Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Sajnos tényleg ott tartunk, hogy új autó vásárlásakor is erősen gondolkodni kell.
Nem lesz elég egy vezérműszíj+vízpumpa csere 130000 km-nél, mint anno a senicemnél.Nagyon vártam az új XV-t. Nagyon tetszik, pont az én ízléses. De félek a közvetlen befecskendezéses motortól.
Megpróbálok elcsípni a kifutó Foresterből egyet.
Csak ez a 11500000 Ft sok nagyon sok. Viszont hosszú távra veszem, megmaradna 15 évig biztos. Akkor lesz benne kb. 200000 km.
Kéne valami ötlet, hogy kinél rendelje meg. Most még talán találok metál fehér, vagy ezüst színben.De azért ott motoszkál, hogy vajon milyen lesz a hibrid Forester? Lehet, hogy meg kellene várni.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
HÁZIGAZDA
hát nem tudom... szerintem is sok a 10m+. más is marha drága, persze, de az új rav4 is ígéretes, a hajtása is. a subaru felárát akkor végképp nem tartom indokoltnak, ha nem tartós. azért a forester 2.0dit hirdetésekben a "74e-nél motorcsere, 95e-nél katalizátor, 104e-nél kutyafüle" tételek a legütősebb vw verdákat idézik, az én szememben ez bárhány forintért megengedhetetlen.
sosem vennék új autót, pláne nem ilyen összegért, de ettől függetlenül szerintem is nagyon gondolkodni kell. ha nem is újonnan, de kellően új rx450h-t is kapni ennyiért, még a nem undorító dizájnúból, és az azért sok tekintetben jóval komolyabb (a hajtása meg, hacsak nem erdőben kened állandóan, elég).
az xv-ben mióta van közvetlen befecsi?
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
CB
senior tag
Mostmár rákeresek erre az RX450h-ra. Felébresztetted a kíváncsiságomat.
Az XV-t nem tudom mióta árulják új kasztnival, talán december? Vagy január?
Lényeg, hogy a mostani, új dizájnba szerelt motorok a közvetlen befecskendezősek.
Nyertek vele 1-2 lóerőt, meg javult a kibocsátás. Viszont élettartamra gondolom szarabb lesz. Nem baj, majd a vevő kifizeti a javítást..... legtöbbnél úgy is elmúlik majd három éves, mikor előjön, hogy nem akar menni a kocsi a koromtól.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Acheron
őstag
Csak közvetlen vagy vegyes? Elég régen jelen vannak a közvetlen befecskendezéses motorok, a kokszosodási hajlamukkal együtt. Amennyire tudom, több gyártó már a vegyes (egy közvetlen, egy szívócső) befecskendezésre készít motorokat, ezzel megoldva a szelep oldali öblítés, így a kokszképződés problémáját. Fura lenne, ha ennyi előzetes tapasztalat és ismeret birtokában most egy mára már lassan korszerűtlennek mondható technológiát kihozni
-
CB
senior tag
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Acheron #3938 üzenetére
A gyári görbe az egy dolog... hiába sorozatgyártás azért nincs két egyforma motor teljesítmény terén. Plusz az eltérő padok eltérő eredményt hoznak (még azonos padok is, beállítástól függően). Plusz az awd-t nehéz pontosan mérni mivel változtatja a nyomatékosztást úm. elcsalja a mérést. TC erőmérőben is ahol lehet lekötik inkább és 2 keréken mérnek.
Ezen kívül abban sem vagyok biztos, hogy az usa 3.6R es az eu-s verzió ecu-ja 1:1-ben megeggyezik. Mert az EJ25-nél pl nem.Az automata meg takarékosra van hangolva. Haladáshoz ott az S mód.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
outsiders
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
Az elején én sem értettem mit villantanak meg integetnek. Kiscsalád vagyunk.
Bár ma már egyre ritkábban szokás...
mod:
outsiders: Nekem tetszik ebben a piros színben is.
Mondjuk a 4wd nem kapcsolható benne, nem sport futóműves, nincs benne hátul oldal légzsák, azt viszont nem írta bele hogy van felező és EBD. Komolyan akinek nincs típus ismerete az azt sem tudja mit is vesz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
balage.
tag
-
outsiders
aktív tag
válasz blasko92 #3979 üzenetére
Jaja, van hozzá tutira. Nézz ebayen egyet Enyémen van gyárilag hálistennek, de azért így is fel tudom csapni szépen nagyobb trutymóban. Pl ez akár jó is lehet.
[ Szerkesztve ]
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
outsiders
aktív tag
Új bubus cikk [link]
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
dethroner
veterán
Egész ideáig én is utáltam az olajos kocsikat. De amióta megvan a Forester is a régi benyás Rönóm mellett, kezdek szorítani azért, hogy kiderüljön, kik, milyen indokkal keltik a büdízel pánikot.
linkA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
blasko92
őstag
Szombaton ki megy Bp-ről a találkozóra? Lehet én is csatlakozom majd a konvoljhoz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dethroner #3989 üzenetére
5 év és több mint 100 ezer km alatt sem barátkoztam össze a 2.0 TDI VW-ünkkel és ez már aligha fog változni... A dízel teherautóba való meg traktorba meg mozdonyba meg hajóba, stb De nem személyautóba. Én konkrétan rosszul vagyok a fojtogató a kipufogógázuktól.
blasko92: Kihagyom, nincsnek jó tapasztalataim az ilyen összeröffenésekkel (igaz csak 2 eSTIpestin voltam). A prohardveres autós talira megyek inkább.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest