- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megcsináltam!
Először csináltam egy újratelepítést, és nem bontottam szét a partíciókat, hogy legyen helyem.
A trükk az, hogy a kernel-desktop-devel csomagnak nincs friss verziója, illetve van egy, de régebbinek ismeri fel a rendszer, mert szerintem elírták a verzió nevét.
Konkrétan van 2.6.34.7-0.7.1, ami a rendszer szerint a legfrissebb a kernel-desktop-devel csomagból, azt telepítve egy külön mappában létre is jönnek a lentebb mutatott, hiányzó könyvtárak, de az fglrx meg az aktuális kernel könyvtárában kereste őket.
Azt csináltam, hogy hozzáadtam a factory oss-t a forrásokhoz, és mivel ott sem volt a kernelnek megfelelő verzió, mind a kernelt, mind a devel csomagot frissítettem a 2.6.37-20.1 -re. A többi kernel-desktop-... csomag nem kell szerencsére. Érdekes módon mindenféle egyéb csomagot is akart telepíteni, ezek egy része ránézésre dummy csomag, ezeket nem telepítettem fel.
Aztán, telepítettem a libpng12-0 csomagot, meg egyből libpng12-0-devel és a libpng12-compat-devel csomagokat, valamint magát a compat csomagot is, a biztonság kedvéért.
Aztán már csak a szokásos, legeneráltam az fglrx csomagot, majd zypperrel telepítettem, és gyönyörűen működik a catalyst.
Eá örö bodottá! - majd írok erről egy személyes cikket logoutra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest