- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hali Linux fanok
Volna egy alapvető gondom. Suse 10.3-at 64bit-es változatot feltettem de 3D támogatást nem kaptam. Na sebaj, elvileg erre van megoldás.Csupán az a bökkenő hogy most kezdtem játszani a linux gondolatával és nem megy a telepítés. Az nvidia honlapjáról leszedtem egy NVIDIA-Linux-x86_64-173.08-pkg2.run nevű filet. Nos ezt megnyitja és számomra érthetetlen dolgokat irogatnak. Valahol találtam hogy Yast meg ilyeneket keresgéljek de nem találtam olyan beállításokat amiket bőszen mondogattak.
Lényeg
Magyar Suse 10,3 64 bit alá nvidia driver telepítés ( agyhalottak is megértsék)
Ez volna az első egetrengető problémám. Ha valakinek van valami tuti megoldása nyogottan zargasson.
Előre is köszönöm
bye
Knight
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- World of Warships
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest