Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrielo
csendes tag
Nekem DS1-esem van, az itteniek tanácsára vettem meg! Kiváló óra, és iszonyatosan szép! Nem mondanám, hogy túlzottan elegáns óra. Most jelenleg egy Hirsch Heavy Calf szíjjal hordom. Lehet, hogy most drága lett, de szerintem ebben az árkategóriában még így is ez a legjobb választás!
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #10389 üzenetére
ez azért inkább sportos, mint elegáns.
a ds-1 nagyon eltalált fazon szerintem.. -
-
pohár
félisten
-
Jojo5
őstag
mikor megláttam majdnem besírtam, hogy ajjaj a képeken jobban bejött
ez szebb így a képrőlnorbertb88: ds1 nekem túl elegáns volt élőben... de az a baj, hogy ez még csak álom, hogy ilyet hordjak mert nem akarom minden pénzem 1 db órára fordítani... majd ha lesz saját állandó kereset lehet gondolkodnom addig meg az olcsóbbak közül hátha találok valamit mondjuk egy seiko monstert vagy valamit ami tetszik és még elérhető is...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
hát fordítva vagy bekötve, ennyi
nekem csak a fémcsatos ment fel a karomra belőle, haha
iszonyatosan gyönyörű óraGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
norbertb88
tag
Na akkor check-old csak le a ds prince-t....!
Annyiszor írták már itt, hogy ilyen szép meg olyan szép a ds1, hogy elmentem megnézni és pont egymás mellett volt a ds prince és a ds1. Hááát nekem jóval gusztábbnak tűnt a prince!!!
Egészen annyira, hogy az egyik kedvencem most! -
Jojo5
őstag
én már mondtam, hogy brutálszép így képekről a Prince De a DS Action Diver sem ronda...
Élőben kéne látni őket... mert én pont az vagyok aki meglátta a PRC 200-at és mondtam na ne hát ez így nem szép... ugyanez volt a Veloci-t-vel is
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz norbertb88 #10389 üzenetére
jaja, csinos
ipad, pf... csúcsmasina, és nem tudsz róla linkelni se?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
norbertb88
tag
válasz norbertb88 #10388 üzenetére
http://certina.timecenter.hu/certina+orak/gent+automatic+karorak/C008.426.16.057.00.ora
ui.: bsocsi, h így linkelek, de ipad-ről macerás.....
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dr.Zoo #10386 üzenetére
Na meeek csicsizni, mert behasítottunk a haverral egy üveg 6 éves párlatot, rendesen beágyazva, ő már megkergette a rókát, én bírom még magam, de aludni kéne a tokajit már lehet nem kellett volna lenyelnimellé jó éjt mindenkinek, a mecha a király!!!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dr.Zoo #10383 üzenetére
Nemtudom miért irtózom a kvarctól, de nem kéne, pedig vagy 5 évig egy baszott nagy G shock-ot hordtam...
Olyan mint az erősítő a szobámban: ha kérdik mennyi watt, csak mosolygok, 2x7. Rögtön kapom az ívet: dolby sztereo? Nem.
Csöves.
De ha beröffentem, telemegy a pizsid, olyat szól
Asszem öregszem, de nekem akkor sem kell kvarc"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
-
MaUser
addikt
Jaja. Bár nagyon nem értem a Seiko-t, hogy ezekből a gyönyörű alap Seiko 5-ökből miért nem csinál zafírüveges verziót is. Rengeteg van, ami tetszik belőle, de nem merek venni, mert amilyen mázlim van, az ásványüveget a második nap csapnám neki valaminek... Tudom hogy van a Superior sorozat is zafírral, de abból meg nem tetszik egyik sem.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
pohár
félisten
válasz busman #10374 üzenetére
nekem egyáltalán nincs pálcikakezem, de visszataszító órák
baszott nagy lünetta, apró számlap, csúnyaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tupacamaru #10371 üzenetére
ez az, köszi
de az árát meglátva rájöttem, hogy még nem nekem valójaaa hogy automata kronó, akkor így már érthető az ár
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
de minek vegyen nagy batár órát, ha nincs szüksége a tudására?
bár ez egyénfüggő, de rühellem az ilyen nagy batár órákat, mint ezek a búvárórákEmpsepo... mi ez a fekete óra? linket tudsz dobni?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Némelyik átalakított SM nagyon jól néz ki. [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz Empsepo #10360 üzenetére
Ezt rendesen használták, és nem az irodában.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
seiko
senior tag
válasz Empsepo #10358 üzenetére
lehet, hogy van itthon is zafír hozzá, ezt a szervizben kéne megkérdezni.
többen állítják, hogy a Hardlex is bőven megfelelő, de én zafírmániás vagyok.
ha az üveg méretpontos, akkor egy szintén méretes tömítéssel kiegészítve a vízállóság megmarad.
gondolom, szélvédő-csere után ezt úgyis ellenőrzik, hiszen búváróráról van szó. -
Empsepo
senior tag
Erre vállalnak garanciát?
A Monster mégiscsak búváróra.Az üveget külön helyről kell rendelni?
Érdekes.Engem nagyon foglalkoztat egy Seiko Monster.
Meglátom még, illetve megvárom a topiktárs véleményét. ( Asszem Busman )runner
Szép?
Szerintem egyenesen tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
-
runner 125
nagyúr
válasz apralatti #10348 üzenetére
..100k-ért én biztos nem Casio-t vennék. De, szerintem ez már az az árkategória, ahol szart úgysem adnak a kezedbe. Nézz ki pár típust, linkeld be és a szakik majd segítenek szerkezet ügyileg.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
qfm
őstag
Nem értettem miért szidják itt páran a casio-k külsejét. Múlt héten eljutottam végre egy óraszalonba ahol tudtam nézelődni. Tényleg elég más a valóság mint fotókon. A nagynak hitt órák, szinte kicsinek tűnnének a karomon, a fotón szépen kinéző óra, kifejezetten jellemtelen volt, amelyik pedig nagyon nem tetszett fotón szinte a legjobb volt amit láttam. Azt hiszem egy ideig még nézelődnöm kell, mindenesetre már tudom legalább hogy milyen méret nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
apralatti
csendes tag
Többfajta szerkezetű óra is érdekelne. Lehet elemes, fényenergiás kvarc, felhúzós mechanikus, automata szerkezet is. A lényeg a ti véleményetek. Van ötletem, pl.: Casio Wave ceptor EQW-M1000DB-1A. De kíváncsi vagyok hozzáértő véleményre, ami teljesen független az enyémtől.
Felőlem ajánlhattok használt szovjet automata órákat is, ha szerintetek az a jó választás.
Mégegyszer köszönöm az építő jellegű írásokat.
-
apralatti
csendes tag
Sziasztok! Kifejezetten órás szakemberek véleményére lennék kíváncsi. Egészen pontosan arra, hogy 100.000 Ft-ból milyen órát vennétek?
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat!
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #10343 üzenetére
annyiba kerül, mint egy prc100.
csak szebb annál. -
tupacamaru
veterán
Seashark Chrono-t én is néztem de szerintem picit túl vannak árazva, ahhoz képest hogy kvarc szerkezetesek.
-
Jojo5
őstag
válasz Empsepo #10341 üzenetére
Nem rossz, de nekem a Seashark-ok jobban bejönnek főleg az automata meg még a skipper-ek is szépek
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
Azért ez egy masszív darab!
[link]
Bárki bármit mond, nagyon meg vannak csinálva ezek az órák és talán még az áruk is elérhető. -
seiko
senior tag
válasz SQX_Barto #10337 üzenetére
érdemes az új órát 2-3 hónapig figyelni, akár le is írni a járását normál használat mellett.
ha ennyi idő után úgy érzed, hogy szabályoztatni kell (napi 10" fölötti eltérés), akkor már meg tudod mondani az órásnak, melyik irányba tegye.
ő úgyis gépsegítségével fogja állítani a hajszálrugó kulcsot, de nagy segítség neki, ha tudja, hogyan jár az óra viselés közben, és hogyan lerakva. -
SQX_Barto
addikt
válasz Mariner #10336 üzenetére
A dátumváltásos módszert sejtettem, de gondoltam megkérdezem hátha van más módszer is, viccért nem haragszom
Kb az első hónapban kell elvinnem majd beszabályozni vagy mikor[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mariner
tag
Ha sokszor félhangosan ismételgeted neki a gyártói nyelvén(Tissotnál:német,francia,angol egyes típusoknál kínai)akkor előbb utóbb megtanulja.Kicsit gyorsabb módszer ha a mutatókat tekered előre és amikor 12óra után dátumot is vált akkor van délelőtt(ez sok éves népi megfigyelés).Ja és dátumot akkor ne nagyon váltsál,ha esetleg az óra maga is megkezdte már a dátumváltást(típustól függően olyan este10 és hajnal3között).
Bocsánat a viccért,nem cikizni akartalak[ Szerkesztve ]
MZ/X jelentkezz!
-
Mariner
tag
válasz Palika71 #10333 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van.A beszabályozáskor azt igyekszik az órás elérni,hogy felhúzástól felhúzásig(24óra általában) legyen a lehető legpontosabb,vagyis a feszített rugónál szedjen őssze valamennyi járáseltérést,amit aztán a lelazult rugóval behoz,majd 24 óra elteltével lehetőleg ne siessen,de a késés sem megengedett.Ahhoz,hogy az óhatatlanul fellépő(a rugó lejárása miatt)sietést kompenzálni tudják,érdemes úgy beállítani,hogy előtte meg negatív irányú legyen a járáseltérése.Emiatt könnyebb a mechanikust beszabályozni mint az automatát,mert annál soha nem tudhatod mennyire lesz a rugó feszített.Egy aktív életet élő emberen szinte folyamatosan felhúzott,egy keveset mozgónál pedig szinte laza rugóval is járhat az óra.Emiatt az jobban személyre szabott.A nálad/rajtad pontos óra lehet,hogy ha én viselném akkor késne /esetleg sietne.Mindez a rugó azon tulajdonságából következik,hogy nem lineáris(állandó)az erőleadása.
MZ/X jelentkezz!
-
SQX_Barto
addikt
válasz Palika71 #10333 üzenetére
Köszi!
Tehát ha állandóan mozgásban van és/vagy koronával felhúzom, akkor viszonylag pontos lesz? Régebben olvastam arról is mikor kell és mikor nem szabad dátumot állítani, az hogyan is van? És honnan tudom, hogy a beállított 6 óra az 6 vagy 18? És az óra ezt honnan tudja?If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Palika71
őstag
válasz SQX_Barto #10332 üzenetére
Nem az oldal irányú mozgás, hanem az óra tengelye körüli elmozdulás húzza.
Az egyenletes mozgásnak nincs köze a pontossághoz.
Az óra a teljesen felhúzott állapota közelében a legpontosabb, mikor már a tartaléka vége fele jár, elkezd jobban sietni.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
SQX_Barto
addikt
Ha jól értem a svájci automaták lényegét, akkor kétféleképpen "töltődnek". Az egyik az oldalirányú mozgás viselés közben, a másik pedig a koronával való felhúzás, na és persze nem pontosak, mint egy kvarc a mechanikából adódóan. A kiszemelt PR100-ról azt olvastam, hogy 38 óra a menettartaléka, ez azt jelenti, hogy mozgás nélkül még 38 óráig vánszorognak a mutatók?
És minél egyenletesebb a mozgás, annál pontosabb az óra, azt hiszem.
Az óraforgató pedig a viselés helyett járatja az órát, vagy ha az embernek több automatája van, akkkor mindig amelyiket nem hordja, berakja oda[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
salieri.
őstag
meggyoztetek szerintem a kronos prc200 lesz ,de meg egy- kettot alszok ra
-
Empsepo
senior tag
válasz runner 125 #10325 üzenetére
Nem hinném, hogy Tyson lett volna a legmegfelelőbb személy a Rolex számára...
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #10320 üzenetére
-
SQX_Barto
addikt
válasz bandus #10313 üzenetére
[link]
Nincs velük tapasztalatom, meg nem is értek hozzájuk, csak multkor szóbajött és ezt találtam. Majd valamelyik szaki biztos többet tud mondani
Itt egy Boxy óraforgató volt a legolcsóbb, ha jól emlékszem 30ezer körül.[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Najo, azt hiszem atertekelem ezt a dolgot akkor, ha igy kapom az ivet. Koszi, valami mast nezek akkor majd ebben az arban.
hábm bábm
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #10309 üzenetére
Nekem a ugyanaz kronós PRC 200 van, csak bőrrel. Szerintem nem kérdés, de Te fogod hordani.
Erről már leírtam a véleményem, én tudom h eredetit hordok, ami engem megnyugtat. Az, h ennyi belőle a fake szar, egyértelműen azt mutatja h sikeres és kelendő darab.
Sokat járok mindenfelé, de még nem láttam más kezén.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz salieri. #10307 üzenetére
hát ne várj ránk, hogy mi döntsünk helyetted
amúgy ha venni akarsz, ne boltból vedd, csak ha milliomos vagy, máskülönben young topiktárstól veddha letisztult óra kell, akkor az automata, ha nem, akkor a másik
-
salieri.
őstag
Sziasztok
Tissot PRC200
T014.430.11.057.00
vs.T17.1.586.52
?
-vételár nem szempont.
-kronós jobban tetszikemiat nem tudok dönteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok