Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
Ezek a japó motorok imádják a pörgetést, néha meg kell küldeni a gépet. Amikor rám jön az autó karbantartás
, akkor odalépek neki minden fokozatban 6000-6500-ig. Hadd szóljon!
Akkor vehető legjobban észre, amikor megyek innen haza Debrecenbe. Autópályára rá és végig 140-el óra szerint, ami kb. 130 ténylegesen. Utána érezhetően jobban megy a gép.
Mennyi volt a szerviz? Nekem most kell menni 15000 km-esre vagyis az egy évesre. Mondták, hogy 14000 gm olajjal. Na köszönöm, olyan fost nem kérek a gépbe. De lehet ám castrollal is kérni mondja nekem a nőci. Az már jobb, és akkor veszi elő a papírt, nézi az árát. Na itt dobtam egy hátast. 3175 literje. Vagyis 12700 a 4 liter. És akkor 23000 a szerviz. Na ekkor hagytam ott őket és szépen megvettem itthon ugyanazt a castrolt 8500-ért, és a szűrőket meg a suzukialkatreszek.hu-ról. Így vagyok 15000 forintnál és nem gm olajjal. A melót meg elvégzem én. A pecsétet meg megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest