Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok Suzuki vásárlás előtt vacilálva Splash 2008 vagy Swift 2006 ami érdekelne. Gondolom a Swift nagyon jól eltalált autó megbizható nyúzható olcsó fenntartású stb és van már rengeteg eladó ami aggaszt hogy valószínűleg sok a széthajtott is viszont Splash szinte alig van. Miért van ilyen kevés eladó Splash mert jobbak megbízhatóbbak vagy az ellenkezője és nem lett annyira elterjedt modell? Melyiket lenne érdemesebb? Kinézete és belső hely mérete nem szempont inkább fogyasztás megbízhatóság alkatrészárak hibásodási lehetsőségek típus hibák. Splash felé hajlok de előre is köszönök minden tapasztalatot és infot.
-
Darksiders84
aktív tag
Splash fórum érdekelne linkelve ha van normális facen köszönöm.
-
Darksiders84
aktív tag
Szerintetek megéri vagy ezt se érdemes 1M alatt nézegetni?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/suzuki/swift/suzuki_swift_1_3_gs-13163190 -
Darksiders84
aktív tag
válasz benczeb #37591 üzenetére
Én nem járok autópályán de rossz hallani hát még átélni ezeket az undoritó szokásokat és olyan természetesen csinálják ugyebár hogy felháboritó de szerintem rendőrségi feljelentés semmit nem ér ha nem történik baleset viszont talán ha látna egy kis ledes kamerát a hátsó szélvédőn vagy a kalaptarton akkor lehet nem sietne annyira agresszívan.
-
Darksiders84
aktív tag
2005-2008 Swifteknek milyen a motorjuk ha rendesen vannak szervízelve mennyit mennek el 300 talán 400 ezer kmt? Érdemes lehet 200 ezreset venni ha valóban jó állapotú? 1 évben kb 10 ezret megyek szóval engem nem zavarna ha 204 ezret mutat ha tudom hogy rendben van és még vagy 100 elmenne. Lassan ugy vagyok hogy inkább ilyen mint a gyanus 100-150 ezresek.
-
Darksiders84
aktív tag
Na ugy néz ki találtam egy 2006-os Swiftet amit a napokban megyek megnézni. Nem klímás elvileg elengedné a beszerelés árát. Kérdésem a hozzáértőkhöz mennyibe kerül ez a művelet kb? Köszönöm
-
Darksiders84
aktív tag
Kicsit tartok attól a 90 ezertől de csütörtökön megyek majd kiderül milyen is lesz a járgány. Találtam 2006-os 100 ezer km 1,1-ért nagyon jónak látszó már a hirdetésben is feltűnt hogy nem a szokásos mese vagy kereskedés. Idősebb úrtól de annyira becsületes hogy már elígérte az első nézőjének aki le se foglalózta csak szóban hogy majd megy érte hiába mondtam hogy megnézném nem vagyok alkudozós de ő csütörtökig vár akkora mondták neki ha mégse felhív.
-
Darksiders84
aktív tag
Lenne egy egész jónak mondható 2005-ös Swift aminek a tulaja azt mondja hogy ég a katalizátornak a jelző lámpája de ez típus hiba. Én még nem hallottam létezik és ha nem t hiba akkor mennyibe fájna?
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok 2007-es Swift 162 ezer km és nem volt még váltó és ABS kocka cserélve. A kérdésem hogy nem mindegyik széria hibás váltóval főleg ennyi kmnél már előjött volna?
-
Darksiders84
aktív tag
Délután megyek megnézni majd személyesen meséli mik voltak cserélve van papírja majd kiderül.
-
Darksiders84
aktív tag
Na megnéztem jónak tűnik holnap megyünk a szerelőhöz. Kérdésem a kuplung cserének mik az előjelei nem veszi rendesen a sebességet vagy nem lehet benyomni teljesen? Nem vezettem még ilyen 2007-es Swiftet de a kuplung egyből keménynek tűnt de jól fog fönt és egyből megtaláltam a sebességeket veszi rendesen hibátlanul csak picit mintha kemény lenne vagy csak az én lábamnak szokatlan az új.
-
Darksiders84
aktív tag
Olaj 5W40-es jó bele? Most 9 ezret ment de azt mondja hogy a szerelője 15 ezret mondott mert ez jobb fajta olaj létezik ez nem lenne gond 10 helyett 15 ezer?
-
Darksiders84
aktív tag
Még mindig 2007-es Swifte. A kézifék mellett mindkét oldalon van két gomb lehetőség. Minek a helye mit lehet oda szerelni esetleg könyöktámaszt?
-
Darksiders84
aktív tag
Sikerült átíratnom a szerelő szerint is rendben az autó olaj csere egyenlőre a pótkulcs is mükődik az új elemmel a kuplungot is megszoktam már szóval a lényeg pár hónap keresgélés után Splash helyett Swift lett mert a közelben árban nem volt nekem megfeleő vagy csak gyorsabbak voltak nálam de erre a mostanira lecsaptam egyből mentem másnap szerelő utána egyből szerződés fizetés. A gáz az viszont taposos de egyből megugrik csak taposni kell de gondolom ez is normális vagyis nekem kicsit szokatlan. Köszönöm mindenkinek a hasznos segítségeket. Valami jó kartámaszt/könyöklőt vennék bele ha van jó hely olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Váltónak az olaját hány ezer km után szokás cserélni?
-
Darksiders84
aktív tag
Ahol látni az órát és hőmérsékletet + jelenlegi fogyasztást ami állandóan változik ugrál azt nem lehet esetleg kikapcsolni?
-
Darksiders84
aktív tag
válasz r.levente75 #38033 üzenetére
Nekem 2007-es Swift és a pillanat jelenlegi fogyasztáson van ami állandóan változik ugrál. Na megnézem az átlagfogyasztását. Váltónak az olajcseréje mennyibe kerülhet?
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
válasz r.levente75 #38038 üzenetére
Az e ablak csak lefelé autómata és akkor hogy zárod be/fel? Nekem ami furcsa hogy a távkapcsolón elég erősen kell nyomni hogy hatás legyen az új elemes pótkulcson is ami nem volt használva ugyan az.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz r.levente75 #38042 üzenetére
Érdekes nekem le és felfelé is nyomni kell ameddig szeretném hogy nyítva legyen nincs egy nyomásra teljes nyítás és zárás.
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
A rádió bekapcsolva van és úgy állítom le a kocsit nem gond ugye? Gyújtásnál indításnál így már akkor egyből szól. Biztosítást tegnap este utaltam el mert így kb 3 ezerrel olcsóbb lett mint csekken viszont nem küldtek még semmit pedig átment. Nem várható valami igazoló email? Igazoltatásnál gondolom lekérdezik hogy van biztosítás vagy nyomtassak valami befizetési igazolást?
-
Darksiders84
aktív tag
Fűthető tűkörnek van külön gombja vagy az egy gomb ami együtt csinálja a hátsó szélvédővel egyszerre?
-
Darksiders84
aktív tag
Swiftben van esetleg valakinek könyöktámasza? Az érdekelne hogy alatta a kéziféket kényelmetlen húzgálni vagy esetleg fel kell hajtani a támaszt és úgy lehet behúzni a kéziféket?
-
Darksiders84
aktív tag
-
-
Darksiders84
aktív tag
Fényszóró polirozás mennyibe kerülhet 3,4,5 ezer/db? Ez függ a márkától, nagyságtól, korától?
-
Darksiders84
aktív tag
válasz Motion_Blur #38083 üzenetére
Megkérdeztem ahová viszem majd mostanába 6 ezer lesz a két első fényszóró polirozása egyben Budapesten ami szerintem jó ár de kerámiázásról nem volt szó ami nem is tudom pontosan milyen gondolom időtállobb lesz töle viszont a kárpitnak a tisztítása 22 vagy 25 ezertől indul amit kicsit sokkalok mondjuk nem ismerem az árakat a külső+belső 4400 ft de minden külön számolnak felnik stb. Megjött a biztosítós emailem is végre a befizetés utáni 3. munkanap hogy rendben vagyok.
-
Darksiders84
aktív tag
2007-es Swiftnek mennyibe kerülhet az első fényszóróknak a helyzetjelző világítása mert nem ég csak hátul a fék+rendszámtábla fény. Rendes világítás van működik távolsági is de a kapcsolón az első állás a helyzetjelző ugyebár aminek elől is kéne nem csak hátul.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz domojko #38103 üzenetére
Nem értek hozzá de létezne hogy egyszerre a kettő adta meg magát? Ezért gondoltam inkább a biztositékra de azt hogyan tudnám én meg itthon nem szerelőnél hogy mégis melyik lehet? Majd megnézem a könyvét hátha benne van de ha mégis bizti azt honnan tudok beleillőt hirtelen venni Tesco esetleg vagy van izzókészletben az is talán?
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
2007-es Swift hátsó ablaktörlőm gumija leszakadt. Lehet valami utángyártottat kapni pl Tescoba gondolom csak gumi már nincs hanem egyben a törlőlapáttal vagy rendeljek valamelyik alkatrészesből?
-
Darksiders84
aktív tag
válasz r.levente75 #38139 üzenetére
Na az jó van közelemben Bárdi akkor kb 2 ezer ablaktörlő helyett csak a hátsó gumi max 1 ezres vagy lehet hogy csak szettben árulják az elsőkkel együtt mind 3. Árban neked mennyi volt?
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
válasz r.levente75 #38141 üzenetére
Nagyon jó köszi
-
Darksiders84
aktív tag
2007-es Swift helyzetjelző elől nem ég távolsági tompított többi minden hátul is működnek. Megnéztem a biztosítékát külön van bal és jobb de kivenni nem tudtam nagyon erősen benne van és ránézve jó állapotú nincs szétolvadva a kis belső szál de amúgyis furcsálom mert akkor nem lenne rendes világítás sem rajta ha a biztosítékkal vagy izzóval lenne gond mondjuk nem értek hozzá még nem cseréltem soha de jó lenne itthon megoldani nem kéne villamoságishoz vinnem. Kösz ha tud valaki valamit.
-
Darksiders84
aktív tag
-
Darksiders84
aktív tag
válasz jézusom #38192 üzenetére
Igen ez igaz de szerintem amit tekernek azért teszik hogy még eladható kategóriában legyen mert 200 fölött már nem annyira vonzó 3-400 meg pláne attól függetlenül hogy azok is lehetnek megkimélt szép és jó állapotúak de a lényeg eladás oldalról a megszabadulás. A másik véglett szintén hibátlan garázsos alig használt pl 10 éves 50 ezer km és gyanusan olcsó jóval ár alatt 2-300 ezerrel. Nagyon körültekintőnek kell lenni és szerelővel megnézetni.
-
Darksiders84
aktív tag
Most viszem olajcserére és a kérdésem hogy a váltónak az olajcseréjére mennyit szoktak kérni mert a síma motorolaj szűrőkkel kb 18 ezer és a váltóé? 10 éves Swift
-
Darksiders84
aktív tag
Igen tisztában vagy mindennel már csak rá kell találnod a tiédre. Nekem sikerült magyar 1 tulajosat 160 ezer km-rel nagyon rendes családtól mondták nyugodtan mehetünk szerelőhöz szóval átlett vizsgálva alul belül mindenhogy. Amúgy vannak arcok furcsa szokásokkal eladóként de aki keres az talál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik