Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAGARDA
újonc
válasz Zen Master #20575 üzenetére
Üdv! Egészen véletlenül nincs már meg?
-
RAGARDA
újonc
Üdv! Megvan még az óra?
-
young78
tag
válasz Zen Master #164084 üzenetére
Az attól függ, mikori az óra.
-
csabulaxi
senior tag
válasz Zen Master #23887 üzenetére
Úgy látszik a "jövőben" még is csak tud zafir üveget rakni akár még a kvarc óráira is a Seiko.
ez tetszik, de "csak" azért nem veszem meg, mert nem szeretem a római számokat.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Zen Master #23883 üzenetére
Logitech nem is gondoltam volna hogy SWISS.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
seiko
senior tag
válasz Zen Master #22440 üzenetére
Sok sikert hozzá, de én a legmélyebb tiszteletem mellett maradok itt! ;-)
-
Dzsana
senior tag
Nálunk is mindig ilyen kupi van az erkélyen!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
sti10p
senior tag
válasz Zen Master #11564 üzenetére
Nagyjábol szerintem látszik milyet szeretnék, hogy legyen modern is azért, de ne legyen túl csicsás, meg ne "tematikus" és lehetőleg világos legyen a számlapja. Jó ha be van számozva, legyen dátum mutató és inkább kerülném a fekete színt (bár a számok lehetnek azok), valamint legyen fémszíjas és persze az időtállóság és hogy ne késsen szerintem alap egy órátol.
Kínai hamisítványt én sem vennék, ha ezek közül szerintetek az valamelyik akkor szoljatok és kerülöm a boltot.XY
-
busman
veterán
válasz Zen Master #11548 üzenetére
De ezek nem órák ugye? Megvan,karkötő,lányoknak....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
seiko
senior tag
válasz Zen Master #11525 üzenetére
nincs komoly árkülönbség a két szerkezet között, tehát semmiképpen nem ez az indok.
de ha egyszerűen nem kapnak ETA szerkezetet, akkor jön a képbe a teljesen csereszabatos Sellita.
mint az összes többi, nem SwatchGroup-hoz tartózó, de eddig ETA szerkezetet tokozó cég esetében. -
SQX_Barto
addikt
válasz Zen Master #11393 üzenetére
Látom valaki már tapasztalt nagyon CW terén, én még csak a saját fórumjukon irogatok, olvasgatok, és a későbbiekben valószínű veszek egy (vagy két) CW-t.
Egyébként a fórumon nagyon zúgolódnak a rebranding miatt, ez a Chr.WARD sokaknak nem tetszik, sőt vannak akik kategórikusan kijelentették, nem fognak CW-t venni azzal a logóval...
Nekem sem szimpatikus...
Ezt az ETA/Sellita dolgot nem igazán értettem a honlapon sem, ha elfogy az ETA, akkor a másik kerül bele? Mert az alap ETA-sok mindegyik /Sellita jelöléssel vannak a honlapon...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
HourHand
csendes tag
Köszönjük a részletes leírást a CW márkáról és a konkrét típusról. Egész biztosan sokat segítettél azoknak akik tervezik a jövőben valamelyik CW óra beszerzését.
-
seiko
senior tag
válasz Zen Master #11400 üzenetére
akkor ez csere volt.
-
seiko
senior tag
miért is cserélték ki az egész tokot?
szerintem az üveget cserélték, a tokot felújították. -
HourHand
csendes tag
válasz Zen Master #11133 üzenetére
Szia. Nekem is nagyon tetszenek a Christopher Ward órák. Az az igazság hogy, én is hetek óta szemezgetek pont ezzel a típussal, de még nem szántam rá magam a rendelésre. Igaz nekem a krémszínű számlappal jobban tetszik.
Nagyon jól minőségű óráknak látom a CW órákat és nincsenek elszállva az árakkal. Még a chronométer (COSC) certifikációval rendelkező példányok is 200e alatt kaphatók.
Érdekelne a véleményed az óráról. Ha írnál róla néhány sort az jó lenne. Igazából a fentin kívül több típusuk is tetszik. Végleges döntés még nincs, de ez a legizgalmasabb rész az óravásárlásban.
-
seiko
senior tag
válasz Zen Master #10936 üzenetére
talán az országban sincs belőle, nem hogy a topikon. ;-)
de én is megnéznék egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest