- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hali Linux fanok
Volna egy alapvető gondom. Suse 10.3-at 64bit-es változatot feltettem de 3D támogatást nem kaptam. Na sebaj, elvileg erre van megoldás.Csupán az a bökkenő hogy most kezdtem játszani a linux gondolatával és nem megy a telepítés. Az nvidia honlapjáról leszedtem egy NVIDIA-Linux-x86_64-173.08-pkg2.run nevű filet. Nos ezt megnyitja és számomra érthetetlen dolgokat irogatnak. Valahol találtam hogy Yast meg ilyeneket keresgéljek de nem találtam olyan beállításokat amiket bőszen mondogattak.
Lényeg
Magyar Suse 10,3 64 bit alá nvidia driver telepítés ( agyhalottak is megértsék)
Ez volna az első egetrengető problémám. Ha valakinek van valami tuti megoldása nyogottan zargasson.
Előre is köszönöm
bye
Knight
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest