- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
neduddki #16326 üzenetére
Hali!
Nos, én nem vagyok szerelő, meg az előző 3 szerelőhöz is gondolhatod mennyi bizalmam van ezek után... Ettől függetlenül köszi a tippeket! Eddig 50 ezer Ft-ot, meg másfél hónapot csesztem el a kocsira úgy, hogy szarabb lett. Természetesen kopó alkatrészeket is cserélem. Fagyálló most télen lett lecserélve, vezérlés + másik szíj, gyertyák 2 éve lettek cserélve, amikor vetük, olaj és szűrők pedig évente.
Lambda: Hol van ez a kocsiban? Hogyan próbáljam ki??? Mennyibe kerül egy új? Hol lehet kapni? Be bírom én rakni? Amúgy a kovacsauto.hu oldalon szoktam vásárolni, mert elég jó áron vannak a cuccok hozzá.
Légtömegmérővel kapcsolatban ugyanezek lennének a kérdéseim.
Azt is utálják a szerelők, ha úgy állítok be, hogy ezt és azt olvastam a fórumon, ezért kérem, ezeket nézzék meg. Erre azt szokták mondani, hogy majd azt ők tudják. Ezért utálom az összes szerelőt, szakembert, mestert. Nekem ugyanígy van egy szakmám, de nem tudnám megcsinálni azt, hogy átbasszak valakit. És az is biztos, hogy ha valaki ide hozza a munkát, akkor nem egész hétvégén kell neki fórumoznia, hogy mit hogyan kellene csinálnia, mert én megcsinálom neki azt, amit kér.
Elnézést a kirohanásért, csak imádjuk az autót, városban verhetetlen, mert olcsón eljárunk vele, könnyű parkolni, stb. És nem akarunk emiatt másikat venni, de nyilván az értékének a felét sem akarjuk rákölteni. És külön köszönöm, hogy írtál, várok minden hasznos információt. Én szeretek fórumozni, informálódni, hiszek is benne. Úgy érzem a problémát is igyekeztem jól körülírni, pedig a szerelők szerintem ettől többet is tudnak a problémáról, mint én.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest