Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futizoli
tag
Empsepo
hagel
Köszönöm!
A tok, számlap, szerkezet is külön rendelés.
Ezen órában lévő szerkezet az első amelyiket nem szedtem szét ès kentem meg 'kezdèskènt...
mègis ez tűnik a legpontosabbnak, mindenfèle babrálás nèlkül. talán èppen ezèrt..
5-ös kezelő
Nekem is volt ùj amphibiam amelyik teljesen vèletlenszerűen megállt, pontatlan volt, de ahogy korábban is ìrtam, tisztìtás, kenès utàn megtáltosodott. Az utóbbi hónapokban nègy amphibiánál is tapasztalatam,összeszerelès minősègellenőrzès terèn vannak gondok Dimitrijèknèl. Megfelelő kenès után mind szèpen teszi a dolgát. Szóval èn rendeltem egy nyolcadikat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest