- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Motion_Blur #36872 üzenetére
Hmm, ilyet nem vettem észre. Sok dolog közrejátszhat, akár a keményebb gumi is vagy ahol állsz ott valamilyen + rezgés keletkezik. Nem vettem észre, hogy járó motornál rezegne bármi is, igaz a motor is nagyon halk, majd megfigyelem. Egyébként ha zavaró akkor érdemes bevinni, úgyis 1000km-nél vagy 1 hónap múlva be kell vinni és akkor lehet jelezni ha valamilyen anomália keletkezett.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
blakey #36871 üzenetére
Majd felveszem videóra de az a lényeg hogy állsz a kinyitott ajtó mellett és egyszerűen az ajtó nagyon durván rezonál, szabad szemmel jól láthatóan, leginkább az szélvédőkeretnél látványos.Nem is értem, mert a motor nagyon finoman jár, ráadásul üzemmeleg is volt.
Remélem nincs semmi baj az autóval, 120km van benne.
-
blakey
titán
válasz
Motion_Blur #36870 üzenetére
Ezt nem értem, hogy és mi remeg? Valahogy nincs előttem egy kinyított ajtó remegése, nem tudom elképzelni.
-
Motion_Blur
félisten
Ma észrevettünk a zsír új Vitarán egy érdekes dolgot:
Alapjáraton félig kinyitva az vezetőoldali ajtót azt vettem észre, hogy nagyon durván beremeg az ajtó! De itt ilyen centire gondoljatok kb., elég ijesző volt! Becsuktam az ajtót, újra kinyitottam és remeg az ajtó!
Hallottatok már ilyenről?
-
Tibko8
senior tag
Suzuki Swift 1.0 2002-hez milyen vízpumpát tudtok ajánlani? Ez jó lehet?
Váltó olajból milyet érdemes venni ehez az autóhoz?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Pintim.... #36866 üzenetére
Van AC gomb a műszerfalon? Ha van gomb, akkor van klíma, ha nincs, akkor nincs.
-
Pintim....
tag
Sziasztok. Nekem MK5 os swift em van,ugy tudom Klima az benne van az alap valtozatban,de az enyemben nincs, vagy rosszul tudom?
-
Roxbury
őstag
SX4-nél mire kell figyelni vasarlasnal megosztjatok velem? 😊 Abs kockarol tudok. Nyelestengely csapagy problema ezeket biztos nem erintette akkor? Mas egyeb? Elore is koszonom. 😊
-
HKorn
veterán
válasz
Motion_Blur #36862 üzenetére
Ilyen van nekem is, ez amúgy nem a ragyogó fehér?
Magasabb üléspozíciót én nagyon hamar megszoktam, eleinte nem voltam annyira odáig érte, most meg már kifejetten tetszik és akkor érzem hülyén magam mikor átülök a Swiftbe
-
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS #36834 üzenetére
Köszi!
Ma tüzetesebben átnéztem, átnéztük és tetszik a Vitara, egyedül a magas üléspozíció nem, faternak ugye + gondolom alapból az idősebbeknek az a kényelmesebb. Ez a hideg gyöngyház is nagyon adja a fekete betétekkel + az M16A-tól tényleg felsír az ember, amikor hidegen is csak a szíjak hangját hallod
Vezetni most nem volt időm, jövő héten pótolom.
Amúgy durva hogy mennyivel magasabb az autó mint pl. a Jetta:
-
SirKero
őstag
válasz
blakey #36857 üzenetére
Elsőre nekem is azt mondta a szervizes,hogy levegőszűrőt nem kell cserélni. Meglátom mennyire lesz koszos de valószínű hogy mindent cseréltetek. Ez a szett így cakk-pakk volt 19k. Ennyit évente bele fér rá áldozni.
Ja + 8k lesz a csere munkadíj és a pecsét a garanciához. -
Roxbury
őstag
Sziasztok. Erdeklodnék, hogy 2006-7 koruli 1.5 szivo benzines Sx4-nek vannak e ismert tipushibai, mint mondjuk a swiftnel az abs kocka, nyelestengely csapagy, vagy a csomagter korrozio. En atveszem parom 2006 os swiftjet, o meg szeretne egy Sx4-et kb. ilyen evjarat korul. Elore is koszonom. 😊
-
D@ny7
aktív tag
Megszületett döntés, SX4-Scross GL+ 1.4T lett megvéve.
Remélem nem fogtam vele mellé. Most jöhet a több hetes várakozás.
Persze előtte meg kell várni a hitelbírálatot, de az eladó szerint nem lehet gond vele.
Azért döntöttem emellett mert belső tere némileg tágasabb mint a Vitara-é, meg a felszereltsége is jobb. -
Ezt gyakorlatilag én is így látom, ahol van ember mozgás onnan nem nagyon lopnak (inkább zuglói és budai zöldövezetből). Mondjuk a parkolási koccanási morál botrányos (vagy olaszos) ki nem sz*rja le hozzáállással van elintézve (csak velem csinálták, üzenet soha nem volt hagyva).
-
pirosvilamos
tag
válasz
gurabli #36811 üzenetére
Gumit mindenképpen cserélni kell rajta, meg az olaj/szűrők is most esedékesek.
Benne van az is, hogy nem viszik el, akkor viszont augusztusban megkapja a szokásos 2500km-es nyúzópróbát az autó
(Bulgária oda-vissza).
Nem nepper vagyok, magánszemély, 2 évesen vettük, második tulajdonosok vagyunk -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #36829 üzenetére
Grat hozzá
-
tboldi
nagyúr
1. Nem rosszabb a turbós szerintem. Erősebb hajtókarok, csapágyak vannak benne, plusz nincs benne a EGR, nem úgy, mint az 1.6 szívóban.
Egyedül a közvetlen befecskendezés lehet érzékeny, de prémium benzint tankolva nem lesz baja.
2. A hagyományos távirányítós megoldást is ki lehet játszani jelfogóval. -
BigBlackDog
veterán
Ne benj bele a hitelbe szerintem! Emlékeim szerint, csak lemásolták a forgalmit, de semmi mást nem kellett bemutatni. Ajánlom olvasásra ezt a hozzászólást. Mikor megkérdeztük, hogy hogyan is működik ez a csereautó kedvezmény, nekünk is kb. ezt mondták. Nekem az jött le, hogy nincs jelentőssége, hogy kinek a nevén van a családból. Ha a kereskedő ad kedvezményt, akkor szerintem használd ki!
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Tom1939 #36823 üzenetére
S-cross felszereltségben tényleg sokkal jobb. Belső is szebb egy picivel, bár szerintem nem túl sok a külömbség. Amitől viszont tartok egy picit az scrossnál az a turbós motor, az rendben hogy erősebb de vajon ugyanolyan megbízható?
Plusz még egy, az s-crossban ez a kulcs nélküli nyitásos rendszer picit aggaszt. Nem értek hozzá, de ha a több 10 milliós porsét roncsolás nélkül ellopják egy "jelerősítővel", akkor ezt a rendszert biztos könnyebb feltörni.
-
dReFiX
senior tag
Egyébként az utolsó pár darab 1.6 Vitarát értékesítjük a napokban, már szinte csak kétszínűek jellemzően fehér tetővel maradtak [ GL+ 2wd m/t kizárólag ]. SX4 egyáltalán nem rendelhető csak majd szeptemberi gyártással. Leáll a gyár Júniustól, szeptembertől gyártanak csak hazai piacra.
-
D@ny7
aktív tag
Van a családban, igen elvileg rendben van az is 5 üzletből 5 is ugyanezt javasolta. Viszont ez olyan trükközős módszernek tűnik, meg hát nem szívesen rángatnák bele mást is, így maradt a minimális hitel amit legkésőbb év végéig visszafizetnék.
Mindenképpen ki fogom próbálni amennyiben lehetséges. -
blakey
titán
Nem kell a 4WD, terepezni nem fogsz, ha már 4WD akkor komolyabb terepjáró kellene.
Vitara vs. S-Cross, amelyik tetszik, te fogod használni. Nem lomha az 1.6 szívó.
Nagyon szeretem a Vitarámat és most is azt választanék, most voltam 1 éves szervizen, megnéztem egy S-Crosst, de nem fogott meg semmilyen szinten. Belül semmi különbség anyaghasználat szempontjából.
A hiteles dologhoz meg nem tudok hozzászólni, én valahogy összehoztam az akciós árnál is jobbat és nem hitelre, ráadásul még sok kiegészítőt is vettem. -
Szerintem a 4wd csak akkor kell ha olyan helyen használod gyakran ahol segít (hegy, sok hó, saras terep stb.).
Nekem csak azért van mert az 1.4t automatához kötelező.Scrossom van, szerintem jóval kedvezőbb belül. És ne felejtsük el a led lámpát ami a vitaránál már glx.
De az 1.4t többet fog kajálni.
1.6-ot csak rövid úton teszt vezettem nem tűnt nagyon gyengének (inkább az 1.4t a határozottan combos).
-
HKorn
veterán
Autócsere programra asszem az is ok, ha valakinek a családban van.
Nekem 1.6 Vitara 2WD van, FB fórumban van olyan akinek 4WD-je van de még ő is azt mondja hogy az esetek 95%-ban elég a 2WD, szerintem túl sok a felára.
Menni nyilván egy 1.4T sokkal jobban megy, de sztem az 1.6 is elég átlagos közlekedésre, cserébe nagyon jó a fogyija, nálam 1500km átlaga 5.8l, visszatankolással mérve.
Próbáld ki mindegyiket.
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már írtam ide, de most jött el az a pillanat hogy eljutottam odáig hogy megvegyem az autót.
Viszont jelenleg 2 típus között gondolkodom:
Vitara GL+ 2WD (4.3M,) , lenne még egy GL+ 4WD (5.0M) 1.6 szívó motorral mindegyik.
Vagy esetleg még gondolkodom az SX4 S-CRSOSS GL+ 1.4T 2WD (4.8M) motorral szerelt változatán.
Az árakat névre írva stb kell érteni.
Az lenne a kérdésem hogy mik a tapasztalatatok ezekkel az autókkal kapcsolatban?
Ha vitara mellett döntök, érdemes-e az összkerékhajtást választani vagy tök felesleges?
Nem kell félni aturbós 1.4-estől? Tényleg annyira lomha az 1.6 szívó?
Remélem lesz lehetőségem tesztvezetésre mindkettő típusnál, mert elég nehéz a döntés.
Mindegyiknél van pozitív meg negatív érzésem. Vitara jobban tetszik kívülről, viszont belsőben egyértelműen S-CROSS.A merkantil bankos hitellel kapcsolatban esetleg valami tapasztalat valakinek?
Picit kriminális hogy ha készpénzben szeretném kifizetni az autót akkor nem érvényes az akciós ár, csak listaáron vihető el (plusz 7-800 ezer ft) . Mivel nincs autóm az autócsere program se jöhet szóba. -
gurabli
őstag
válasz
blakey #36817 üzenetére
Nyilván a kerettől és az elvárásoktól függ, de nekem elég alapos nézelődés után a Suzuki Alto 1.1 GL volt a befutó. Volt még Citroen/Peugeot Saxo 1.5d, de hiába a még valóban megbízható motor, de nagyon kevés az eladó, ami meg van, az rettenet, vagy drága. Régi Swift szerintem jó lehet, vagy az Alto. Utóbbiból nehéz kifogni, mert aránylag kevés van. Előbbinél rengeteg a leharcolt. Szerintem ebben a kategóriában, 2-300e forint körül nem sok mi van. Ráadásul ez a kis Maruti motor nagyon korrekt
És alig fogyaszt
Ha több a keret, akkor már nagyobb a kínálat. Szerintem a következő kategória 6-700e körül van. Közte vagy lerobbant újabb, vagy túlárazott kisebb van. Vagy nagyobb, de nagyon régi, rosszabb esetben diesel autók. -
gurabli
őstag
Én meg ezért vettem egy kicsi és egyszerű Alto 1.1 GL-t, második autónak. Szép állapotban van, látszik, hogy vigyáztak rá. Tulajdonostól, valós km (eleve nem az a lényeg, hanem az állapot). Teljesen fapados (kivéve a gyári ABS és 2 légzsák), de öt ajtós. Reális, korrekt áron vettem: rögtön cserélve az olaj, szűrők, fékfolyadék, gyertyák, vezérlés komplett, vízpumpa, váltóolaj, hűtőfolyadék. Kapott 4 új nyári gumit, a téli 2 éves.Nagyon szépen teszi a dolgát, kivéve most, hogy nincs tompított
Remélem ma megoldódik, mindig rettegek, ha villamossági hiba van az autóban...
A teljes árért már volt "komolyabb" kisautó is a kínálatban, nyilván szebb, kényelmesebb, de nem feltétlenül jobb (főleg francia). A kényelmes keretbe kell mindennek beleférnie, akkor öröm az autó, nem nyűg, bosszúság, és a "rettegés" forrása.
Még egy tipp: ha sufnitunning legapróbb jelét is látod rajta, köszönöm és viszlát.
-
-
gurabli
őstag
válasz
BigBlackDog #36812 üzenetére
Ha tudod, hogy eladod, nem érdemes rá új abroncsot venni. Az viszont nem hátrány, ha nem 8 éves, kopott gumi van rajta. Az árát biztos, hogy nem kapod vissza, de tudsz vele okosan érvelni.
Klíma: valójában egyetértek. Én sem szeretem a klíma nélküli autókat. Ami miatt szerintem van jogosultsága: elég drága a javítása, nem véletlen a rengeteg nem működő klímával szerelt járgány az utakon. Necces, hogy az előző tulaj hogy tartotta karban, ami érvényes az egész autóra is. Minél alacsonyabb árkategóriában nézelődünk, annál esélyesebb, hogy nem megfelelően lett karbantartva. Ez nem jelenti, hogy a drágább autók (azonos kategóriában) ne lennének elhanyagolva.
Mi tényleg rövid utakra használjuk, ahol a manuális klíma max arra lenne jó, hogy lehűtse a napon álló autót. Ha betartjuk a klíma használati szabályait, akkor ezekre a rövid utakra akkor sem lenne ajánlatos használni, ha lenne benne. Nagyon káros az egészségre. Persze sokan ezzel sem törődnek, 36 fok, autóban 40+, jól leizzadva, felforrva beül, klímát maxra, indul, kiszáll, megfázik.
Nyilván kevesebbet kap érte, ha nincs benne klíma, de kis és olcsó autóknál nem feltétlenül hátrány.Neppertől soha nem veszek autót, teljesen kizárt. Max megbízható(bb) márkakereskedésből (van ilyen), ahol esetleg még ismerős is van. Külföldi autót soha, csak ha nagyon alaposan le tudom ellenőrizni az előéletét, akkor is inkább személyesen, külföldön (nehéz eset, drága, megbízhatatlan). Ott is inkább magánszemélytől (lehet, de nem könnyű).
Itthon csak hazai első forgalomba helyezett autót, lehetőleg tulajtól. Az nem feltétlenül gond, ha nem az első tulaj. Emígy pár alapszabály, ami nélkül soha nem lenne szabad autót venni (ha megbízható és jót szeretnénk):- látszik az autón, hogy mennyire figyeltek rá oda. Mennyire tiszta, főleg belül, motortér hogy néz ki. Mi mikor lett cserélve, idősebb autó esetén különösen. Ülés mennyire kopott? Ha volt rajta rendes huzat, akkor alig.
- vásárló által kiválasztott szervizben való átvizsgálás (ha ebbe nem mennek bele, köszönöm és viszlát). Ennek költségét vevő állja, nyilván akkor mész bele, ha te alaposan körbejártad és nem találtál kizáró okot
- festékréteg mérővel gyorsan végigfutni rajta (kiderül az is, hogy hazudott vagy sem az eladó). Ha olyan helyen lett megfelelően javítva, ahol nem sérül a szerkezete az autónak, akkor az nem csökkenti az autó árát. Alaposan megnézni, nem-e lett törve, hegesztve. Lehet pl. gyári fényezésű bontott elemet venni, amiből nem derül ki a sérülés, de ettől még törött kritikus helyen.Még egy kis okoskodás: én hosszú távra szoktam autót venni. Ha megveszem, teljesem mindegy, hogy mit mondanak, mindig cserélve az olaj, szűrők, fékfolyadék, gyújtógyertya. Ha kell, akkor hűtővíz és váltóolaj is. Fékeket alaposan megnézni, ha kell, rögtön tárcsa+fékbetét, esetleg dob, kézifékkötél. Akkut megnézni, hogy milyen idős, főleg tél előtt. Klímában nyomás, töltés, fertőtlenítés. Szinte mindig a teljes vezérlés (főleg, ha nem láncos), hosszbordás a feszítővel. Nyári és téli gumik, kizárólag felső-közép vagy prémium kategória (ezen nem szabad spórolni). Ennek ára nálam bele van kalkulálva az autó vételi árába. Ezért veszek olyan autót, ami belefér a költségvetésbe, mindennel egybevéve. De az autóim mindig olyanok, hogy bármikor eladásra került, szinte licitáltak rá a vevők (kétszer adtam el eddig
. Az okoskodókat meg elküldöm, megköszönöm, biztos talál olcsóbban is, sok szerencsét.
Én is szeretnék pl. BMW vagy Insigniát, hiába van olcsón, olyan is. Sajnos nálunk jellemző, hogy megveszik a levedlett, roncs, visszatekert, dieseles szörnyeket, mert az BMW, Audi, meg stb., meg 2000cm3 alatt nincs is autó, meg az csak 90LE xar. Aztán kínai vagy használt abroncsot vesz rá, azt is váltóméretben, mert majomra van, de banánra már nincs.Egy szó, mint száz: szerintem el lehet adni
Ki kell emelni, hogy miért jó, ha nincs benne klíma
-
BigBlackDog
veterán
válasz
gurabli #36811 üzenetére
Nagyjából egyet értek, két apróságot fűznék hozzá;
- Gumik valóban "elvileg" emelik az értéket, gyakorlatban viszont sok vevőjelölt kb. le sem tojja, legalábbis korábban volt ilyen tapasztalatom.
- Klíma nélkül én már nem vennék autót és az ismerősi körben más véleményt én még nem nagyon hallottam. Így érzésre azt mondanám, hogy klíma nélkül nem annyira egyszerű eladni, de ne legyen igazam! -
gurabli
őstag
válasz
pirosvilamos #36810 üzenetére
Ez olyan, hogy mindent annyiért lehet eladni, amennyit adnak érte
Szerintem nézd át alaposan a hasznaltauto.hu kínálatát, azzal be tudod lőni az árát.
Ami emeli az eladási árat:
- magánszemély az eladó, nem nepper
- első tulajdonos vagy, 0 km óta nálad
- hazai forgalomba helyezés (itt gyanítom igen), lekérdezhető km
- valóban vezetett szervizkönyv, ha pedig a számlák is megvannak, pl. alkatrészekről, javításról, akkor az főnyeremény
- az új gumik dobnak az áron (de nem sokat)Az, hogy nincs benne klíma, nem feltétlenül gond. Pl. én kimondottan olyan autót kerestem, amiben szinte semmi nincs (szervó, klíma, központi zár, e ablak, stb). Legyen minél egyszerűbb, annál kevesebb dologra kell költeni, ha meghibásodna (szervó és klíma kimondottan drága). Ezért vettem Alto-t. Szépsége egyszerűségében rejlik
A-ból B-be tökéletes, keveset fogyaszt, olcsó az alkatrész, abroncs, stb. Második autónak vettük, amolyan rohangálós, ingázós, vasútra kimenős autónak.
-
pirosvilamos
tag
Sziasztok!
2005-ös Ignis új nyári gumikkal, olaj/szűrő csere után, kevesebb, mint 100.000km-el
mennyiért adható el? Sajnos klíma nincs benne. -
tboldi
nagyúr
válasz
Dzsosy #36806 üzenetére
Ha csak kanyarodás közben hallod, akkor ez szerintem nem a fék lesz, hanem a futómű. Keress egy másik szerelőt!
A Japanparts fék meg nem lesz tartós, arra készülj fel. 50-60k km-t bír csak, kb. fele annyit, mint mondjuk egy Ate vagy Zimmermann.
(#36805) gurabli: Keress egy autóvillamossági szerelőt, nehogy összevásárolgass mindent feleslegesen. Egyébként én bontókban néznék kapcsolót, ha tényleg az a baja.
-
blakey
titán
Na, megvolt az 1 éves szerviz, elég hamar eltelt az 1 év.
-
Dzsosy
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2001-es Suzuki Swift Sedanom (1,3). Műszaki előtt cseréltek benne féktárcsát és betéteket (Japanparts márkájút vett bele a szerelő) és most szinte minden balra kanyarodáskor visít valami a kerék felől, függetlenül attól, hogy fékezek-e. (fémes, random szakaszos hang) Ráadásul időnként már jobbra fordulva is csinálja. Visszamentem a szerelőhöz, megnézte, azt mondta ő nem lát hibát (a munkahenger is puha), majd bekopik a fék. De azóta már mentem párszáz kilométert és nem javul.
Mi lehet a gond? A csúszófelületek zsírzása, vagy a betétek éleinek lecsiszolása segíthet? -
gurabli
őstag
Sziasztok! Suzuki Alto 1.1 GL, 2004-es.
Úgy néz ki, hogy elromlott a fényszóró kormanykapcsolo, mert nincs tompított, egyik sem. Helyzetjelző, távolsági mindkét oldalon működik. A két 15-os biztosíték rendben. A magasság állító motor sem működik. Mi lehet a gond szerintetek? Izzó természetesen cserélve és jó. Esetleg a kormánykeréken lévő kapcsoló adta meg magát és a tompított állásban nem működik? Ha utóbbi, akkor ilyet hol tudok venni?Köszönöm!
-
domojko
senior tag
válasz
Johnny198612 #36803 üzenetére
Az óraegység csere nem nagy művelet. Két csavar és egy csatlakozó. 2 perces művelet, és semmiyen roncsolással nem jár.
-
Johnny198612
tag
Hmm.. Diagnosztikat csinalt laptopot ráköt, figyelget.
A sebességjeladóval senki sem tud beszélgetni, valószínű annak annyi. 25.000 Ft egy uj :/
Az üzemanyagszint orara semmi sírás nincs, ott lehet h az ora sz*r.Kozlekedni tudok vele, tenyleg vazze-rol nezem mennyivel megyek.
2 het mulva nez ra alaposabban, h megvan-e a megfelelo tapfesz. a jeladonal, mielott kicsereli, ott meg esetleg kiderulhetnek dolgok..Ha az uzemanyagora az oracsoport hiba, az javithato, vagy tobbnyire kuka es csere az egesz?
Meg imadkozas, h szepen es jol legyen visszateve es visszakotve? :S -
dnelb
veterán
válasz
Johnny198612 #36800 üzenetére
váltón sebesség jeladó vagy óracsoport
-
HKorn
veterán
válasz
Johnny198612 #36800 üzenetére
Hagyd így, sebességet GPS-ről telón nézheted, Km viszont nem megy az autódba, kvázi nyersz vele, mert eladáskor többet fog majd érni
Komolyra fordítva, nem láttam még ilyet, nekem is vagy 2006-os Stift otthon, majd írd meg mit mond a szerelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest