- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
válasz
Napfénysüti #38399 üzenetére
Teljesen igaz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #38396 üzenetére
What?
Az új Swift is kapható ugyanazzal az 1,2-es szívóval, mint az előző.
Szajo: Én az újra szavazok, GL+ alá nem adnám. Egy hasonlóan felszerelt, páréves használt nemigen olcsóbb, nagyon tartják az árukat.
A csomagtér nem nagy, de ha a jelenlegi Swift méreteivel is elvagy, akkor nem hiszem, hogy gondot okozna. -
M_AND_Ms
veterán
Jó kérdéseid vannak.
Tágas? Menj el egy szalonba és ülj bele és próbáld ki!
Megéri-e az új alap, vagy egy használt felszerelt?
Nézz körül mennyiért mennek a használtak és mennyi az új, majd döntsd el magad. (megjegyzem összehasonlíthatatlan, mert a régi csak(!) szívóval volt, az új meg csak(!) turbóval.
Amiket kérdezel, az mind szubjektív, egyénfüggő. -
Szajo
őstag
Új swiftről mik a véleményetek? Olcsó fent tartani? Valamint mennyire tágas?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
r.levente75 #38387 üzenetére
Nekem repedt szélvédő cseréje után kezdett előbújni ez a szigetelés. Nem hiszem, hogy emiatt újra ki venni venni az üveget. Ez csak egy szivacsréteg, ami a műszerfal teteje és a szélvédő közti rést tölti ki, hogy a ne fixen feszüljön neki a műszarfal a szélvédőnek, de rés se maradjon. Ez a szivacs tud elmozdulni, amit vissza kell tolni a helyére.
A kollégánál valami más kezdett el zörögni a hidegebb idő beálltával -
villifog
tag
válasz
Motion_Blur #38390 üzenetére
Esetleg csak acél felni, 4 db.-nál ingyenes szállítással.
TPMS-t láttam 6000 Ft környékén a jófogáson, mondjuk nem tudum mennyire lutri. -
t1
veterán
válasz
Motion_Blur #38388 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Fater Vitarájára kellene 16"-os acél felni, TPMS szelep + téli gumi.
Honnan érdemes venni ezeket illetve mi a 16-os gumiméret?
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Sx4 - Scross -ról lenne szó. 2017- es. A műszerfal és a szélvédő találkozásánál van egy polifoam szigetelő. Ez a nyáron felvált és felpúposodott és kijött a műszerfal mögül egy kis részen. Én hülye visszatömködtem, de mivel ez ragasztva van, így természetesen nem jól ragadt vissza. Azóta zörejt hallok onnan. Nyáron nem viszont hűvösebb időben igen és nagyon zavaró. Lehet, hogy nem ez okozza, de szeretném megnézetni, de félek szervizbe vinni, mert a teljes műszerfal bontásával jár és elég rossz tapasztalataim vannak a gyári szervizekkel kapcsolatban.
Esetleg van itt köztetek szerelő, aki márkaszervizben dolgozik, vagy tudtok ajánlani olyan szervizt, ahol bátran ott hagyhatom a kocsit javításra?
Köszönöm! -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok ilyet 2002-es swifthez?
-
kisza25
félisten
válasz
hundai #38377 üzenetére
Én annó 1hétig jártam alapjárat nélkül, 2 hétig meg kuplung nélkül
Nos a kanyar elött szépen visszarakod 2-be és motorfékezel, aztán mielött lefulladna, vissza lépsz a gázra, a kuplungal is játszani kell közben
Amúgy meg 1lábbal lehet egyszerre nyomni a féket meg a gázt, azautóversenyzők is így járnak el kanyarokban, hogy ne essen vissza a fordulat, csak ők más miatt(gázfröccs)
-
pjen
félisten
válasz
hundai #38377 üzenetére
Ha engeded a kuplungot és adsz gázt be is tolja magát.Mért nem mész ki valami hosszú egyenes főútra.Bekalibrálja saját magát.Egyébként én a mostaniban is cseréltem aksit és az előzőben is és nem volt gond.Az elmúlt télen sok rövid utam volt,sokszor töltöttem az akut,hogy levettem a sarukat,de csak a rádiót kellett hangolni.
-
hundai
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Eléggé más vezetési stílus kell így, hogy ne kanyarban váltásnál fulladjak le vele..
-
hundai
aktív tag
-
Darksiders84
aktív tag
Visszapillantó tükröket lehet utólag elektromos motorosra csináltatni hogy távirányítón zárásnál becsuk nyitásnál kinyitodjon? Mennyibe kerülhet vagy ilyenek csak gyárilag léteznek az újabbakban?
-
válasz
Motion_Blur #38365 üzenetére
Úgy lesz
-
benczeb
aktív tag
-
törölt tag
válasz
kisza25 #38361 üzenetére
A meleg motor esetén még el is tudnám fogadni. Nyáron, üzemelő klíma mellett.
De az én helyzetem beindítás után van és kikapcsolt légkondival. Amúgy a korábban szóba került, meleg motor melletti felpörgés nálam eddig nem volt, lehet, az Ignisek (is) eltérő lelki állapotúak.
Nem egy vészes dolog, 1500-1700 köré felkúszik és hamar be is áll ezer alá.
-
Tibko8
senior tag
válasz
#77646080 #38358 üzenetére
Az Ignis az még másabb kategória az nagyon gyakran megemeli a fordulatot csak úgy 1500-1800 fordulatra meleg motornál. Amire még nem jöttem rá miért.
(Egyébként nagyon tartós egy motor. Apum taxira használta nem kímélve de tényleg ha menni kellet akkor ment. Most cserélte le 489 000 km van az órában. De ilyen 600 000+ km lehet valójában. 400 000 km tett bele ő Taxi üzemben és kuplungon és a tipikus suzuki váltó hibán kívül eddig nem volt semmi különös baja. Mostanra féltengelyeket kell cserélni meg most lett cserélve a hátsó szilentek.)Mert pl az én ezredesem is van hogy kicsit magasabb a fordulat meleg motornál 1200 körül de megy is vissza 800-900-ra.
-
törölt tag
válasz
Tibko8 #38357 üzenetére
Megerősítem, csak pár napja járok az Ignis-szel és ez volt az első kérdésem nekem is, miután először indítottam be. Ez az első Suzukim (eddig Lada, Ford, Peugeot és Skoda voltak), tehát nem találkoztam a jelenséggel, de ugyanezt a választ kaptam. A japán gyártó modelljeinél ez a kezdeti, rövid felpörgés normális. :-)
-
Tibko8
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #38355 üzenetére
Teljesen normális.
Nálam is az ezredes 2000 fordulaton indul vagy az felet. Ilyenkor nyeli is rendesen az anyagot.
Eleinte nekem is fura volt. Előtte sokáig dízel volt ott pedig hideg indítás után 1000 volt az alapjarat rögtön. Meg másik benzines autónál sem volt ennyire magas mint a suzukinal. -
tboldi
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #38355 üzenetére
Hidegebb van, többet megy a szívató.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. bnőm 99-es 1.3as swift-je indításkor 2000-2500as alapjáraton kezd és megy lejjebb 1 perc után beáll 900-1000 közé. mi lehet a gond?
-
dnelb
veterán
válasz
Darksiders84 #38349 üzenetére
45os a tank és 38nal villan ki. 2012+ sport meg 42es és 39nel. egyébként Az F betű középső száránal áll le
-
Bandus99
őstag
válasz
szvsz ugyanannal a kutnal ugyanazzal a toltovel ugyanugy betolva telerakod kattanasig, mesz vele, majd ugyanott ugyanugy megint kattanasig. Aztan szamolsz es kideru mennyi az annyi
-
jézusom
addikt
válasz
Nekem sikerült párszor 30+ litert tankolni
most is amit vettem szuszkát hazafele pályán jutott eszembe tankolni kéne, mert a kereskedő kb egy decit tesz bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest