Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz neduddki #16326 üzenetére
Hali!
Nos, én nem vagyok szerelő, meg az előző 3 szerelőhöz is gondolhatod mennyi bizalmam van ezek után... Ettől függetlenül köszi a tippeket! Eddig 50 ezer Ft-ot, meg másfél hónapot csesztem el a kocsira úgy, hogy szarabb lett. Természetesen kopó alkatrészeket is cserélem. Fagyálló most télen lett lecserélve, vezérlés + másik szíj, gyertyák 2 éve lettek cserélve, amikor vetük, olaj és szűrők pedig évente.
Lambda: Hol van ez a kocsiban? Hogyan próbáljam ki??? Mennyibe kerül egy új? Hol lehet kapni? Be bírom én rakni? Amúgy a kovacsauto.hu oldalon szoktam vásárolni, mert elég jó áron vannak a cuccok hozzá.
Légtömegmérővel kapcsolatban ugyanezek lennének a kérdéseim.
Azt is utálják a szerelők, ha úgy állítok be, hogy ezt és azt olvastam a fórumon, ezért kérem, ezeket nézzék meg. Erre azt szokták mondani, hogy majd azt ők tudják. Ezért utálom az összes szerelőt, szakembert, mestert. Nekem ugyanígy van egy szakmám, de nem tudnám megcsinálni azt, hogy átbasszak valakit. És az is biztos, hogy ha valaki ide hozza a munkát, akkor nem egész hétvégén kell neki fórumoznia, hogy mit hogyan kellene csinálnia, mert én megcsinálom neki azt, amit kér.
Elnézést a kirohanásért, csak imádjuk az autót, városban verhetetlen, mert olcsón eljárunk vele, könnyű parkolni, stb. És nem akarunk emiatt másikat venni, de nyilván az értékének a felét sem akarjuk rákölteni. És külön köszönöm, hogy írtál, várok minden hasznos információt. Én szeretek fórumozni, informálódni, hiszek is benne. Úgy érzem a problémát is igyekeztem jól körülírni, pedig a szerelők szerintem ettől többet is tudnak a problémáról, mint én.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest