Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Felraktam a 12.2-t, x86_64, KDE. Gond nélkül felment és pendrive-ról piszok gyors volt a dvd változat. Cd-vel a több frissítés miatt valószínűleg nem spórolnánk.
Elsőre úgy látom átvett miden beállítást gond nélkül, mintha mi sem történt volna.
Ami viszont számomra szembetűnő, hogy sokkal gyorsabbnak érződik a rendszer.
Nem rég volt fent pár hétig egy Fedora 17, ami gyors volt. Nos, nálam ez az openSUSE 12.2 is van olyan gyors, ha nem gyorsabb így elsőre. A KDE is jól műkszik. A Pulseaudio-t reflexből kapcsoltam is ki
Valószínűleg tényleg van valami abban a 3.4-es kernelben, a (Fedora is azzal jött).Kicsit a 2-es grubtól féltem, mert azt kezdettől fogva szidják sokan, egyelőre működik.
Persze ezek csak első negyed óra tapasztalatai, ennél többet nem is mondhatok. Nem akarom elkiabálni. Van pár dolog, amit kipróbálok még, aztán a hétvégén le sem állítom a gépet, nyúzom, ahol és amikor csak tudom.
A további tapasztalatokról írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest