Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
marel09 #11778 üzenetére
akkor marad a Tissot PRC200, vagy a Certina DS Podium Chrono, Certina DS Podium Big Size, így hirtelen én ezek közül nézegetnék
Tissot ügyben keresheted young fórumtársat, Certinát úgy néz ki sajnos boltból kell megvenned
-
marel09
csendes tag
Elsősorban "öltönyös" óra lenne, de szeretném akkor is hordani, amikor nem öltönyben vagyok, tehát elegánsabb, de nem amolyan estélyi óra. Köszi az eddigi gyors hozzászólásokat, csekkolom őket. Sajnos a 150.000 Ft már sok, ennyit nem adok(adhatok) ki rá, agyon is csapna az asszony.
-
Ball Hydrocarbon Ceramic XV:
Sajna 'kicsit' dragus.
-
pohár
félisten
válasz
marel09 #11773 üzenetére
első blikkre amit ajánlanék, Tissot PRC200, Certina DS1 automata, bár utóbbi kicsit drágább mint a kereted
esetleg a Certina DS Podium Big Sizeamúgy young78 fórumtársunk tud olcsóbban beszerezni sokfajta órát, a bolti árnál jóval kedvezőbben, így vehetsz jobb órát is, és nem futsz ki az általad meghúzott határnál
lehet csak én vagyok a hülye, de most te elegánsabb, picit sportos megjelenésű órákat keresel, vagy nagyobb, robusztusabb órákat? mert a Zeppelin emlékeim szerint inkább öltönyös óra, a Steinhart pedig nem
-
marel09
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek! Vagy ha úgy jobban tetszik, sziasztok!
34 éves fejjel eljutottam oda, hogy szeretnék egy karórát. Hozzáteszem, utoljára 15 éves koromban volt valami Poljot márkájú órám, azt elhagytam, azóta nem volt a karomon semmi.
Mivel látom, hogy itt már-már professzionális szinten megy a diskurzus, bátorkodom segítséget kérni kedves fórumtársaimtól, mivel jómagam egyáltalán nem vagyok otthon a témában (az utóbbi pár hónapnyi hozzászólásokat azért átolvastam).Szóval, amilyen kellene, az mindenképp bőrszíjas, szemre tetszetős, és ne kerüljön egy vagyonba, viszont idő és értékálló legyen, azt szeretném, ha évekig szolgálna, vagy minél tovább. Boltban szeretném megvásárolni, és kb. a fórumokon is látható Steinhart vagy Zeppelin megjelenés/stílus, vagy ilyen kategóriájú órák tetszenek. Az ár, amennyit hajlandó lennék kiadni, mondjuk 100.000 Ft körül, persze nem ragaszkodom a maximumhoz. Sportolni, vízben, kirándulni stb. nem hordanám, csak munkába, illetve olyan társasági eseményekhez, ahol tudnék rá vigyázni (tehát kocsmába azért nem
.
Nagy tisztelettel fogadok bármilyen segítő szándékú hozzászólást!
-
ToBeY
nagyúr
A "Vintage" kifejezés mit takar az órákbál?Pl submarinernél láttam ilyet
-
ToBeY
nagyúr
A Miyota 8215 szerkezet sokkal rosszabb mint mondjuk ETA 2824-2?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest