Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nemrég még azt sem tudtam, hogy ezt a típust forgalmazták Európában ezzel a motorral.
Nem sokkal ezelőtt néztem a fogyasztásokat a spritmonitoron, tíz 3.6r Outbackról találtam adatokat, azok mindegyike automatának van jelölve. Ez a konkrét példány is hivatalos partnertől lett vásárolva, így gondolom, ez a része rendben van.
(#2700) Parci: Nekem 2.2D volt 6 -os automatával. Nem volt sikersztori, bár nem a váltó miatt. Az előtt az S60 -ban ötös kézi volt, nos, ott sokszor hiányoltam a hatodikat. Pályán megesik, hogy óra szerinti 150 -re teszem a mutatót, kíváncsi vagyok, ott mennyit foroghat ez a motor, és mennyire zajos a beltér. A haladós, motorpörgetős tempó nyilván más, olyankor a motorhangot is lehet (kell) élvezni.
Az ár benne van a keretemben, magán eladóról lévén szó ez nagyjából fixnek is tűnik (bár egy kérdést mindig megér). A fogyasztás az nem kevés de azért ez ~260 lóerő. Ezzel együtt hazudnék, ha azt mondanám, nem érdekel, én sem a pajtában nyomtatom a pénzt, és éves 20k kilométernél ez már tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- War Thunder - MMO Combat Game
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest