Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Városi, rövid távokra szaladgálós autót keresek éppen. Megnéztem egy FL "Hatchback" 1,3-as Lianat. Röviden: tetszik nagyon az autó, belseje nagyon szép (meglepően igényes a bele egy Suzukihoz képest), alul a futóműnél látható rozsda. El szeretném majd vinni második körben egy vizsgálatra, de előtte gondoltam kérdezek, hátha tudtok segíteni.
3 kérdésre bontanám legfontosabbtól a legkevésbé felé:1.) Legfontosabb: Indításkor van egy furcsa zöreje, utána tökéletesen és halkan jár. Nem adja vissza teljesen a felvétel, de hátha... Eladó szerint bendix (szabadonfutó?) probléma, első blikkre nekem is az önindító volt az első gondolatom, mert ilyen hangosan egymáson elcsúszó fogaskerekek hallhatóak. Gondolom ez az: [link]
A hangja: [link]2.) 4 elektromos ablakemelővel rendelkezik, kipróbáltam, működnek, viszont eléggé komótosan mozognak (1-es Focusunkhoz képest). Szándékosan ilyen lassúak vagy elfáradtak (300k+ km)? Drága a cseréje?
3.) A gyári rádió nincs benne, sima mezei rádió van a helyén. Szeretnék hozzá okosabb, Android Autós fejegységet. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Ajánlott darab?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen routert?
- Villanyszerelés
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest