- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Felraktam a 12.2-t, x86_64, KDE. Gond nélkül felment és pendrive-ról piszok gyors volt a dvd változat. Cd-vel a több frissítés miatt valószínűleg nem spórolnánk.
Elsőre úgy látom átvett miden beállítást gond nélkül, mintha mi sem történt volna.
Ami viszont számomra szembetűnő, hogy sokkal gyorsabbnak érződik a rendszer.
Nem rég volt fent pár hétig egy Fedora 17, ami gyors volt. Nos, nálam ez az openSUSE 12.2 is van olyan gyors, ha nem gyorsabb így elsőre. A KDE is jól műkszik. A Pulseaudio-t reflexből kapcsoltam is ki
Valószínűleg tényleg van valami abban a 3.4-es kernelben, a (Fedora is azzal jött).Kicsit a 2-es grubtól féltem, mert azt kezdettől fogva szidják sokan, egyelőre működik.
Persze ezek csak első negyed óra tapasztalatai, ennél többet nem is mondhatok. Nem akarom elkiabálni. Van pár dolog, amit kipróbálok még, aztán a hétvégén le sem állítom a gépet, nyúzom, ahol és amikor csak tudom.
A további tapasztalatokról írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest