg #262962 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele. Kapudrog. A flipperekkel van baj, és az általuk felhajtott árral. De 260€ szerintem a moonswatch egy teljesen korrekt Homage funwatch.
My name is Bond, James... Dean.
-
dzsi23
addikt
válasz Polarstar #262964 üzenetére
Kire erőltették rá?
#262963 xcvbxcvb:
Nahát, alin is van Bison? Most inkább onnan rendelném, olcsóbban jönne ki, mint amazonról.
5KX tokhoz biztos könnyebb fémszíjat találni, mint a kis 36 millishez.
"De ki tudja mikor tudnám eladni, meg mennyiért."Ezt még én sem tudom, de majd kiderül, ha lesz kedvem meghirdetni.
-
zola96
senior tag
válasz Polarstar #262964 üzenetére
Nem lenne gond, ha nem direkt hiány termékként kezdenék el értékesíteni és ezáltal elérni a “kell mert kimaradok belőle” mesterséges érzést. Ott a Maurice Lacroix drágább szegmensben, vagy Timex elérhető áron. Érdekes mindkettő elérhető az átlag ember számára. Sőt. Lehet ezt ígyis. Legalább hamar elfelejtettük a prx LCD-t
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #262956 üzenetére
Ezt nem láttam, tényleg olcsóbb valamivel. Én ezt találtam [link] Majd figyelgetem hátha lesz akció erre is.
Arra én is gondoltam hogy venni egy új fémszíjas 5 sportot, a szíjat megtartani az órát meg eladni. De ki tudja mikor tudnám eladni, meg mennyiért. Alin láttam 5-6 ezerért ívelt végszemmel hozzá való szíjat.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
válasz DonThomasino #262957 üzenetére
A legolcsóbb Casiokat is hamisítják. Sokkal gyakrabban, mint az Edifice szériát. Ettől függetlenül lehet eredeti, amit láttál, nem mindenki tartja meg a papírokat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A szvaccs új plasztikot alkotott.
Merem remélni leállnak mostmár...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
DonThomasino
veterán
Egyszerűbb, olcsóbb casio órákat mennyire hamisítják?
Használt piacon nézelődtem, és a legtöbb eladó azt mondja nincs
az órának semmilyen papírja, mikor érdeklődök.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
dzsi23
addikt
válasz Szulita28 #262954 üzenetére
Köszi!
38-39mm-ben jó lett volna gumival is, de szerintem jót tett neki a fém, így már simán hordható az én csuklómon is.#262955 xcvbxcvb:
Alin is találtam hasonló fkm szíjat, csak ott nem volt sárga, ezért nekem maradt a Bison, egyedüli opcióként, de fekete van ott is: [link]. Nem tudom, hogy ez ugyanolyan jó-e (vagy konkrétan ugyanaz-e), de a dizájn megegyezik a Bisonnal.
Fémszíjat sehol sem találtam, hivatalos forrásból pedig olyan ár és várakozási idő ajánlatot kaptam, hogy inkább megvettem egy konkrét órát, amin ez a szíj van. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #262943 üzenetére
Aha értem.
Nekem is kellene valami textúrált felületű fekete gumi szíj a zöld Kamen Rider-re.
Tetszene is feketében a bison, csak az árával nem tudok megbarátkozni. Várok, hátha novemberben lesz akció rá. Addig rendeltem egy más fajtát aliról.Ez a Snoopy ilyen kis tokos szériába jött csak sajnos . Az 5kx is a kisebb tokos volt. Mondjuk annak annyira a dizájnja se tetszett.
Amúgy honnan rendelted a fémszíjat? Én is gondolkoztam az 5kx-re . De a gumi kényelmesebb, nem csúszkál a csuklómon.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
@mriya@
őstag
válasz Faresz1976 #262951 üzenetére
Egész jó minőségűnek tűnik, majd elválik, mennyire lesz tartós.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
baal-amiga
senior tag
válasz 5-ös kezelő #262934 üzenetére
Nem lesz gond. Egy vastagabb bőrszíj (ami a stifteknél is vastag) ad neki optikai tuningot.
Ez egy 44-es óra a pálcika csuklómon.
A szíjat én készítettem."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
@mriya@
őstag
Indokolatlan "óra"megjelenítés.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
dzsi23
addikt
válasz xcvbxcvb #262935 üzenetére
De, nagyon is bejött: puha, hajlékony, nem pormágnes, remélhetőleg tartós is, hibátlan.
Viszont a 36 millis órát kicsinek éreztem a 18.5 centis csulkómon, ezért raktam rá fémet. Nagy óráknál mindig bejött, hogy a fémszíjat szövetre vagy gumira cseréltem, ezáltal kisebbnek látszottak, és kisebbnek is éreztem, gondoltam, fordítva is működhet.
Amúgy eredetileg bőrszíjas, de a gyári bőrrel még kisebbnek tűnik, mint a bison gumival, és nem is tetszik ezzel az órával a sima fekete bőr (+ nem hordok bőrszíjat). A fémet most szereztem be, pénteken.
Seiko SRPK27K1
[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
válasz fagyalllo #262939 üzenetére
Nem lehet, hogy aki mechanikust visel valahol a hátsó kisagyban benne van az igyekszünk óvni a mágnesektől? (Plusz mechanikus szerkezeteknél nagy hangsúlyt fektetnek az antimágnessesegre, mint fícsör ezzel szemben a kvarcnál nem. Valamint több kvarc szaladgál az utakon, így nagyobb a merítés).
-
busman
veterán
Nem bírtam tovább... úton van a Miyako
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Keil Walker #262925 üzenetére
Köszi a képet (is). Jól sejtettem, h nekem (16,5) nagy ez a tok. Még a 49-es L2L miatt is aggódok, pár hét múlva kiderül.
-
Veron
addikt
Baráti kézfogás jár andrew01 kartársnak, aki demagnetizálta a Stowat.
Ezek szerint létezik olyan, hogy csak és kizárólag a demagnetizálás megoldja a járáseltérés problémát. Korábban +25 mp-cel járt, most napi +4,5.
Ja és marha jó custom buildjei vannak a kollégának.
Köszi andrew01!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
eldoble
aktív tag
válasz LimaBravo69 #262931 üzenetére
Nekem is az tetszett, meg a Doxa alatta.
-
LimaBravo69
tag
válasz pulutodurumo #262889 üzenetére
A Marvin gyönyörű, nagyon szép óra!
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Ubulhun
tag
-
Keil Walker
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #262924 üzenetére
Igen, Escapement Time, NH werk, 42mm a tok átmérője és így néz ki a 20cm kerületű csuklómon:
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz vinczetibor #262921 üzenetére
Köszi szépen.
#262923 Keil Walker :
Jobb alsó pilóta az Escapement Time? NH automata v VH31? Nem túl nagy kézen?39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Keil Walker
aktív tag
Kéne még valami kék számlapos, valami katedrális mutatós és valami bronz tokos.. ja és egy nagyobb doboz -
fagyalllo
őstag
Seiko SUR509P1 kicsit átalakítva, a gyári sík Hardlex helyett kapott egy duplán domború zafírt:
-
vinczetibor
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #262920 üzenetére
Elég pontatlan. Kb. 12 mp-et késik naponta. Szerencse kérdése, hogy kinek, hogy jön ki a gyárból, mert ugyan ezzel a szerkezettel, ugyan erről az óráról ódákat zengtek, amikor megvettem. Biztos be lehet szabályozni, de nem akarok megbontani egy 300 méter vízállóságú órát.
Valójában viszonylagos a pontatlansága, mert a Longines órám is kb. ennyit siet, mint ez késik és az £1650 volt. Annak jobban zavar a pontatlansága, de megbontani nem lehet, mert akkor ugrana az 5 év garancia és a Longines ilyen eltéréssel nem foglalkozik vele.
Mechanikus óráknál ezzel együtt kell élni... -
5-ös kezelő
senior tag
válasz vinczetibor #262905 üzenetére
PT5000 milyen eddig? Várok egy órát ilyen szerkezettel. (Bocs, ha már kérdeztem, a memória nem erősségem.)
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Ubulhun #262918 üzenetére
Ha valamit használsz, az kopik. Nyilván, ha minden nap hordod, és kap elég mozgást az óra, akkor felesleges koronáról is húzni, ellenkező esetben meg azért van egy funció egy órában, hogy használva legyen (itt a mai világban is hasznos funkciókra gondolok, nem a tahiméterre és társaira ).
-
Ubulhun
tag
Itt esetleg tud nekem valaki erre válaszolni?
Köszi!"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
dzsi23
addikt
Mai (+ hétvégi).
És egy közös az asszonnyal.
Tissot PR100
Seiko SRPK27K1[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
Pózolj fűnyíróval!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz bigmasterg #262911 üzenetére
Vicces ez az ali. A linkeden 0.47EUR a szíj, miután beléptem már 2,4EUR, mindegyik szín kapott +2EUR-ot a linkedhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #262911 üzenetére
Köszi! Igazából a hosszabbik része az jó lenne, a csatos részből kellene találni rövidebb verziót, mert a 8 cm-es már kicsit hosszú. Eddig, ezt a Baltic szíjat találtam csak, ami 7cm-es, de jó lenne kicsit humánusabb áron megúszni.
-
bigmasterg
addikt
válasz SOAD19 #262910 üzenetére
Csatos fele 8cm + csat (1cm), másik fele: 13cm.
A gyári 8 - 12 cm, kézen is kicsi rövidebb.
Ez az amúgy, csak a piros volt extra akciós.Memmaao:
A gyári Nivada amivel az óra jött nyilván jobb, szebb a csat is, szűkül is (ez az olcsó nem igazán szűkül), és a minta is mélyebb rajta. Csak az 85$ + vám, áfa. -
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #262908 üzenetére
Mekkora a hossza, ennek a szíjnak, főleg a csatos felének? Ugyanilyen stílusút (tropical) kellene már vennem végre.
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #262901 üzenetére
Alakul...
Most látom hogy Mido és SanMartin másodperc mutatója is elmászott miatta.
Akkor gondolom, ezért is szokták kihúzott koronával fotózni sok esetben az órákat.
-
dzsi23
addikt
válasz vinczetibor #262905 üzenetére
San Martin, Seagull szerintem simán megütik azt a szintet, hogy beférjenek ebbe a topikba.
-
vinczetibor
aktív tag
Akkor már én is beteszem az óragyűjteményemet. Igaz, hogy lefényképezni nem tudtam, mert össze-vissza csillog minden óra, de remélhetőleg felismerhető néhány darab belőle. A fele a kínai órák topicjába való...
1. Kínai Seagull ST1908 holdfázisos szerkezet
2. San Martin bronz Sellita sw200
3. San Martin bronz limited PT5000
4. Orient Kano RA-AA0915R19B
5. Seagull 1963 ST1901
6. Junkers 6056-5 sw200
7. Longines Master Collection L888 szerkezet
8. Tissot PRX Powermatic 80
9. Seiko Sharp Edge 6r35 szerkezet
10. Casio mtp-1302pd az egyetlen kvarc
Néhány órán még a fólia is rajta van, azért vettem, mert jól néznek ki és/vagy nagyon jó áron jutottam hozzájuk.
Napi használatban a Longines, Seiko és a Tissot, valamint néha a San Martin Submersible van.
-
Churpik
tag
válasz bigmasterg #262901 üzenetére
Ma is tanultam valamit, rájöttem, hogy néhány Skmei modellen miért van két gyémánt
-
addikt
-
bigmasterg
addikt
#2023 SOTC
Utólag a képen vettem észre, hogy a kis casio full ujjlenyomatos, nem töröltem meg. Sorry.
A két full metal radiós gshock meg másodpercre együtt jár, csak két kattintásból van a kép, hogy mindkét sor éles legyen.
szerk.: Most látom hogy Mido és SanMartin másodperc mutatója is elmászott miatta. Na, most gyorsan csak összeraktam, nem szórakoztam vele.
A certinán és San Martinon meg ideiglens szíj van, pont tegnap este csereberéltem.
(San martin gyári fém szíja órásnál van épp).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok