Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hali Linux fanok
Volna egy alapvető gondom. Suse 10.3-at 64bit-es változatot feltettem de 3D támogatást nem kaptam. Na sebaj, elvileg erre van megoldás.Csupán az a bökkenő hogy most kezdtem játszani a linux gondolatával és nem megy a telepítés. Az nvidia honlapjáról leszedtem egy NVIDIA-Linux-x86_64-173.08-pkg2.run nevű filet. Nos ezt megnyitja és számomra érthetetlen dolgokat irogatnak. Valahol találtam hogy Yast meg ilyeneket keresgéljek de nem találtam olyan beállításokat amiket bőszen mondogattak.
Lényeg
Magyar Suse 10,3 64 bit alá nvidia driver telepítés ( agyhalottak is megértsék)
Ez volna az első egetrengető problémám. Ha valakinek van valami tuti megoldása nyogottan zargasson.
Előre is köszönöm
bye
Knight
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest