- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Sziasztok!
Sok évig kerülgettem a témát, de most elkapott a gépszíj. Meg szeretnék venni pár órát ami mozgatja a fantáziámat.
Első körben az lenne a kérdésem, hogy van valami ehhez hasonló óra kereskedő Magyarországon, Németországban, vagy Zurichben, ahol neten tudom böngészni a kínálatot és/vagy szállítanak? A legfontosabb az lenne, hogy online ki tudjam nézni szépen előre, papírokat ellenőrizni. Budapest, Bécs, München, Stuttgart és Zurich ami jó abban az esetben ha nem szállítanak.
Első körben ezt, vagy azonosat szeretnék vásárolni. Igen mindenképpen zafír, és 1863-as lenne a megcélzott példány.
A másik, hogy nyúzósnak kinéztem egy Seiko SKX009J-t ebayen. Ez mennyire tűnik validnak? Ezen felül a Seikohoz honnan lenne érdemes natúr bőr szíjat nézni hozzá igazodó árban? Nem akarok egy €200-s órához €150-s szíjat azért.
Az a baj, hogy a listám már bővülget a kiszemelt példányokból, de mindenképpen kellene valami megbízható reseller.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Vallás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest