Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Sziasztok! A 2006-os suzuki swiftemhez vettem ezt: [link]
A régi rárohadt, le kellett faragni róla. A T alakú adapter rajta maradt természetesen. A leírás szerint csináltam mindent, mégis maradt 1 cm távolság a szoknyát tartó gyűrűtől. A váltógomb szilárdan áll. Szedjem újra szét és nézzem meg mi szorult alá, vagy az a lényeg hogy szilárd legyen? Külső méretre egyezik hajszálra a régivel. Előfordulhat hogy a belső méretezés nem jó ? Eléggé rá is ütöttem,nem megy lejjebb. Köszi, ha mondtok vmit rá."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Sziasztok!
2006-os suzuki swiftem van, hidegen zúg, kuplung benyomásra elhallgat. Ha nem tévedek,akkor nyelestengely csapágy hiba.
Találtam szervízt a neten ahol cseredarabnak beveszik a váltómat és betesznek egy felújítottat. Egyúttal szimmeringet és kuplungot is cserélik nagyon jó áron.
Az utóbbi időben viszont megjártam egy csomó szerelővel, ráadásul a google térkép egyik hozzászólásában egyből ott volt, hogy valaki írta,hogy a régi kuplungot benthagyták de kifizettették... Merjem vagy ne? Gondolom a gari is csak papíron létezik. Adjatok tanácsot hogyan vezényeljem ezt le. Köszi[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz TommyY2 #52837 üzenetére
Jól teszed. Nagyon nehéz becsületes szervízt találni. Folyamatosan figyelni kell. Én is viszem az olajat, de nem állok ott a cserénél így csak remélni tudom,hogy azt rakják bele. Ugyanúgy kell figyelni autóvásárlásnál is.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz TommyY2 #52831 üzenetére
És mit csinálsz ilyen félretett olajokkal? Szerintem olajokkal foglalkozó laborban spec. vizsgálatokkal lehet különbséget tenni köztük. Az érzékszervi vizsgálat csak az alap, innen indulnak a műszeres vizsgálatok. Szerintem érzékszervi vizsgálattal minimális következtetés vonható le csak.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz 2ozzmexy #52815 üzenetére
Sosem jutna eszembe Mannol.
Mégis egy barátom hozott nekem Mannol olajat. Idegenkedtem tőle,de azt mondta hogy a családja összes kocsijába Mannolt rak, és megnéztük azt is milyen szabványoknak felel meg.
Már 4 éve használom gond nélkül."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Az a baj, hogy sokat raknak rá a kereskedők. Volt egyszer egy különleges alkalom, és valaki hozott nekem 11-ért 20 ezres gyertyát (2006-os Swiftbe 4 db Irídium gyertyát). Számlával. (Vadiúj, nem lopott, nem hamisított, jó minőségű ) Mert neki akkora kedvezménye volt. Nagyon lehúzzák a sima vevőt sajnos.
tboldi: nagyon szép
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Ezeket a szabályokat :[link] figyelembe veszik fóliázáskor? Csak kíváncsiság. Úgy tudom amúgy is tilos teljesen lesötétíteni elől.
-
LK
addikt
válasz pető bá' #52552 üzenetére
Eladod a gumit és veszel ilyet. Vagy ahogy én csináltam, első kettőt lecseréltem aztán később a hátsó kettőt. Alacsony éves futásra és főleg városban tökéletes választás. Ha egyszer megyek vele hóban, beírom ide.
AMD Power: hozzáértőbb haverom is ezt mondta,hogy nagyobb (autónál) guminál még jobb a helyzet és akár hóban is jobban működik a dolog. Kis Swiftemet is direkt ki akartam próbálni Nexennel hóban, de nem volt a télen. Főleg azért érdekel,mert előtte 8 éves noname 4 évaszakosom volt előző tulajtól, és 1x néhány centis hóban elmentem vele dolgozni, hát folyamatosan korrigálnom kellett. Össze akarom hasonlítani őket.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Sera26 #52532 üzenetére
Az igazán bosszantó az lenne, ha egyszer lent maradna a mutató, aztán az ember kontójára kísérletezgetnének a javításával. Jártam így Opel Zafira A alapjárat ingadozással. 4 év alatt a 3. szerelő jött rá a problémára, és ezt mind én fizettem.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Szilágyi84 #52399 üzenetére
Ugyanilyen Swiftem van. Márkaszervíz 24 ezerért cserélt volna olajat szűrővel 2020-ban. Kérdezem a telefonba a szervíz vezetőtől, hogy milyen olajat tesznek bele? Azt mondja nem tudja, megkérdezi a szerelőt (na itt más büdös volt nekem, hogy nem tudja) Válasz: azt ami való bele. Alig tudtam kiszedni belőle,hogy 10w40-es olajat akar belerakni. Nem is kértem. 5w30 került bele. Úgyhogy nagyon oda kell figyelni.... És most nem az a lényeg, hogy én esetleg túlzásnak tűnő minőségű olajat használok-e vagy sem, hanem a kommunikáció siralmas volta.
2ozzmexy: szabad megtudni, hogy mi lett a vége a lehúzásnak? visszamentél vagy nem foglalkoztál vele?
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz 2ozzmexy #52201 üzenetére
Magam cseréltem, és 110 ezer kilóméternél kell cserélni. Kivettük a gyertyát és elraktam,mert ránézett egy srác a szomszédból,aki a Szuzukinál mérnök és ő mondta, hogy még használható,alig kokszos. A kocsimban 105 ezer van.
-
LK
addikt
válasz Gyöször #52170 üzenetére
Próbáltam. Cibáltam,de semmi. Úthibákon jön elő, ütődéskor. Ezért gondolok a szilentre. Lehet kipakolom az egész csomagtartót is, nehogy ott nyöszörögjön valami.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Sziasztok! 2006-os Suzuki swift. Ha megyek vele jobb hátul olyan hangot hallat, mintha két 1 literes vízzel teli műanyag palack csikorogna egymáson. Inkább ilyen cicergés szerű. Sima úton csöndben van. Szilent vagy lengéscsillapító? Vagy más? Van tippetek? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Trollok komolyan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik