- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok
Suzukira jó a Golf/Skoda felni is?
-
xmad
őstag
válasz
Davidof92 #7596 üzenetére
ma voltam egy ismerős autószerelőnél.. nem lát semmi sérülést a futóművön.. az is elképzelhető hogy a kopott gumi miatt húz egy kicsit ( 11 éves autó és a gyári gumik vannak rajta
)
cseréltünk olajat, gyertákyat meg légszűrőt.. hát sokkal jobban megy.. meg a hangja is szebb lett
-
Davidof92
senior tag
Voltam boltba, vettem somogyi' hangszórókat előre, bc2-100(papíron, valójában bxc2-100asok), 3500 volt párba, majd ha hazaér apa akkor lehet be is szereljük, aztán hadszójjo'
már csak kazetta adapter kell
-
xmad
őstag
nyikorgás megoldódótt.. befogott a bal első fék.. a munkahenger össze nyomta a betéteket és azok utána ott is maradtak... na azt most megcsináltuk.
de jobbra továbbra is húz az autó..
elképzelhetőnek tartom hogy megpadkázták aztán elállítódott a futómű
-
xmad
őstag
válasz
Davidof92 #7593 üzenetére
amikor tekerem a kormányt vagy enyhe jobb kanyar van vágod
mentem én is vele...amikor fékezeknem nyikorog semmi..
egyébként a suzuki 2000-es 993 ccm-es 98 ezer km-t futott. kasztni rendben, motor szépen jól jár, váltó is tökéletes.. nemtudom mi lehet az a nyikorgás :S :S
motorba viszont látszik h a szelep fedelet egyszer már le szedték.. bár az gondolom most nem lényeges
-
xmad
őstag
haverom vett egy suzuki swiftet de kéne egy kis help.. 2 probléma merült fel amit a próbakör alatt nem vettek észre.
amikor tekeri jobbra a kormányt menetközben éles nyikorgó hangot hallani, de ha jobbra tartassz az autóval akkor is nyikorog vmi a bal első kerék felől..mint amikor 2 fém csúszik egymáson.. ez mi lehet?
a másik.. enyhén jobbrahúz az autó... ezt vajon futómü állítással lehet orvosolni?
-
Cheesy
őstag
Ma este megnéztem milyen hangkeltők rejtőznek elöl. 2 csavar és egy bolha kipattintása után már csak a 4 rögzítő csavar volt hátra és ez rejtőzött ott. Állítólag még soha nem volt cserélve az első hangszóró, de így ránézésre ezt kétlem:
A hátsó, a kalaptartóban lévő két 'kerek':
1
2
3Magát a márkát (AudioDesign) nem ismerem.
Lemértem, 10cm átmérőjűek.
Milyen márkát javasoltok bele ami szól is? -
xmad
őstag
amit haverom adna annak tudom az előéletét úgy ahogy meg hogy mik a hibái mer persze elötte már sokat mesélt az autóról.. elmondta hogy az alvázán van felületi rozsda..de nem lyukas sehol.
a kereskedős autó meg ugye tartok kicsit azér hogy kereskedésből van.. ott szokásuk vissza tekergetni az órát is
de érdemes megnézni igen
-
Mercutio_
félisten
500-ért ,már klímásakat is adnak, persze jól meg kell nézni milyen állapotban van.
Klímáról jut eszembe: Ezekben a régi swiftekben mennyire használható a klíma, vagy csak arcüreg és csonthártyagyulladást okoz?
-
mdk01
addikt
válasz
Davidof92 #7577 üzenetére
Hát nem pattan fel olyan lendülettel hogy vissza kelljen fogni de felemeli szépen lassan.
Annyi a trükkje hogy soha nem segítettem rá egész életébe(10+év) csak minimálisan ha szükséges volt. Nem szabad erőltetni a gáztelókat mert akkor hamarabb mennek tönkre. Ezt a kocsit mi hoztuk ki a szalonból ezért működik még ilyen tűrhetően. -
xmad
őstag
erről mi a véleményetek?
illetve haveromnak van még egy eladó kocsija.. szintén 1.3-as. 2000-es évjáratú 109 ezer km-el.. rendszeresen karbantartott.. azt mondja olajat kell csak cserélni benne. tehát benne megbízok ezen a téren.. csak ő 500 ezret akar a kocsijáért
övébe van fordulatszámmérő, elektromos ablak, központizár, komplett hifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest