- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
roberto211 #27585 üzenetére
Mennyit kértek érte ha nem titok?
Javítás mennyi lesz kb.? -
dnelb
veterán
válasz
roberto211 #27585 üzenetére
paraginak pont hogy magas fordulaton nincs hangja. 2k alatt és 4k felett semmi, közötte és alapjáraton jó mély.
amugy nekem most fog visszamenni ugye gyárira a kocsi, ilyenkor ha elakarom adni a dobot lehet kérni új mubizonylatot v mivan? mert ugye rajta van a rendszámom, ha eladom másnak az nem hiszem h úgy jó.. -
roberto211
őstag
válasz
Barell #27583 üzenetére
Ha kellemesen öblös magasabb fordulaton akkor paragi elég rá.. Ez műbizonylatos is..
ha azt akarod h ordítson mint az állat és hangja legyen akkor katalizátor ki hátulra egy hd racinget, van dinamitdobtól veszel fast and furious dobot a hd racingből készítik ezeket na akkor lesz hangja de te füled is érezni fogja...Ez tényleg csak az elvetemült fanatikusoknak valók.. Mondjuk én szeretem a fordulatot és ezzel megegyező hangnövekedést.. Nekem gyári dob volt csak a katalizátor lett eltávolítva az ezresemen és szép hangja volt..
Más: na megnéztem ma a suzit... Jobb oldala kapott.. De horpadt csak nagyjából.. Egy darab motortartó bak ment tönkre.. Sárvédőt, mindenképp kell cserélni akkor egy j1 ajtót, mocitetőt nem lenne muszáj de ad hozzá így azt is akkor egy motorháztető zárat(nyílik de alul ferde bár lehet visszalehet kalapálni) és ennyi igazából.. Motor az ezres, hidegbe pöcröff beindult kb még egyig se tudtam elszámolni és a hőfok lent volt tehát nem előre melegített volt,, fordulatot szépen veszi, ajtók szépen csukódnak.. 2 nap meló és király autó lesz belőle.. Féltengely meg ilyenek szerintem újak, motor porszáraz egy szelepfedél tömítést kell max cserélni, hűtővíz tiszta... Fékbetét csere ráfér majd mert már nem annyira fog de ezen kívül jó.. 2-2,5 napos meló és jó autót lehet varázsolni.. Annyi amennyiért vettem megérte , pláne úgy h 2001es.. Jövőhéten vagy azután hozom el de lefoglalóztam.Ha egy 94es lenne akkor nem b@szakodnék vele de évjárat miatt igen..
-
Barell
senior tag
Sziasztok, Suzuki Swift 1996, 5 ajtó, 1.0. Erre keresnék olyan sportdobot ami a legkevesebb mókolás nélkül rá megy és nem hangos, csak kellemesen öblös, hallható. Akár linket is megköszönök!
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur #27579 üzenetére
mennyiszer volt fekfolyadek cserélve? amúgy ha megjavitjak, menj el és dolgoztasd meg az abst amíg van jég, és utána még 1 folyadék csere.
ők pl 45ért csinaljak, Suzumin is annyiért -
szabonagyur
félisten
válasz
roberto211 #27577 üzenetére
Ott azért valszeg más is kapott... ha megvan hozzá minden elem miért nem csinálja meg ő és úgy adja tovább? Itt valami nem kerek.
-
Motion_Blur
félisten
Teljesen megadta magát az ABS kocka az autóban, jégen darált egyet pár napja, akkor beesett a pedál és azóta se keményedett fel.
Ezzel a céggel van alakinek tapasztalata?
Ők lennének legközelebb hozzám.
-
pjen
félisten
válasz
roberto211 #27577 üzenetére
Szervízkönyvel ne foglalkozz,pár ezresért megoldják sok helyen.
-
roberto211
őstag
válasz
szabonagyur #27575 üzenetére
Oksa.. Ma megyek megnézni egy suzit.. Igaz a sárvédője sérült viszont végig vezetett szervizkönyves, 163e km, és elvileg tényleg nagyon fasza.. Csúszós időben belekoccantak aztán behorpadt pár elem de minden elemet ad hozzá az ember..
2001-es, ezekkel az "újfajta" ülésekkel nem tudom mi a neve, 5 ajtós..
-
Szajo
őstag
-
szabonagyur
félisten
válasz
roberto211 #27574 üzenetére
Egyszer sem írtam, hogy rossz. Olvasd el figyelmesen.
És továbbra is fenntartom meggondolva vegyél bármit is, ne felindulásból.
Mondjuk igaz a hűtővíz corsabol fogyott, olajat locsolta magából tehát eléggé hűtlen volt hiába fagyoskodtam kint a minusz 10be...
Ennyi pénzből szerinted a Suzuki sokkal jobb lesz? Nem lesz más probléma?
-
roberto211
őstag
válasz
szabonagyur #27573 üzenetére
Nem volt rossz ombre.
Csak nem az én világom tényleg... 2 napra mikor csúszós idő volt kibéreltem egy gls suzit és valahogy igen , megtaláltam közös hangsúlyt az autóval míg a kis corsaban csak voltam.. Amúgy tegnap elpasszoltam a corsát elég volt belőle... Nem sokára veszek valami suzit csak még keresgélek normálisan ,meg beszéltem pár érdi nepperrel lehet tud szerezni.. 1.0 vagy 1.3 gls-t keresek vagy sedanet..
Mondjuk igaz a hűtővíz corsabol fogyott, olajat locsolta magából tehát eléggé hűtlen volt hiába fagyoskodtam kint a minusz 10be...
-
szabonagyur
félisten
válasz
roberto211 #27531 üzenetére
Gyűjts pénzt és vegyél egy normális autót. Eddig a Corsatól voltál odáig, hogy mekkora bizniszt csináltál, most már mégsem jó. Ennyi pénzből ne várj tökéletest, ennek így semmi értelme.
Csak egy jó tanács...
-
Danex
addikt
válasz
dReFiX #27568 üzenetére
Itt láttam, a kereskedőtől még nem kérdeztem, csak így eszembe jutott.
12 hónapra: 57.600Ft
24 hónapra: 86 200Ft -
Danex
addikt
Hello, kiterjesztett garanciát csak vásárláskor lehet megvenni vagy a gyári 3éves garanciális időtartam alatt bármikor?
-
Stonerice
őstag
válasz
PH-User #27541 üzenetére
Szia.
Ugyan nem ertek hozzá annyira. De ha a stihl bozotvagomra gondolok ami melegen szinten nem indult akkor az jut eszembe hogy ujra gyűrűzés és szimering csere után már gond nélkül tette ezt. Ha nem megterhelő a költségeket tekintve számodra meger egy próbát.27564 lacy027
Én is cseréltem tegnap a termosztátot 82 fokosra. Most már melegszik a motor és a fűtésem is jónak tűnik. -
lacy027
tag
válasz
Stonerice #27563 üzenetére
Szia!
Én nem engedtem le semennyit. Lekötöttem a csövet, pontosabban a termosztát házával az is lejött, próbáltam felfelé tartani, hogy minél kevesebb follyon ki. Kb. fél-háromnegyed litert töltöttem rá utána. Calorstat by Vernet, 82 fokos termosztát került bele. Eddig nincs gondom vele (egy éve cseréltem), bár a gyári 88 fokos volt, így még nincs kizárva, hogy ismét cserélem, ezúttal 88 fokosra.
Nincs ragasztva, csak az alatta lévő párazáró fólia. Az viszont soha meg nem kötő ragasztóval van rögzítve, számtalanszor vissza lehet ragasztani. A belső kilincs körüli burkolatot, az ajtóbehúzót, iletve (ha van) az ablaktekerő karját kell leszedni, ezután már csak patenetek tartják a kárpitot. Érdemes melegebb időben kísérletezni, mert hidegben könnyen törnek a patentek. -
Stonerice
őstag
Lenne még pár kérdőjel. Swift 2 2002
1. Ahhoz hogy ne érje el a termosztátot a hűtőfolyadék a csere alkalmával kb mennyit kell leengednem a hűtőből? 1 litert mondjuk?
2. Központi zárat is javitanom kellene és az ajtó burkolat ahogy láttam ragasztott. Milyen ragasztóval ragasszam újra ha leszedem? -
Stonerice
őstag
Sziasztok.
Termosztát vásárlás előtt állok. Mi alapján deríthetem ki hogy melyik kell bele? 2002 es Swiftről van szó!
Mit ajánlotok? Gondolok márkára. .. Gyári kb 5x drágább. -
-
Jadro
veterán
válasz
kabdzsi #27552 üzenetére
Az nekem is megadta magát. Először mért ilyen 70 fok körüli értékeket, aztán most csak a két kis vízszintes vonal van.
A másik a vezető oldali napellenző. Valami megadta magát benne és most csak lifeg. Megoldottam átmenetileg, de most egyállású. Na ebből is csak gyárit találtam 10 ezer fölött. Muszáj lesz megvenni ha nem találok mást. Tippeket szívesen fogadok.
-
dnelb
veterán
válasz
roberto211 #27553 üzenetére
-
kabdzsi
tag
válasz
roberto211 #27553 üzenetére
Egy picike műanyagért igen, amiben valószínűleg csak egy termisztor van. Nekem megfelelne az utángyártott/használt is mondjuk fele annyiért.
-
kabdzsi
tag
Sziasztok!
Tönkrement az Ignisemben a külső hőmérséklet jeladó és folyamat nullát mutat a kijelzőn. Neten találtam eredeti Ignis jeladót, de azt aranyárban mérik. [link]
Szerintetek ha megnéznék pár bontót, akkor találnék ilyen jeladót? Esetleg neten tudtok használtat? (én nem találtam)
Előre is köszi!
-
PH-User
addikt
Holnap veszek egy féktisztítót és kipróbálom.
negroo - Nemrég cseréltem és egy olyan autóból lett kiszedve ami tökéletesen üzemelt csak lerohadt a kasznija. Nem hiszem, hogy pont pár napot bírt volna, ellenben kezdek én is a szivattyúra gyanakodni. Most olvastam egy másik fórumot, hasonló gondjuk volt, ők mérték is a szivattyút - úgy látszott rendben van, aztán végül csak kicserélték és megszűnt a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest